Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οι διαμαρτυρίες για την ‘δημοκρατία’ στην Περσία μας μάραναν !


Μέσα σε όλο το χάλι μας διάβασα και την παρακάτω είδηση στο tvxs και δεν άντεξα στον πειρασμό να την μοιραστώ με τους απειροελάχιστους που διαβάζουν αυτό το βλογ :

[ Έναν νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στα παιδιά κάτω των 13 ετών, ψήφισε το γαλλικό κοινοβούλιο. Οι νομαρχίες θα είναι υπεύθυνες να επιβάλουν την απαγόρευση.
Το άρθρο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους νομάρχες να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στα παιδιά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί «γιατί η παρουσία τους σε δημόσιους χώρους τη νύχτα, χωρίς τη συνοδεία των γονέων τους θα εξέθετε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, την ασφάλεια, την εκπαίδευση ή την ηθική τους».
Η διάταξη υιοθετήθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο περί εσωτερικής ασφάλειας που προβλέπει διάφορα μέτρα, μεταξύ των οποίων και την ανάπτυξη της παρακολούθησης μέσω καμερών. ]

Τι να πει και τι να κάνει κανείς … αυτή η Ευρώπη έχει πια περισσότερες ρυτίδες από το πορτραίτο του Ντόριαν Γκραίη ... το ότι δεν κοιτάζεται ποτέ στον καθρέφτη δείχνει και το μέγεθος της κατάντιας της.
.

7 σχόλια:

  1. Δεν κοιτάζεται η Ευρώπη στον καθρέφτη, γιατί φοβάται αυτό που θα δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κοιτάζεται η Ευρώπη στον καθρέφτη,
    γιατί φοβάται ότι αυτό που θα δει είναι..:

    χιτλεράκια...
    μεταλαγμένα σε μανδαρίνους και μάνατζερ..:-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Swell @bbimbo

    Άρα λοιπόν ;

    Μήπως βαδίζουμε προς μια υπέρβαση του Όργουελ ;

    Μήπως διαφαίνεται (εκτός του ισχυρότατου Κινεζο - Αερικανικού) και ένας Αμερικανο - Γερμανικός 'άξονας' τον οποίο άβουλη ακολουθεί η Γαλλία και παντελώς ανυποψίαστη ολόκληρη η υπόλοιπη Ευρώπη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άξονας,άξονες...
    και γω δεν ξέρω τι άλλο....:(

    η ευρώπη
    η καημένη
    (και η παλιά και η νέα)
    όπως κάθε πρώην εταίρα και νυν "κυρία"
    δεν είναι καθόλου ανυποψίαστη..;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @bbimbo
    ... ποιοί είναι οι υποψιασμένοι ; ο Αλμούνια και ο Μπαρόζο ;
    ... ο χυδαία 'βολεμένος' μέσος γερμανός είναι απόλυτα ανυποψίαστος διότι υποσκάπτει το μέλλον των παιδιών του καταδικάζοντάς τα να μην μπορέσουν να ζήσουν σαν άνθρωποι
    ... ο μέσος Ευρωπαίος είναι απογοητευμένος, ξεκομένος από την κοινωνία και αποδυναμωμένος αφού δεν διαθέτει μηψχανισμούς αντίστασης
    ... τα γεράκια και οι έχουντες την νοοτροπία νεο-ναζί ζούν και βασίλεύουν ασχημονώντας πάνω στο πτώμα της Ευρώπης των πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανάση, είμαι πολύ θυμωμένος μαζί σου, γι αυτό που έγραψες πιο πάνω. Δεν περίμενα ποτέ να με προσβάλεις έτσι!

    Είπες πως είμαστε απειροελάχιστοι όσοι διαβάζουμε το βλογ (μπλογκ?) σου, ενώ εγώ είμαι τιτανοτεράστιος, οπότε κι από μόνος μου αρκώ, για να θεωρείς ότι έχεις ρεύμα.

    Την ΔΕΗ την πλήρωσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @AmanAM
    Αγαπητέ τιτανοτεράστιε ... προφανώς έχεις δίκιο οπότε αποσύρω την παρατήρησή μου :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails