Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Naomi Wolf ευχαριστεί την Interpol



(μετάφραση της ανοικτής επιστολής της Naomi Wolf προς την Interpol με αφορμή την σύλληψη του Julian Assange – δημοσιεύτηκε στο Huffington Post)

Αγαπητή Interpol,

Σαν μια παλαίμαχη φεμινίστρια και ακτιβίστρια, βρίσκομαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρακολουθώ την υλοποίηση της νέας σου αποστολής που αποσκοπεί στο καθολικό και ανελέητο κυνηγητό, σύλληψη και νομική δίωξη των ανδρών που συμπεριφέρονται ως ναρκισσιστές κόπανοι προς τις γυναίκες που συνοδεύουν.

Μαθαίνω ότι ο Julian Assange κατηγορείται ότι είχε συναινετικό σεξ με δύο γυναίκες και στην μία περίπτωση το προφυλακτικό τρύπησε. Καταλαβαίνω, από τα δημοσιευμένα στα μέσα παράπονα των φερομένων ως θυμάτων, ότι ο Assange κατηγορείται επίσης ότι έγραφε μηνύματα, έστελνε tweets μέσα στο ταξί κατά την διαδρομή προς ένα από τα σπίτια των γυναικών και κατά την διάρκεια του ραντεβού τους και – το πλέον αηδιαστικό – διάβαζε online ιστορίες για τον εαυτό του μέσα στο αυτοκίνητο.

Και οι δύο γυναίκες φαίνονται πολύ δυσαρεστημένες διότι αυτός άρχισε να φλερτάρει μια δεύτερη γυναίκα ενώ βρισκόταν ακόμη σε ραντεβού με την πρώτη. (Φυσικά, σαν φεμινίστρια, είμαι επίσης ευχαριστημένη διότι τα φερόμενα ως θύματα χρησιμοποιούν φεμινιστικού τύπου ρητορική και νομολογία για να ανακουφίσουν κάπως τα πληγωμένα προσωπικά τους αισθήματα. Αυτή ακριβώς την πρακτική υποστήριζαν οι πρόδρομες φεμινίστριες γιαγιάδες μας!)

Σ’ ευχαριστώ και πάλι Interpol. Καταλαβαίνω ότι τώρα θα θέσεις υπό προτεραιότητα το καθολικό ανθρωποκυνηγητό για 1,3 δισεκατομμύριο αρσενικούς για τους οποίους έχω ακούσει παρόμοια παράπονα, μόνο στις ΗΠΑ – υπάρχει μια ολόκληρη αδελφότητα με παρόμοια συμπεριφορά στο Πανεπιστήμιο του Τέξας που πρέπει να συλληφθεί πάραυτα. Έχω επίσης πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι ο John Smith στη Providence, Rhode Island πήγε σε ένα ανδρικό πάρτι (stag party) με κοπέλες χωρίς σουτιέν ! – επίσης ότι η κοπέλα του τον ‘ήθελε’ και ότι ο Mark Levinson στο Corvalis, Oregon δεν πρόσεξε ότι η δική του κοπέλα είχε ένα χαριτωμένο νέο χτένισμα, αν και ήταν τρείς ίντσες κοντύτερο.

Τρομοκράτες! Φάτους Interpol !

Ειλικρινά δική σας,

Naomi Wolf
.

2 σχόλια:

  1. τι μαλακίες είναι αυτές θέέ μου?!

    ]μα τι λέω; δεν πιστέυω στο θεό !

    γμτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Psychdelic Reflection

    Δεν σου άρεσε η σάτυρά της; εμένα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails