Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Να που και η γενιά μας κατάλαβε τι θα πει Γκεστάπο




Οι ανεκδιήγητοι μωροί που από ένα καπρίτσιο της Ιστορίας κατέλαβαν την εξουσία την μαύρη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009, κατέστρεψαν με χαριστική βολή την Ελληνική Οικονομία και τώρα βάλθηκαν να αποσυνθέσουν πλήρως την Ελληνική Κοινωνία. Οι λυσσασμένοι υπάνθρωποι που "τηρούν την τάξη" πληρωμένοι πλουσιοπάροχα από τα δικά μας λεφτά, συμπεριφέρονται ως νέοι γκεσταπίτες καταλύοντας το κράτος δικαίου και σπέρνοντας τον τρόμο.


Εκτός από τους ασυγχώρητους πολιτικούς τους προϊσταμένους και οι φυσικοί προϊστάμενοί τους όπως και αυτοί οι ίδιοι έχουν ακέραιη την ευθύνη για ότι κακό μπορεί να συμβεί αφού συνεχίζουν να εξαπολύουν ανεξέλεγκτη βία και να επιδεικνύουν την πλέον εχθρική προς την τοπική κοινωνία και χυδαία συμπεριφορά.

Αναδημοσιεύω από το Βαθύ Κόκκινο :

Κερατέα: "Θα πέσουν κορμιά"

Στην γενική συνέλευση όλων των κατοίκων, το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Κερατέας αποφασίστηκε να κηρύξουν την περιοχή τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των χθεσινών γεγονότων και να συνεχίσουν ταυτόχρονα των αγώνα τους (Δείτε το βίντεο).

Η οργή, η αποφασιστικότητα και η αγανάκτηση του κόσμου συνοψίζονται στην φράση πολίτη ότι «θα πέσουν κορμιά» αν συνεχιστούν οι προκλήσεις των κατασταλτικών μηχανισμών.

Λεπτομέρεια. Η τηλεόραση του Αλαφούζου μιλάει για 2 μπάτσους και 10 πολίτες τραυματίες εν αντιθέσει με τον Γκαϊντε που στο δελτίο ειδήσεων του Mega είχε «ανακαλύψει» 14 μπάτσους και 4 κατοίκους τραυματισμένους. (Εχει την εξήγηση του αυτό γιατί μόλις πριν μερικές μέρες ο Σκάι έγινε «τσακωτός» να μεταφέρει σαν ρεπορτάζ ψευδές πληροφορίες που είχε διοχετεύσει η ασφάλεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails