Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ku Klux Klan


Τι θα κάνει γι αυτό άραγε ο κος υπουργός «προστασίας» ;

[ Κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες, ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε το βράδυ του Σαββάτου σε χώρο λατρείας Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών μεταναστών στον Κολωνό. Όπως καταγγέλλει η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, οι δράστες άρχισαν να χτυπάνε τους μετανάστες που βρίσκονταν εκεί.

Την ώρα της εισβολή, που ήταν ώρα προσευχής, βρίσκονταν στο χώρο συνολικά 6 μετανάστες. Σύμφωνα με την Κίνηση, ο Μοχάμεντ Ανουάρ τραυματίστηκε στο κεφάλι και οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν τέσσερα ράμματα. Φέρει επίσης χτυπήματα στη πλάτη και στα χέρια. Ο Μοχάμεντ Ασράφ δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι, στο πόδι και στο πρόσωπο. Ο Ουνίς Ραχμάν δέχτηκε χτύπημα από ρόπαλο στο κεφάλι και στα χέρια. Οι δράστες πέταξαν όλα τα θρησκευτικά βιβλία, ενώ κατέστρεψαν τζάμια και βιβλιοθήκες.

Η ΚΕΕΡΦΑ σημειώνει ακόμη πως η αστυνομία που κλήθηκε έφτασε στο χώρο και άρχισε να ζητάει χαρτιά ακόμη και από τους τραυματίες.

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή θα διοργανώσουν κινητοποίηση διαμαρτυρία τις επόμενες μέρες στο Κολωνό ενώ καλούν και στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 19 Μαρτίου, με προσυγκέντρωση στις 14:00 στην Ομόνοια. ]

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails