Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Την Ιστορία στα χέρια τους έχουν πλέον οι πολίτες


Η αίσθηση που αποκόμισα από την προχθεσινή πορεία είναι ότι η ‘θεσμική’ παραδοσιακή και ανανεωτική αριστερά, η εντός αλλά ίσως και η εκτός κοινοβουλίου, στην ουσία εγκατέλειψε τους πολίτες έρμαιο στις βάρβαρες συμπεριφορές των ταγματαλητών του «υπουργού» Δημόσιας Τάξης. Δεν μιλώ για το ιδιαιτέρως ύποπτο ΚΚ όπου αυτό το πράττει εκ συστήματος εισπράττοντας συγχαρητήρια από τους ανθρωποφύλακες για «άψογη συμπεριφορά». Μιλώ για ολόκληρη την υποτιθέμενη αριστερά. Μια ιστορική ευκαιρία για κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος χάθηκε, ελπίζω όχι ανεπιστρεπτί. Μόνο μια τέτοια μορφή αντίδρασης και αντίστασης των πολιτών μπορεί πραγματικά να κάνει αντιληπτό το μέγεθος του «μνημονιακού» προβλήματος και το βαρύ κόστος της αδιέξοδης, στυγνής επιβολής του.

ΥΓ. Αυτές οι περίεργες ομάδες πιτσιρικάδων, με έντονη την εικόνα ποδοσφαιρικού ήθους, με σακούλες γεμάτες μολότωφ που μύριζαν βενζίνη από τα 100 μέτρα και που προχωρούσαν σχεδόν παράλληλα με τα ΜΑΤ τι να ήταν άραγε;
.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα.
    Αστο ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!
    Αλλα κι ο Νεοελληνας , ο μπουρζουας!!!!φαινομενο κοινωνιολογικης ερευνας απο τους μετεπειτα για την σημερινη παρουσια του!!!!!!
    ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΦΑΣΙΑ-ΦΟΒΟΣ-ΑΓΝΟΙΑ-;;;;;;ΑΔΥΝΑΤΩ εκτος κι αν αποδεχθω τον πληρη εκμαυλισμο.
    Και κατι χειροτερο, ..........παντελως αποντες οι ανθρωποι της ΤΕΧΝΗΣ και των ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails