Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Όποιος έχει υπομονή να το δει όλο δεν θα χάσει.



Αφιερωμένο στα παλικάρια του Αφγανιστάν που μάχονται τους βάρβαρους στρατούς της Δύσης.
.

34 σχόλια:

  1. πολύ καλό. Το ανέβασα στο facebook. Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @AmanAM

    Τα λέει όλα ήρεμα και απλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα. Επειδή και μένα μου άρεσε, το "κρέμασα", όπως-όπως, στο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΠΑ. ΝΙΚΟΣ

    Και πολύ καλά έκανες φίλε μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο,άριστο,καταπληκτικό μόνο..να πως να το πώ
    στο Αφγανιστάν δεν μιλάνε τούρκικα..και οι ταλιμπάν δεν είναι ο κεμαλικός στρατός...κατά τα
    άλλα καταπληκτικό το βίντεο η αποθέωση της δημοκρατίας..τώρα αν είναι κεμαλική, ισλαμική,
    ταλιμπανική τι σημασία μπορεί να έχει η καλή
    ιδεολογία όπως ο καλός μύλος όλα τα αλέθει
    και πάλι μπράβο και συγχαρητήρια...εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας.Ναι και το φιλμ είναι Τούρκικο και μιλάνε Τούρκικα οι πρωταγωνιστές.Αλλά απ΄όπου και αν προέρχεται η ουσία του δεν αλλάζει.Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους γελοιοποιήσει κανείς αν και δεν το έχουν ανάγκη τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνοι τους οι δικοί μας.Καταφέρνουν όμως να παίρνουν μέτρα σε βάρος μας που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και το χειρότερο μας χλευάζουν και από πάνω.Στο Blog μου έπεσε μια ιδέα που την υιοθέτησαν αρκετοί φίλοι όσο ποιο πολλοί γίνουμε τόσα το καλύτερο γιατί εκλογές έρχονται και φαντάζεσαι να μας κολλήσουν στην μούρη πράσινους και μπλε χάρτες την άλλη μέρα;Ρίξε μια ματιά και αν συμφωνείς συντονίσου.
    Αν όχι δε βαριέσαι θα έχουμε να λέμε και άλλα πράγματα.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος (09 Οκτώβριος, 2010 20:58)

    Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτεί κανείς τι ακριβώς εννοεί το video και όχι σε ποιά γλώσσα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Black Bedlam

    Καλημέρα και ευχαριστώ.
    Για να συντονιστώ χρειάζομαι κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο αλλά και απαλλαγμένο από την αισθητική του Μικρούτσικου η οποία με ξενερώνει ... αναμένω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A GRSAIL εχω ενστάσεις.
    1. Το βιντεάκι έχει πολλαπλές ερμηνείες.
    Η Οργουελικού τύπου παρουσία του κράτους, με την ρετρό εμφανιση της, που εχει να κανει με την ιστορια ενός κράτους στο οποίο συνωστίζονται διάφορες εθνότητες με ισχυρές πολιτισμικες ταυτότητες ιστορικά δικαιολογημένες οδηγεί μοιραία στο συμπέρασμα οτι η αισχρή προσπάθεια εξαφανισης της πολιτισμικης ιδιαιτερότητας του καθε λαού που ξεκίνησε το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο που παλεύει να επιβληθεί παντού μοιάζει με την προσπαθεια εξαφανισης της βιοποικιλοτητας στη γη.
    Οι πολιτισμικες ιδαιτερότητες ολων των εθνων που επιβάλλονται από την χωροχρονικη συγκυρια της παρουσίας τους, απειλουνται συχνα βιαια κι άλλοτε με "ύπουλους" τροπους.
    Ομως η ζωη εχει τον τρόπο της και φυσικα η προσπαρμοστικότητα των ειδων που ειναι συμφητη με τη δημιουργια και τη διατηρηση της, ειναι η μονη αμυνα σε ολο αυτο. Οταν το Χολυγουντ επεβαλλε τη δυσπεπτη και ανοητη κυριαρχια του στα κινηματογραφικα ετσι ωστε να επηρεασει την αισθητικη μας σε σημειο που να γινουμε ολοι φυτα και να μην μπορουμε να ξεχωρισουμε το αριστο από το μετριο και το σαχλο εκανε ακριβως αυτο,μπολιασε της αισθητικης μας με στοχο να πουλησει τα προιοντα του το μεγαλο κεφαλαιο Εξυπνος ειστε θα καταλαβετε τι εννοω.
    Ομοιως τα ηλιθια σποτακια των διαφημισεων οπως αυτο της Κοκα Κολα προσπαθουν να εξαφανισουν ολα τα θελω μας και τις αντιστασεις μας .
    Το βιντεακι εχει ένα ωραιο αισιοδοξο μηνυμα Δειχνει οτι οι λαοί θελουν και μπορουν να επεξεργαστουν τα δανεικα στοιχεια οπως έκαναν αιωνες τωρα και να τ αφομιοωσουν μεταμορφωνοντας τα οπως κανει το στρειδ με το πετραδακι
    Το μηνυμα λεει οτι δεν θα περασει η ισοπεδωση που το παγκοσμιοποιημενο κεφαλαιο ξεκινησε με συμμαχο τις ελεγχόμενες κυβερνησεις παντου στον πλανητη. Τα μεσα καταστολής που χρησιμοποιουνται από τα κρατη που προσκηνυσαν στο μεγαλο κεφαλαιο και τα πληρωνουν οι ιδιοι οι πολιτες ειναι κι αυτα ελεγχομενα από τους ανρθωπους και οι ανθρωποι ειναι η γη τους ο πολιτισμος τους η ιστορια τους. Αυτα τα περι ουμανισμου που πιστευει ουτοπικα και η αριστερα ειναι αδυνατο να συμβουν με αυτη τη λογικη. Οι λαοι δεν ειναι ολοι ιδιοι οι κοινωνιες δεν μπορουν να ομογενοποιηθουν για να πουλησει η κοκα κολα τα προιοντα της. Ως ενα βαθμο το καταφερε βέβαια ομως το βιντεακι λεει πως υπαρχει ελπιδα να τους εξαφανισουμε οπως ο υμνος της χαρας καταληγει σ ενα γνησιο Σιναναι Γιαβρουμ
    Ασε λοιπον τους Αφγανους να παλεύουν με το θηριο οπως παλεύεις κι εσύ σ ενα αναιμακτο πολεμο με το θηριο, που κατάκτησε ηδη τον τοπο σου Ολοι εχουμε ελπιδα να τους νικησουμε.

    Επισης η απεχθεια σου στην αισθητικη του Μικρουτισκου ειναι λιγο αδικαιολόγητη αλλα θα σ ανταμειψω για να μην παθεις πολιτισμικο σοκ

    http://www.youtube.com/user/donquichote10?feature=mhum#p/f/42/n0D6wqoO-0E


    εκτος αν γουσταρεις διπλοπενια
    http://www.youtube.com/user/donquichote10?feature=mhum#p/f/43/_eBnNVV4HGg

    Ε νομιζω μ αυτο ηρθες στα ισα σου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σου.Φίλε μου για τον Μικρούτσικο δεν θα με βρεις να διαφωνώ.Ήταν οι στοίχοι που βρήκα να ανταποκρίνονται στην σημερινή πραγματικότητα.Τέτοια χλεύη, τέτοιον εξευτελισμό, δεν έχουμε υποστεί μέχρι τα σήμερα σαν Ελληνικός λαός και σαν εργατική τάξη.
    Να σου πω ακόμη ότι από θέση αρχής ποτέ δεν θα πρότεινα σε κανέναν να υιοθετήσει κείμενο που εκφράζει, που έχω γράψει εγώ.
    Σιγά δηλαδή, νομίζεις ότι πιστεύω ότι μπορεί να καλύπτω την αισθητική και τις απόψεις και άλλων;
    Μάλιστα τώρα που μου το λες, τρομάζω και καταντρέπομαι που μπορεί και άλλοι φίλοι να πίστεψαν ότι τους προτείνω να αναρτήσουν το post μου.
    Το μπανεράκι εννοούσα μωρέ, το μπανεράκι που λέει ένα "ΟΧΙ στους υποψήφιους του ΔΝΤ".Ένα σηματάκι με ένα λογότυπο που δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσα, δεν έχω και πολύ καλή σχέση με το σπορ μου βγήκε η πίστη να το φτιάξω.
    Όμως έδειξε ότι μπορούμε να συντονιστούμε,μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα.Κοίτα τώρα που σου γράφω πόσα θέματα εγείρονται.
    Γιατί σιγά και την επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε κλικάροντας, όμως σταμάτησα να γράφω για πάνω από ένα μήνα ρίχνοντας όλες μου τις δυνάμεις στην επικοινωνία με τον έξω κόσμο, πράγμα που για πολλά, πάρα πολλά χρόνια κάνω.Ε,και μετά είπα, μπορώ να κάνω με ποιο χαλαρούς ρυθμούς και τα κλικ μου, με τους φίλους του διαδικτύου.Ξέρεις συνάντησα κάποιους αξιόλογους ανθρώπους και εδώ.
    Με την βοήθεια της Ντρουσίλα, σε ένα από τα τελευταία της σχόλια (θα δεις) μπορεί να γίνει η ανάρτηση μ΄ένα κλικ.
    Το σηματάκι θα το δεις δεξιά στην σελίδα μου, πάνω πάνω.
    Καλή καλή σου μέρα.
    Συγχώραμε αν δεν ήμουν σαφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμος ν2

    Δεν διαφωνούμε κάπου. Αυτό είναι το νόημα. Ο καθ' ένας αγωνίζεται όπως μπορεί, εμείς αναίμακτα όπως είπες αλλά εκείνοι όχι (ακόμα).

    Τα video εξαιρετικά, το πρώτο αλλά και το δεύτερο με τον τρόπο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα είχα προβλέψει αυτά,η δημοκρατική προοδευτική
    αριστερά μπορεί να τα βρει άνετα με τον χριστιανισμό. Στο ΑΦγανιστάν αιματηρά οι ταλιμπάν
    με τους βλάκες δυτικούς, στη τουρκία οι αντικαθεστωτικοί, οι κούρδοι, με το κεμαλικό κράτος τι λέω??... δημοκρατία, στη Βιρμανία κουβέντα εκεί βλέπεις είναι οι καλοί φιλάνθρωποι
    κινέζοι επομένως τουμπεκί ψιλοκομμένο....,
    στο Ισραήλ σκοτώνουν παλαιστίνιους... και κάποιοι ελπίζουν στην ιρανική ισλαμική δημοκρατία, στην ελλάδα αριστεροί και "χριστιανοί" πίνουν αναίμακτα κόκα κόλα λέγοντας
    το μακρύ τους και το κοντό τους σε χώρους ελεύθερης έκφρασης κόκα κόλα και πίνουνε κόκα κόλα τραγουδώντας όμως ρεμπέτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα ενώνει η παγωμένη COCA COLA,την πίνετε που την
    πίνετε το παίζετε και απελευθερωμένοι.....
    ως γνωστόν η COCA COLA πάει με όλα,από σκληρό
    ροκ μέχρι τσιφτετέλι, κανένα πρόβλημα με τις
    πολιτισμικές διαβαθμίσεις του κάθε ταλιμπάν,
    του κάθε μουτζαχεντίν, η coca cola δεν έχει
    απολύτως κανένα πρόβλημα με το "δημοκρατικό ισλάμ", ούτε φυσικά και με τους "χριστιανούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε, βεβαίως, και με τους αριστερούς-δεξιούς, σοβιετικούς-δυτικούς. Κατανάλωση να γίνεται και όπως θέλει ας είναι, ωραίος ο @Ανώνυμος 13:22.

    Grsail αν έβλεπα αυτό το βίντεο πριν 20 χρόνια θα είχα πεθάνει στα γέλια.
    Σήμερα, όμως, δεν γελάω καθόλου, γιατί τα κέντρα παρα-εξουσίας της (Καπιταλιστικής) Παγκοσμιοποίησης σας έχουν κάνει τους αριστερούς να νομίζετε οτι σκοπείται ο Διεθνισμός, και επιχαίρεστε και χειροκροτάτε.
    Η ιστορία επιβολής στις μάζες του Α πράγματος, ή του Β, επαναλαμβάνεται. Άρα δεν είναι κάτι παλιό, το δρώμενο στο βίντεο, αλλά κάτι πάντα σύγχρονο και… άστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.dailymotion.com/video/xewfni_bertrand-pierre-si-vous-n-avez-rien_music

    Συγνμώμη φιλε μου αν πρόσβαλα την αισθητική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τα κουτακια της Κοκα Κολα ανα τον πλανητη μπορει κανεις να καταλαβει οτι ο Ανωνυμος εχει δικαιο, ομως υπαρχει ελπιδα οταν αποκτησουμε συνειδηση της ετεροτητας μας οχι σαν μια απλη φοκλορικη ετικετα αλλα σαν συνειδητη μετοχη. Πρεπιε καθε κοινωνια να ξερει οτι αντιπροσωπευει κατι ξεζωριστο που οιστορικος της περιγυρος το εχει αναγκηκι αλλος δεν μπορει να το προσφερει. Ο μονος τροπος αντιστασης στην Κοκα Κολα ειναι αυτος Πρεπει να παψη η απραιτηση μας στο ονομα του απολυτοποιημενου οικονομισμουπου μας καθσιστα απλα τριτοκοσμικους παγιδευμενους σε λογικες μονοδιατατης αναπτυξης που στοχο εχει την πωληση της Κοκα Κολα
    Μοιαζει ουτοπικο κι θελει δουλεια Ομως το βιντεακι αυτο δειχνει μας δειχνει το δρομο πως μπορουμε να χτισουμε πανω στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα μας και αντι για τις Κοκα Κολα να πουλησουμε τα δικα μας προιοντα γι αυτο καταληγει σ ενα γνησιο και πανηγυρικο Σιναναι
    Πεταμε την Κοκακ κολα από το πετσι μας γιατι δεν μας ταιριαζει
    οχι η Κοκα Κολα ειναι δηλητηριο που αποσυνθετει οτι βρεθει μεσα της.

    Ο Γαλλος συγγραφεα Μπετκεμπερ στο βιβλιο του "99 Φραγκα " αναφερει οτι ακομα και η αποβαση στη Νορμανδια εγινε για να πουλησει η Κοκα Κολα τα προιοντα της στην Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτε πανηγυρικό σινανάι ούτε τίποτα....ας σταματήσουμε να προσχωρούμε ανεγκέφαλα σε
    παιδαριώδεις ουτοπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσυ μην προσχωρεις δεν σε πιεσε κανενας!!! Ασε με εμενα το ψωνιο τον ηλιθιο τον χριστιανοβρωμιαρη στην ταβερνα του GRSAIL με τις ουτοπιες που εσυ μου συστησες να τα πινω με τον καθε ουτοπιστη, αριστεριστη, μαρξιστη, λενινιστη, σταλινιστι μαοστι τσεκεβαριστη συριζαιο κουκουε απιθανο ψωνιο μοιραιο ξυπνιο μαγκιτη ισουιτη ψωνισμενο φασιστα ακουγοντας Μπαχ Μπηθικωτση Χαιντν και Χιωτη.
    Πινοντας Ουζο με ρετσινα και σπράιτ( ιδια εταιρια με την Κοκα Κολα ε).
    Κι ολα αυτα γιατι δεν εχουμε μεταξυ μας καμια διαφορα ειμαστε ισοι μπροστα στο θανατο. Ισως η συνειδητοποηση αυτη να διαλυσει τις ιδεες περι ουτοπιας που αφορουν την κυριαρχια της κοινης ανθρωπινης λογικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γι αυτό σε έφερα εδώ άλλωστε..τόξερα πως θα ταιριάζατε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραια σ ευχαριστώ πολυ να εισα καλα.
    Βεβαια απ οτι ειδα εσεις ταιριαζετε περισσοτερο καθοσο το βρισιδι τοχετε ψωμοτυρι και τρεφεστε από αυτο. Ειδα εξ αρχης οτι εχετε πολλα κοινα αλλα αυτο που σας ενωνει ειναι ακατανικητο. Εχετε εθιστει στις βρισιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Άναυδος

    Το πρόβλημα δεν είναι η παγκοσμιοποίηση καθ' αυτή αλλά το περιεχόμενο και η θεσμική φυσιογνωμία που της προσδίδεται. Όλοι κάτοικοι του ίδιου πλανήτη είμαστε, το ζήτημα όμως είναι ποιός κρατά την μπαγκέτα, ποιός δηλαδή ορίζει την κατανομή των πόρων, την πρόσβαση στην γνώση κλπ κλπ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Black Bedlam

    Το σύνθημα «όχι στους υποψηφίους του ΔΝΤ» εμένα δεν με καλύπτει, είναι … «πολύ ζαχαρωμένο». Ο καθένας μπορεί να δηλώσει υπέρ ή κατά των μέτρων και του μνημονίου ανάλογα με το τι ακριβώς τον βολεύει «πολιτικά» την συγκεκριμένη στιγμή.
    Αυτοί που θα ευχόμουν να καταποντιστούν (εγώ δεν συμμετέχω σε ψηφοφορίες εδώ και χρόνια), είναι όλοι οι υποψήφιοι που σχετίζονται και διαπλέκονται με οποιονδήποτε κομματικό μηχανισμό (κυρίως των τριών πανίσχυρων κάστρων της εξουσίας: ΝΔ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ).
    Η ευχή μου όμως είναι μακρυνή και δύσκολη διότι οι άρχοντες που πρόκειται να εκλεγούν έχουν προδιαγεγραμμένο ρόλο (και φυσικά το γνωρίζουν) κατάτμησης της κοινωνίας και τροφοδότησης του ανεξέλεγκτου πλέον ιδιωτικού τομέα με πόρους, ευθύνες, αρμοδιότητες και ισχύ. Αυτά επιβάλλει ο κοινωνικά καταστροφικός Καλλικράτης.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δηλαδή αν την κρατα την μπαγκετα ο αμερικανος Ομπαμα η ο Σαρκοζυ ειναι καταδυναστευση των λαων κι αν την κρατα ο μουλας στο Ιραν ή ο εκπροσωπος του ή ακομη αν την κρατα ο εκπροσωπος του Πολιτ Μπυρο στη τεως Σοβιετια ειναι εκφραση ελευθεριας;
    Η εγω εζω μεθυσει από τις Κοκες και τα ουζα η εσεις οντως τα μπερδευετε φιλτατε Μπλογκερ
    Ποιος εχει δικαιωμα να διαχειριζεται και διαταρασσει την κατανομη των πόρων παγκοσμίμως για πεστε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ανώνυμος ν2

    Ο Ομπάμα, η ο Σαρκοζύ, ο θεούσος στην Περσία, ο εκπρόσωπος του "Πολίτ Μπυρό" δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά μεταξύ τους.

    Δικαίωμα έχουν οι θεσμοί οι οποίοι λειτουργούν προς όφελος του κοινού και υπό τον έλεγχό του. ( Θα έχεις αντιληφθεί βέβαια ότι όλες οι πραγματικά σημαντικές αποφάσεις των κυβερνησεων λαμβανονται σε περιβάλλοντα που λειτουργούν εκτός θεσμικού ελέγχου. Δηλαδή εκτός των Υπουργικών συμβουλίων, εκτός της Βουλής κλπ.). Τα θεσμικά όργανα απλώς επικυρώνουν αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί εν κρυπτώ, δηλαδή πριν από εμάς και για εμάς.

    Ένα απλό παράδειγμα (υπεραπλουστευμένο για την κουβέντα μας) είναι ότι ο μηχανισμός που καθορίζει πλήρως την προοπτική και τα χαρακτηρηστικά της Ελληνικής Οικονομίας, η Τράπεζα της Ελλάδος (sic), ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο κατά ποσοστό 9,5%.
    Το υπόλοιπο 90,5% ανήκει σε ιδιώτες … καταλάβατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και τα κρατη ανηκουν σε ιδιωτες κι εσεις ανηκετε σε ιδιωτες Γιατι πουληθηκατε στις αγορες ( οχι του Αλχαλιλι βεβαια) Οταν μια χωρα γινεται αντικειμενο χρηματιστηριακης συναλλαγης δεν ανηκει στους πολιτες της και τοτε ερχονται οι κινεζοι, οι γαλλοι, οι αγγλοι και αγοραζουν ιδιωτες ειναι κι αυτοι,
    Μαλιστα το κομμουνιστικο κρατος της Κινας που μας αγορασε και κρατα τωρα την μπαγκετα κι αυτο ειναι μια νικη της αριστερας μεγαλη θα ελεγα.Θαχετε να συζητατε τις κρυες νυκτες του χειμωνα για την αλλαγη του μαοικου μανιφεστου που θα επελθει στον τοπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σεβαστό το επιχείρημα.
    καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. GRSAIL ειναι παραλογο και οχι ουτοπικο να πιστευεις σε θεσμους και αλλα τετοια κουραφεξαλα τη στιγμη που υποκεισαι στην ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
    Οι θεσμοι τιεθνται από ιδιωτες και δεν υπαρχουν χωρις αυτους το χειροτερο μαλιστα ειναι οτι επανδρωνονται από τους χειριστους καθε φορα αφου η αναγκαια συνθηκη για τη διατηρηση της κομματοκρατιας τη η ΑΧΡΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
    Βεβαια αυτα θα επρεπε να τα γραψω στο εντευκτηριο του μπλογκ σου εκει μου ζητας εναγωνιως ΛΟΓΙΚΗ στην ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
    Οι θεσμοι λοιπον τιθενται και λειτουργουν κι αυτοι ως κτερισματα στον ταφο της ισοτητας και της ελευθεριας των πολιτων
    Βλεπεις τη δικαιοσυνη ως Θεσμο στον τοπο μας ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ανώνυμος ω2

    Δεν ‘βλέπω’ την δικαιοσύνη ως θεσμό. Είναι θεσμός.
    Θεσμός όμως με στρεβλή λειτουργία αφού αυτοί οι ίδιοι που του δίνουν σάρκα και οστά είναι ιδιοτελείς και διεφθαρμένοι σε όλο το εύρος της ιεραρχίας.
    Τα προβλήματα είναι γνωστά και όχι μόνο σε εμένα ή σε εσένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρασύρεται κανείς σε ένα ασυνάρτητο παραλήρημα άρνησης των πάντων.
    Το ζητούμενο, πέρα από τις διαγνώσεις των προβλημάτων, είναι οι θετικές διέξοδοι. Οι προτάσεις για το ‘επόμενο βήμα’. Αυτές αναζητούμε, πολλοί από εμάς, αγωνιωδώς.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλα κι υστερα ειμαι εγω που προσχωρω σε ουτοπιες κι αλλα τετοια παρδαλα.
    Οπως η ισοτητα των ανθρωπων ειναι ουτοπια, το ιδιο ειναι και η δικαιοσυνη φιλε μου. Το ιδιο και το κοινοβουλιο ( αδειο εδω και χρονια από τους χαραμοφαιδες που συνωστιζονται προεκλογικα στα σπιτια και στα τηλεφωνα μας)
    Οι ανθρωποι με τη συνειδηση τους συνθετουν αυτο που εσεις ονομαζετε Θεσμο. Από μονος του ο θεσμος ειναι κενο γραμμα
    Οταν οι ανθρωποι δεν εχουν εκπαιδευτει ν αγαπουν τον συνανθρωπο να νοιαζονται γι αυτον και το κυριοτερο να συναισθανονται τη θεση τους ως κριτες του βιου των αλλων μεσα στην κοινωνια ( αγελη)τοτε η δικαιοσυνη παει περιπατο γινεται κενο γραμμα Ο θεσμος σας ηταν και ειναι ντενεκες ξεγανωτος από την εποχη του Περικλη του αρχαιου.
    Διαβαστε τη φαρμα των ζωων από την αρχη . Β+ Α ΒΑ GRSAIL

    PS επειδη με βλεπω να ξανακυλω στον ατερμονα κοχλια της ανοησιας που προ διετιας διεπραξα γραφοντας από περιεργεια σ ενα μπλογκ νομιζοντας οτι ανακαλυψα κι εγω την Αμερικη και δεν το θελω
    Θα σας ευχαριστησω στο σημειο αυτο για τη φιλοξενεια καθως και τον ανωνυμο για την συσταση εισοδου στο μπλογκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @grsail (10 Οκτώβριος, 2010 16:11)

    Είπα ακριβώς αυτό που λες. Αν, όμως, νομίζεις οτι η σκοπούμενη Παγκοσμιοποίηση δεν έχει στυγνά καπιταλιστικά ελατήρια και προέλευση αλλά είναι κάτι προοδευτικό, τότε πάω πάσο.

    Είπα:
    " Σήμερα, όμως, δεν γελάω καθόλου, γιατί τα κέντρα παρα-εξουσίας της (Καπιταλιστικής) Παγκοσμιοποίησης σας έχουν κάνει τους αριστερούς να νομίζετε οτι σκοπείται ο Διεθνισμός, και επιχαίρεστε και χειροκροτάτε. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Άναυδος

    Η τρέχουσα εκδοχή της παγκοσμιοποίησης είναι εφιαλτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η πλήρης απαξίωση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού σε όλο της το φάσμα,από ακροαριστερά
    μέχρι ακροδεξιά,είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα.
    Δυστυχώς "σοβαροί" και ευσυνείδητοι πολίτες
    δεν υπάρχουν,ούτε σαν μαγιά,θα συρόμαστε για
    μία δεκαετία και βάλε πίσω από σούργελα λαμόγια
    του υπάρχοντος πολιτικού φάσματος...ψάχνοντας
    λύση {εδώ γελάνε) γιά να βγούμε από το αδιέξοδο.
    Η αριστερή και δεξιά ιδεολογία που εξέθρεψε
    αυτό το αμετανόητο συμφεροντολογικό και ανεγκέφαλο καφριλίκι θα ξεθυμάνει μετά από
    μία 20 ετία όταν οι γνήσιοι εκπρόσωποι της
    ξεπερασμένοι πλέον από τα γεγονότα θα είναι
    η στα θυμαράκια η στο γηροκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και για να καταλάβετε τι εννοώ Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάηκαν το Δεκέμβριο του 2008
    σήμερα όλοι οι επαναστάτες τουμπεκί ψιλοκομμένο.
    Δε λέω να βγούμε και να κάψουμε μιλάω όμως για
    το αυτονόητο

    http://www.youtube.com/watch?v=mThZ9hr_zFw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails