Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

… διότι δεν συνεμορφώθει …


Όπως διαβάζω στην Ελευθεροτυπία, ο νενέκος αντι-λογικός, και αντι-έλληνας [ όχι βέβαια με την εθνικιστική έννοια των ηλιθίων αλλά με την τραγική έννοια που εισήγαγε ο διορισμένος απόγονος του Αυνάν που φαντασιώνεται ότι είναι πρωθυπουργός  ] δήθεν υπουργός Οικονομικών και η ξινή, εχθρική και ιδιοτελής ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού που όχι μόνο σεληνιάζεται αλλά και … δελφινιάζεται, επίσης δήθεν υπουργός Παιδείας αυτής της δύστυχης χώρας, σε συμπαιγνία και σύμπνοια ο ένας καταστροφέας της χώρας των πατέρων μας  με την άλλη αντιπρόσωπο της δια βίου αμάθειας, έκοψαν την χρηματοδότηση (δηλ. τις κρατικές επιδοτήσεις) σε 20 ΑΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα αλλά και πλήθος ΤΕΙ από ολόκληρη τη χώρα. Μεταξύ αυτών είναι τα:

  • Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  • Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
  • Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας
  • Πανεπιστήμιο Κρήτης

κλπ

Η διακοπή της χρηματοδότησης έγινε διότι τα ιδρύματα αυτά αρνούνται να κοινοποιήσουν (sic) τα οικονομικά στοιχεία, βάσει των οποίων θα σχηματιστεί η πλήρης εικόνα για το έλλειμμα και τις υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης.

Οι ψεύτες και κλέφτες, οι σφετεριστές της εξουσίας, οι γκεμπελίσκοι που μας ενέπλεξαν στην πλέον επώδυνη περιπέτεια που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος, οι δήθεν κύριοι και δήθεν κυρίες «υπουργοί» περιμένουν από τα ιδρύματα όπως πχ από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας να μάθουν την πλήρη εικόνα για το έλλειμμα και τις υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης.

Καταλάβατε;

Τόσο υποκριτές, ψεύτες, καταστροφικοί και ασύληπτα ΑΝΙΚΑΝΟΙ είναι οι «άνθρωποι» αυτοί.

Αλίμονο στην χώρα που από μια παραξενιά των συγκυριών, από μια αβλεψία της Ιστορίας, ανέλαβαν να την διοικήσουν τέτοια ανεκδιήγητα πλάσματα. Αλίμονο !
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails