Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τα κακόψυχα ανθρώπινα κτήνη


Αυτά τα απαλλαγμένα από κάθε τι ανθρώπινο ‘ένστολα’ όντα είναι που κλαίνε όπως οι κροκό-δειλοι και οι θρασύ-δειλοι για τις κακουχίες που περνούν, και απαιτούν με διάφορες δηλώσεις των κίβδηλων ενώσεών τους όπως και με ρεπορτάζ των απροκάλυπτα προπαγανδιστικών σταθμών τύπου ‘ΣΚΑΪ’, κλπ για επί πλέον πόρους (!) και υποστήριξη από την Ελληνική κοινωνία. Οι εξήντα και πλέον χιλιάδες κηφήνες με τα εκατοντάδες θηριώδη τζίπ τύπου Cherokee και τις χιλιάδες αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες έχασαν κάθε μέτρο.

Ντροπή στις μάνες και τους πατεράδες που τους ανάθρεψαν αλλά ντροπή και στα δημοσιογραφάρια που ως μέσο βιοπορισμού έχουν την υπόσκαψη της Κοινωνίας των Πολιτών.
.

6 σχόλια:

  1. Τι περιμένεις; Μεγάλωσαν με ταινίες βίας στην τηλεόραση, και με αξίες το μέσον, την κατανάλωση, και το γλύψιμο πρός τον ισχυρό μαζί με την βία πρός τον αδύναμο..
    Καί τώρα, προστατεύουν τους συνεργάτες του κατακτητή....
    Χαμερπή σκουλήκια, που δεν αξίζουν ούτε πάτημα..
    Εσμός εμμίσθων βδελυγμάτων, ικανων για το χειρότερο...
    Ανελλήνιστα βάρβαρα στίφη, άβουλα κρατικά προσαρτήματα, ριπαρές ένστολες αποφυάδες... Αυτοί, στην Κατοχή, επάνδρωναν τα Τάγματα Ασφαλείας...
    Οι ανιστόρητοι, που να ξεραν τι έλεγε ο Γέρος γι αυτούς: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ξέσκισες με τρείς λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Grsail,
    προσπαθησα με κάθε τρόπο να κατανοησω μέσα στο μυαλό μου,αυτά τα ενστολα τερατα.
    Η μόνη προσεγγιση,που αντεχει το δικό μου το μυαλό, ειναι αυτή που δινει στους ανθρωποφυλακες ο Κοροβέσης.

    Υ.Γ. Δες το τελυεταίο ευρωβαρομετρο. Δειχνει σαν ευρημα ότι η ελληνική κοινωνία εχει απαξιώσει εντελώς το ελληνικό πολιτικό συστημα- καλά δνε περιμεναμε και το ευρωβαρομετρο- και τι ...εμπιστευεται; Τον στρατό και την αστυνομία!!!! Κεραμιδα μου ήρθε. Όχι γιατί εχω την παραμικρή αμφιβολία για ...το ευρωβαρομετρο, αλλά τα ποσοστα ήταν πολύ υψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vripol
    Όμως τους ανέχεται η κοινωνία.
    Γιατί; Μην με ρωτάς δεν ξέρω, κοίταξε και το σχόλιο της Κατερίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ηλίας
    Πάλι αυτοί θα δέρνουν κάποιον αύριο. Λες και η κοινωνία βυθίζεται στις χειρότερες εκδοχές του παρελθόντος της.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Katerina

    [ Τέλος, η ελληνική κοινή γνώμη εμφανίζεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης μόνο στο στρατό (EL: 67% - EU27: 70%)και την αστυνομία (EL: 52% - EU27: 64%). ]

    Δεν δίνω και τόσο βάρος σε αυτές τις ΄περιφερειακές' ερωτήσεις. Ο στρατός είναι κάτι σχετικά ουδέτερο. Είμαστε, κατά κοινή ομολογία, υπερσυντηρητικοί πολίτες οπότε το 52% για την αστυνομία μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Το πραγματικά προοδευτικό κομμάτι του πληθυσμού εκτιμώ ότι δεν είναι πάνω από 25-30%.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails