Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ποιός θυμάται την Al Qaeda ;


Αναφέρονται σε άρθρο του Der Dpiegel  τα παρακάτω :

[ Οι αλλαγές που σαρώνουν τη Μέση Ανατολή, έχουν κάνει πολλούς να χαρούν, αλλά και κάποιους άλλους να δυσανασχετούν. Για παράδειγμα η Al Qaeda, που όσο να και να το ήθελε, στη πραγματικότητα δεν έπαιξε κανένα ρόλο στις διαδηλώσεις και στις εξεγέρσεις των αραβικών λαών.
Τα γεγονότα απέδειξαν, πως σε αντίθεση με τη προπαγάνδα που υπήρχε εδώ και δεκαετίες, η διείσδυση των φονταμενταλιστών ισλαμιστών στους λαούς της περιοχής, είναι σχεδόν ανύπαρκτη ]

Πόσο, αλήθεια, επιβεβαιώνεται από τα πράγματα ότι η περιβόητη «οργάνωση» δεν είναι παρά ένα κατασκευασμένο πολιτικό σκιάχτρο εμπνευσμένο και χρηματοδοτούμενο από την Δύση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ψευτο-μηχανισμό παραγωγής ακραίων δηλώσεων και φόβου που απλώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πλέον συντηρητικών κύκλων της Δύσης αφού βοηθά στην δαιμονοποίηση του Ισλάμ αλλά και των Αράβων συνολικά.

Η οργάνωση Al Qaeda είναι τόσο «άπιαστη» όσο και ο φερόμενος ως αρχηγός της Osama Bin Laden τον οποίο όλες οι, μυστικές και μη, υπηρεσίες της Δύσης ψάχνουν για μια δεκαετία τώρα … χωρίς όμως επιτυχία (!)

Τα περιθώρια πολιτικών ελιγμών έχουν στενέψει πάρα πολύ στα σκοτεινά σαλόνια των νέο-φιλελεύθερων γερακιών ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού. Διαφορετικά, είναι βέβαιο, ότι δεν θα δίσταζαν να ενορχηστρώσουν άλλη μια φρικτή προβοκάτσια όπως αυτή των διδύμων πύργων για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να ψαρέψουν ανενόχλητοι στα θολά νερά.
Φαίνεται ότι η εξέγερση των Αράβων πολιτών στο σύνολο του βόρειου Αραβικού τόξου θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν πολλές αλήθειες και να πέσουν πολλές μάσκες.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails