Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Λυπάμαι που δεν είμαι Τούρκος – Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας



Δεν είναι αφορμή το μακελειό στον στολίσκο της ελευθερίας για να γράψω αυτά που διαβάζετε. Εκεί είδαμε για μια ακόμη φορά το ψευδοκράτος του Ισραήλ να εκφράζει τα φονικά του ένστικτα με τρόπο που να σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως τελικά αυτοί οι ρατσιστές αντιεβραίοι / αντισημίτες ανά τον κόσμο «ξέρουν κάτι» που αδυνατούμε να καταλάβουμε εμείς οι άλλοι.


Όχι. Αφορμή για τα γραφόμενα είναι η στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης (sic) η οποία απρόθυμα και άτονα ακύρωσε τις κοινές Ελληνο – Εβραϊκές ασκήσεις και έκανε μια άχρωμη και άοσμη δήλωση συμπαράστασης των θυμάτων με οκτώ ώρες καθυστέρηση.
Ελπίζω οι σαλτιμπάγκοι που νομίζουν ότι είναι Κυβέρνηση κάποτε να αισθανθούν ντροπή για την συμπεριφορά τους και αν όχι οι ίδιοι ας ντραπούν κάποτε τα παιδιά τους για τους πατεράδες που είχαν.

Στην γειτονιά μας όμως ανατέλλει η Τουρκία ως μια μεγάλη και ισχυρή χώρα η οποία παρά τα τεράστια εσωτερικά της προβλήματα, παρά τις δυσκολίες και τα πισωγυρίσματα χαράζει αργά και σταθερά μια πορεία προς το καλύτερο. Είναι μεγάλη ιστορική ατυχία για μας που η χώρα αυτή είναι φύσει και θέσει ο πλέον άμεσος και ο πλέον ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας.

Δεν μπορώ όμως να μην τονίσω το γεγονός ότι η Τουρκία είναι αποδεδειγμένα – ιδίως τα τελευταία χρόνια – μια αυτόφωτη χώρα που παρά τα ισχυρά, εντός της Τουρκίας, ερείσματα των πέραν του Ατλαντικού «συμμάχων» της, αυτή εξακολουθεί να επιμένει στην χάραξη μιας καθαρά εθνικής πολιτικής που πάνω από όλα τοποθετεί τα στρατηγικά και μακροπρόθεσμα συμφέροντά της αφήνοντας στο περιθώριο, ή εν πάση περιπτώσει, σε δεύτερη μοίρα τις όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις ή κελεύσματα.

Και αυτό είναι ακριβώς που με θλίβει. Αυτό είναι που μου δημιουργεί μια τεράστια απογοήτευση. Αν συγκρίνω τους Τούρκους κυβερνόντες με τους Έλληνες «κυβερνόντες» που καταλήγω; Μήπως στο συμπέρασμα ότι οι «δικοί» μας αφού παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας, αφού γελοιοποιήθηκαν εκ της ανικανότητάς τους, αφού επέδειξαν ζήλο για την καταρράκωση του Ελληνικού λαού ως βασιλικότεροι του βασιλέως, όχι απλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τους Τούρκους ομολόγους τους αλλά φαντάζουν πλέον στα μάτια του μέσου Έλληνα ως αποκρουστικές καρικατούρες. Ως δημιουργήματα που ξέφυγαν με κάποιο μεταφυσικό τρόπο από τον χειρότερο Εθνικό μας εφιάλτη και περιφέρονται ανάμεσά μας σπέρνοντας την καταστροφή.

Οι άνθρωποι αυτοί που σφετερίστηκαν την χώρα από τον λαό της με απάτες και ψέματα και που άγονται και φέρονται σε κάθε τομέα, από την ασφάλεια μέχρι τα οικονομικά από αμερικανοεβραίους τσαρλατάνους τους οποίους πληρώνουμε εσείς και εγώ για να μας σκάβουν κάθε μέρα και βαθύτερο λάκκο, έφτασαν πλέον στο μη παρέκει. Παραπαίουν με ποσοστό αποδοχής κοντά στο 20% (!) συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική τους πορεία και την αποδόμηση του κράτους μας, αλλά το χειρότερο και το πλέον επικίνδυνο είναι ότι μπερδεύουν τους φίλους για εχθρούς και τους εχθρούς για φίλους.

Αν ήμουν Τούρκος θα είχα την ορμή και το κίνητρο να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μου. Όχι στο επίπεδο το εθνικιστικό και στενόμυαλο αλλά σαν ένας άνθρωπος που αγωνίζεται να καλυτερεύσει το σπίτι του, την «γειτονιά» του και που χαίρεται όταν βλέπει να καλυτερεύουν και οι παραδίπλα «γειτονιές». Εδώ όμως που βρέθηκα εγκλωβισμένος, παρέα με τους Μπλε και Πράσινους τους ξεπουλημένους από κούνια και τους κατά περίπτωση αλλοπρόσαλλους ή ιδιοτελείς ή αδύναμους Κόκκινους τι να κάνω; Για ποιο μέλλον να παλέψω ;


(*) ΥΓ. Σκόπιμα στα τελευταία κείμενα χρησιμοποιώ συλλήβδην τους όρους Εβραίος, Ισραηλίτης, Ισραηλινός, Σημίτης, Σιωνιστής κλπ. Από προχθές για μένα όλοι αυτοί οι θρησκευτικοί ή εθνικοί ή άλλοι προσδιορισμοί είναι συνώνυμοι με την βία, την βρωμιά και το σκότος.

20 σχόλια:

  1. Που είσαι βρε Τσαούσα μου να βάλουμε ένα φέσι με φούντα όλοι μαζί,εγώ,εσύ,και ο grsail, να μας βλέπει και ο bimbo να χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος (01 Ιούνιος, 2010 14:44)

    Εξαιρετικά βαθυστόχαστο ... άλλη φορά θα γράφω μόνο μία δύο - το πολύ - γραμμές ώστε να μπορείς να τις διαβάζεις και να αντιλαμβάνεσαι, ίσως, το νόημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα βρε grsail,αρπάζεσαι με το τίποτα, εμείς οι χαμηλού δείκτη νοημοσύνης, κάναμε και κάποιες
    πρόσφατες επισημάνσεις... τις οποίες φυσικά
    ως σώφρων και νοήμων αποδοκιμάζεις

    http://grsail.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html?showComment=1275394252363_AIe9_BGJThpPA4elSJOvhFXQlVcCoFaX287KGGmf9C0DCPFOUmuxkKu2Slu6xbfTMLex94WxpjFOlDLtsEqXB1LIWfmVpsveB-CujvbyW-ouncsjUis1P420p8Nr0Z5czcBs_qsCAuY96t6k_TX_sPpK5hUjsGE7uL5TYDiXyma3lHsBRQP456yos_4RQUjivqczCKu4150XXdLjlSAt7Co8EosffPbYfA#c3415091190650875757

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος (01 Ιούνιος, 2010 15:20)

    Δεν αποδοκιμάζω απλώς ερωτώ και ενίοτε ... επισημαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμε,
    το φέσι σας το έχουν φορέσει από πίσω
    οι γείτωνες..,
    γι αυτό δεν το βλέπετε τάχαμ..,
    το αισθάνεστε όμως
    ακόμη και με καθημερινή χρήση ξυλοκαϊνης
    όπως η Τζούλια..;-)

    υγ. στον ΚΑΙΑΔΑ..!
    μπορείτε να πέσετε και από μόνοι σας
    για να μην λερώνουμε τζάμπα τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος (01 Ιούνιος, 2010 15:59)

    Το προηγούμενο σχόλιό σου σβήστηκε διότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον Καιάδα λοιπόν..........με ξυλοκαίνη, με φέσια
    από πίσω....αλλά και άφθονη Τζούλια.....όχι τίποτα
    άλλο αλλά για να τηρούμε τις προδιαγραφές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...σε παρακαλώ ανώνυμε..,
    ...γίνε επώνυμος να ξεχάσουμε και την Τζούλια
    και την ξυλοκαϊνη και να συζητήσουμε σοβαρά...!


    υγ.τότε θα υπάρχει λόγος να σου ζητήσω συγνώμη για διάφορα σχόλια που έχω γράψει και σε θίγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνετε, γιατί πρέπει να μαλώνετε!

    Όσο για την ανάρτηση, είπαμε, "χάρτινος τίγρης" η Ελλάδα στα μάτια των ξένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η σφαγή αυτή είναι εναντίον του διεθνούς δικαίου, της παγκόσμιας ειρήνης και της ανθρώπινης συνείδησης".
    "Η διεθνής κοινότητα οφείλει να πει "όχι" στις επιθέσεις του Ισραήλ", δεν αρκεί η καταδίκη της ενέργειας από το Συμβούλιο Ασφαλείας.
    "Η διεθνής κοινότητα, αντί να περιμένει την έρευνα από μία διοίκηση που έχει κάνει το ψέμα κρατική πολιτική, πρέπει να εξετάσει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια το θέμα και να δώσει τη δέουσα νομική απάντηση",

    Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον Έλληνα πρωθυπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λίγο κοντά στο Μακρυγιάννη πέσατε κύριε Θανάση σ αυτή την ανάρτησή σας:
    “Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά όπου γευόμαστε, θα παρακαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή, τιμιότη.
    Τις πρόσοδες της πατρίδας τις κλέβομεν, από υποστατικά δεν της αφήσαμεν τίποτας, σε “πηρεσίαν να μπούμεν”, ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν…
    Αγοράζομεν πρόσοδες, τις τρώμε όλες. Χρωστούν είς το Ταμείον δεκαοχτώ ΄κατομμύρια ο ένας και ο άλλος. Οι αγωνισταί, οι περισσότεροι και οι χήρες κι αρφανά δυστυχούν. Πολυτέλεια και φαντασία – γεμίσαμαν πλήθος πιανοφόρια και κιθάρες.
    Οι δανεισταί μας ζητούν τα χρήματα τους, λεπτό δεν τους δίνομεν από αυτά – κάνουν επέμβασιν εις τα πράγματά μας. Και ποτές δεν βρίσκομεν ίσιον δρόμον.
    Πως θα σωθούμε εμείς μ’ αυτά και να σκηματιστούμεν εις την κοινωνίαν του κόσμου ως άνθρωποι; Ο Θεός ας κάμη το έλεός του να μας γλητώση από τον μεγάλον γκρεμνόν όπου τρέχομεν να τζακιστούμεν.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ΦΑΝΤΑΣΟΥ
    Μακάρι να τις έχει κάνει αλλά ειδικά για την τελευταία έχω πολλές αμφιβολίες ... πολλές.

    Είναι βέβαια ο ίδιος πρωθυπουργός που συνέχισε την πολτική της αμερικανόπληκτης Θεοδώρας Μητσοτάκη και τους έδωσε γη και ύδωρ συνεχίζοντας τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και καταστρέφοντας έτσι τις πολύ χρήσιμες σήμερα και παρδοσιακά καλές μας σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορείς άνετα να πας στην δημοκρατικότατη Τουρκιά να μείνεις και να σε στέλνουν για σφαγή στο καλύτερο σφάγιο της περιοχής το Ισραήλ σε κάτι τέτοιες αποστολές αυτοκτονίας δήθεν διεθνής και ειρηνευτικές μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα στην περιοχή. Το Ισραήλ έχει σκοτώσει χιλιάδες γυναικόπαιδα δεν θα το σταματήσει κανένα καράβι. Οι τούρκοι το γνώριζαν και το αίμα κύλισε δυστυχώς. Οπότε απλά σκέψου ποιος φταίει? Ένας λυσσασμένος σκύλος (στην περίπτωση μας τι Ισραήλ) η αυτός που μπαίνει στο έδαφος που αυτός φιλά νόμιμα η παράνομα (στην περίπτωση μας η Τουρκιά.). Μεγάλο το παιχνίδι φιλέ μου και εσύ απλά ακόμα διαβάζεις τις οδηγίες χρήσεις… Σωστή η επιλογή να μείνουμε αμέτοχοι γιατί τέτοια παιχνίδια για εμάς είναι άγνωστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμε
    Όταν δολοφονούνται παιδιά δεν διαβάζουμε τις οδηγίες χρήσης σαν άνθρωποι αντιδρούμε με κάθε μέσο εσύ που είσαι διαβασμένος μας προτείνεις υποταγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @gekoudi

    Αγαπητέ μου φίλε,

    Η κακοδαιμονία αυτού του τόπου από τον εμφύλιο του 1824/25 από τότε που ο Ανδρέας Μιαούλης έκαψε (κατ' εντολή των Βρετανών;;) τον Ελληνικό στόλο [ σας το έμαθαν αυτό στο σχολείο;; ], από τα ληστρικά δάνεια των Άγγλων (το επανέλαβαν αργότερα και στην Αίγυπτο) συνεχίζεται και σήμερα.

    Η κακοδαιμονία μας στριφογυρίζει στα ίδια μοτίβα: (α) πουλημένη και χωρίς καμία εθνική ή ηθική ευαισθησία η αστική τάξη και η άνω φέτα της μεσαίας (β) συνεχείς εξωτερικές παρεμβάσεις (γ) δυσβάστακτες στρατιωτικές δαπάνες

    Λες και δεν άλλαξε τίποτε από την εποχή του Μπάρμπα Γιάννη.

    Κουράγιο σε όλους μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ανώνυμος (01 Ιούνιος, 2010 20:00)

    Το που θα πάω αφορά εμένα και όχι εσένα ανώνυμέ μου.
    Μάλλον εσύ ξεχάστηκες στο manual.
    Έχουν και άλλοι νοημοσύνη αρκετή για να αντιληφθούν τα «παιχνίδια» (παρά το ξερόλικο ύφος σου αυτή η επισήμανσή σου είναι σωστή).

    Τα «παιχνίδια» όμως δεν δικαιολογούν με κανένα τρόπο καμία σφαγή.
    Αν η λογική σου είναι ότι η ευθύνες αντιστρέφονται και αποδίδονται στα θύματα αντί για τους θύτες τότε είσαι σε λάθος blog φίλε μου.

    Αμέτοχες μένουν οι κότες. Οι άνθρωποι ελπίζουν και αγωνίζονται.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όντως, κρίμα να μην είσαι Τούρκος, να διατηρείς κι εσύ κατοχικό στρατό σε ευρωπαϊκή χώρα εδώ και 36 χρόνια, να εποικίζεις, να μην ανοίγεις ομαδικούς τάφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ttallou

    Η Τουρκία προστάτευσε (με την βοήθεια βέβαια των Ελλήνων χουντοπροδοτών) την Κυπριακή τhς μειοψηφία μια χαρά.

    Εμείς τι κάναμε για το 80% το Κυπριακού πληθυσμού ;

    Θυμάσαι τι έκανε η Βρετανία στα Φώκλαντ για 5.000 Βρετανούς ;

    Στείλαμε τον κάπηλο των αγώνων του Κυπριακού λαού Γρίβα (sic) έναν άνθρωπο με μηδενικό πολιτικό κριτήριο, ανόητο και γεμάτο μίσος για να κάνει την Κύπρο Ελληνική και την έκανε τρικολόρε.

    Στείλαμε στο νησί "αξιωματικούς" οι οποίοι αντί να υποστηρίξουν τον τοπικό πληθυσμό νόμιζαν ότι έκαναν κατοχή.


    Κατάλαβες τώρα τι εννοώ ;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην με παρεξηγήσεις, δεν πιστεύω στην αθωότητα Ελλάδας και Κυπρίων στο Κυπριακό, διαχρονικά κιόλας, ούτε ξεχνώ τα εγκλήματα σε βάρος των Τ/Κ. Όμως αρνούμαι να ταυτιστώ με τη φιλολογία της Τουρκίας τις τελευταίες μέρες, αφενός γιατί δεν έχουν καθαρή φωλιά κι αφετέρου γιατί μέσα από αυτό το παιχνίδι στη Μ. Ανατολή είναι οι μόνοι που έχουν όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @tallou
    Είναι σαφές ότι έχουν και λερωμένη φωλιά και όφελος.

    Εμείς όμως εγκλωβιστήκαμε στην νοοτροπία των "κοινών ασκήσεων με το Ισραήλ" που μας κληρονόμησε η αμερικανόπληκτη Θεοδώρα Μητσοτάκη καταστρέφοντας έτσι τις τόσο χρήσιμες σήμερα και παραδοσιακά καλές μας σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο.

    Η Τουρκία σε συνεργασία με το Ισραήλ κινείται στρατηγικά στην κατεύθυνση του περιορισμού ή και του πλήρους σφετερισμού της πετρελαιοφόρας υφαλοκριπήδας του Νησιού.

    Εμείς ως η "μητέρα Ελλάς" τι κάνουμε ;

    Θα σου πω εγώ: ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails