Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ ...


Ο αγαπητός swell σε ανάρτησή του εξηγεί γιατί ΔΕΝ ψηφίζεται η ΝΔ.

Σε κάποια προηγούμενη ανάρτησή μου έχω εξηγήσει γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω ΣΥΝ.

Η Γελοιώδης Συναγερμική Απόφυση του καρατζαφιόρη (με το νέο του ευρω – απόκτημα) (!) απλώς είναι ... ‘εκτός εκλογικής κλίμακας’ :-))

Το δημαγωγικό ΚΚΕ που δεν πληρώνει τους συνεργάτες του «διότι είναι κομμουνισταί», και ως εναντίον της μικρασιατικής εκστρατείας (ύστατη προσπάθεια των Ελλήνων να σώσουν εστίες 30 αιώνων !) και διακαώς πασχίζον για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και της Θράκης, (πράγματα για τα οποία ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό !). Ως υποστηρίζον μονίμως την Δεξιά (μετά παλαιοτέρας στενότατης συνεργασίας) κλπ κλπ κλπ προφανώς και ΔΕΝ είναι για ψήφισμα....

Οι Ο-Π ΔΕΝ ψηφίζονται διότι ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό και έχουν γνώμη (μη σεμνή) επί παντός επιστητού ! Δηλαδή «έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο !»


Και έρχεται το τραγικό ερώτημα … το ΠΑΣΟΚ είναι για ψήφισμα ; Η απάντηση είναι ΟΧΙ βέβαια !

Ήταν πολλά τα ΠΑΣΟΚικά σκάνδαλα και περισσή η αλαζονεία για να ξεχαστούν τόσο εύκολα. Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε με τρόπο επιθετικό και χυδαίο τους κατασταλτικούς μηχανισμούς (ΜΑΤ κλπ) εναντίον του Ελληνικού κοινού ! Το ΠΑΣΟΚ εφηύρε τον κατάπτυστο μαφιόζικο νόμο «περί ευθύνης Υπουργών». Το ΠΑΣΟΚ επέβαλλε την ΚΑΤΑΛΥΣΗ της Δημοκρατίας δίνοντας με δικό του νόμο (Σκανδαλίδης) σαράντα (40) έδρες πριμ στο πρώτο κόμμα (*) !!

Για τους απλούς αυτούς (αλλά και άλλους) λόγους ΔΕΝ ψηφίζεται το ΠΑΣΟΚ !

(*) οι ... φωστήρες της ΝΔ το μετέτρεψαν σε 50 έδρες πριμ ! Δεν μένει παρά να το κάνουμε ... 300 ώστε να γλιτώσουμε και την βαβούρα (συν τα έξοδα) των ... εκλογών :-)
.

8 σχόλια:

  1. τι σαράντα,τι πενήντα τι εξήντα..!
    και η ιδέα σου με την δωρεά των 300 πάλι δεν θα ικανοποιήσει την απληστεία τους...
    γι' αυτό σε παρακαλώ μην τους βάζεις σε ιδέες
    και μας γίνουν από 300+ ,3000+
    ..:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών !
    Πολλά τα θέματα, πολλή η δουλειά ...πολλά τα ... λεφτά :-))

    ----
    Άσχετο: από φίλο που έχει εταιρεία διεθνών μεταφορών με πολλές νταλίκες έμαθα χθές ότι ισραήλινοί αγνώστου ιδιότητος σε συνεργασία με τους Έλληνες τελωνειακούς (!) μπορούν να ελέγξουν οποιοδήποτε container μέσα στο τελωνείο του Πειραιά, να καθυστερήσουν την αναχώρηση και πάράδοσή του χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις και γενικώς λειτουργούν ώς 'γενικοί δερβέναγες'. Αν πας να διαμαρτυρηθείς στα τηλέφωνα των 'νομικών τους συμβούλων' απλώς δεν βρίσκεις κανέναν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο..:
    Δεν είναι σημερινό..;-)
    Ούτε κ'άν Νατοικό..:-))
    Από το 198...τόσο ισχύει,
    όταν ο ανδρέας εγκαινίασε την ακτοπλοική γραμμή Ηράκλειο-Χαιφα υπέγραψε την διακρατική συμφωνία που είναι επέκταση της ελληνοαμερικανικής
    ανάλογης της ιδίας εποχής..!?!
    (πρώτα για την βάση της Σούδας και τα Ζωνιανιά και μετά για όλα τα διεθνή ύδατα..!?!)
    Υπάρχει και η ανάλογη αιθεροβάμων..,
    με την El-AL
    πάνε και ρώτα στο Venizelos Intr.Airport
    και θα σε πιάσει κλαυσίγελος..:-(
    Το περίεργο και άξιον απορίας είναι το ότι
    ο φ'ιλος σου το διαπίστωσε/έμαθε τώρα τελευταία..!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το ανδρίκελο που θέλει να χυθεί"άπλυτο φως" στην υπόθεση ΜΙΖΕΝΣ δεν λέει κουβέντα για την υπόθεση Κοσκωτά,τον οποίο ο ίδιος έφερε σε επαφή τον μπαμπα του και τη μαμά του.
    Δεν λέει κουβέντα για τα γιαουρτάκια που μπήκαν στα σχολεία εκείνη την εποχή,αποφέρωντάς του πολλές σακούλες σκουπιδιών με πεντοχίλιαρα(δεν είχαν βγεί ακόμη τα δεκαχίλιαρα).

    Στους ανθρώπους που τους έχει μείνει ένα τετραγωνικό χιλιοστό στον εγκέφαλό τους χωρίς μαλάκινση,δεν επιτρέπεται να το φέρουν ούτε ως ιδέα αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από οικογενειακό διάλογο:

    Μαμά (με έκπληξη): Δεν θα πας να ψηφίσεις; Και αν έρθει πρώτο κόμμα η Ν.Δ.; Δεν έχουν περάσει χειρότεροι από τον τόπο, όσο ζω.

    Υιός: Ναι μαμά. Ούτε όσο ζω εγώ έχουν περάσει χειρότεροι. Αλλά αν οι χειρότεροι είναι οι περισσότεροι γιατί να μην κυβερνούν αυτοί; Δημοκρατία δεν έχουμε;

    Μαμά: Μα, αν δεν ψηφίσουμε ούτε εμείς τον Γιώργο, να πως θα βγει πάλι η δεξιά.

    Υιός: Αν δεν υπερτερούν οι γνήσιοι ‘σοσιαλιστές’ που ‘πιστεύουν’ στον Γιώργο βρε μαμά, γιατί να πάω να τον ψηφίσω εγώ που τον βαριέμαι και μόνο που τον βλέπω;

    Μαμά: Κι εγώ τον βαριέμαι παιδί μου…

    Υιός: Γιατί να τους βοηθήσω; Με βοηθούν αυτοί με τα χρέη που έχω; Ο Γιώργος δεν χρωστάει σε κανέναν λέει. Εγώ χρωστάω. Γιατί θες να τον κάνεις κι αυτόν να χρωστάει και μάλιστα σε μένα; Όπως μου λένε όλοι τώρα που μουντζώνομαι, «ας μη δανειζόσουνα» και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη τσέπη, έτσι θα μου πουν και πάλι όλοι τους αύριο, που πάλι θα μουντζώνομαι, «ας μη δάνειζες την ψήφο σου»…

    Μαμά: Μα υπάρχουν και άξια στελέχη στο ΠαΣοΚ…

    Υιός: Παντού υπάρχουν άξια στελέχη, μαμά. Σε όλους τους χώρους. Αλλά δεν αρκούν. Βλέπεις εσύ να αρκούν;

    Μαμά: Μου τηλεφώνησαν σήμερα από το ΠαΣοΚ. Μου είπαν πως πρέπει να δώσουμε το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση την Πέμπτη. Τους είπα πως είμαι σαράντα χιλιόμετρα μακριά και πως μου είναι αδύνατον, γριά γυναίκα, να μπορέσω να πάω μόνη μου. Μου είπαν πως θα υπάρχει λεωφορείο, αλλά με λεωφορείο δεν μπορώ να πάω και να γυρίσω από την συγκέντρωση τόσα χιλιόμετρα...

    Υιός: Ούτε κι ο Γιώργος μπορεί μαμά. Με Λέξους θα πάει. Αλήθεια, γιατί δεν τους λες να σου στείλουν τη Λέξους, να σε πάρει, 75 χρονών γυναίκα και να πάει ο Γιώργος στη συγκέντρωση με λεωφορείο, που είναι και νέος και αθλητικός και σοσιαλιστής;

    Μαμά: Λέξους; Τι είναι αυτή η Λέξους;

    Υιός: Τογιότα.

    (χτυπά το τηλέφωνο, λήγει η συζήτηση)

    Την επόμενη μέρα…

    Μαμά: Λοιπόν;

    Υιός: Τι λοιπόν;

    Μαμά: Θα πάμε στη συγκέντρωση;

    Υιός: Ποια συγκέντρωση;

    Μαμά: Του Γιώργου.

    Υιός: Είσαι με τα καλά σου;

    Μαμά: Θα είναι τρεις κι ο κούκος βρε παιδί μου. Φοβάμαι.

    Υιός: Καλύτερα μαμά. Να μην πας, να φαίνονται λίγοι οι πασόκοι. Αν φαίνονται πολλοί θα τρομάξουν οι άλλοι και θα πάνε να ψηφίσουν μονοκούκι τη Ν.Δ.

    Μαμά: Λες;

    Υιός: Σίγουρα. Μέχρι και η Παπαρήγα, αν δει μεγάλη συγκέντρωση την Πέμπτη, Καραμανλή θα πάει να ψηφίσει.

    Μαμά (σκεπτική): Αυτή; σίγουρα.

    Υιός: Καλύτερα να μην πας μαμά

    Μαμά: (απομακρύνεται σκεπτική). Τέλος συμβάντος.

    Σημ: Η μαμά, είχε ψηφίσει τον Βενιζέλο το Νοέμβριο του ’07 για αρχηγό του ΠαΣοΚ, προέρχεται από το κουκουέ εσωτερικού (λάτρης του Κύρκου και του Ηλιού) και το ’74 έλεγε πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πράκτορας των Αμερικάνων.
    Ο υιός, δεν επιθυμεί να συγκαταλέγεται σε κάποια ιδιαίτερη δημοσκοπική κατηγοριοποίηση. Ούτε καν στους ‘δεν γνωρίζω δεν απαντώ’. Είναι απλός πολίτης, από αυτούς που θα είναι «πρώτοι» σύμφωνα με το «πρώτα ο πολίτης» που λέει και το ΠαΣοΚ.

    Αλλά και στην παραλία που θα είναι, αν πρωτεύσουν οι πολίτες, δεν θα το μάθει;

    Θα δει τα πυροτεχνήματα, θ’ ακούσει τις κανονιές, θα το μάθει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @tiktos
    Αυτός είναι ειδική περίπτωση ... κόπτεται να 'ματώσει' διότι έχει αντιληφθεί (ώς σημαντικότατα εξυπνότερος από τον Κώτσο) ότι από όποιες αποκαλύψεις θα βγεί μάλλον ενισχυμένος πολιτικά ... δεν θα του βγεί όμως ... τα πουλάκια πέταξαν :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμοι
    Καλή είναι η σκωπτική διάθεση στον κοινωνικό πολιτισμό του κομματισμού και της διαφανούς ιδιοτέλειας :-)

    ... ένας Αριστοφάνης μας χρειάζεται ... αυτός θα τα κατάφερνε καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον ας ετοιμάσουμε το έδαφος για μετά από την ενεργειακή ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του σημερινού κόσμου.
    Το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ που πρότεινε ο Ρήγας (άρθρο 12 στη Νέα Πολιτική Διοίκηση), ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, μέσα σε αντιξοότατες συνθήκες, και λειτούργησε καταλυτικά στον αγώνα, αφού έτσι έπεισε ανθρώπους που αλλιώς δε θα βοηθούσαν.
    Ενιαίο ψηφοδέλτιο εφαρμόζουν ουσιαστικά όλες οι φιλειρηνικές οικογένειες και παρέες, όταν συναινούν να αναθέσουν σε ορισμένα άτομα διάφορες υποθέσεις. Στις περισσότερες περιοχές τού κόσμου η εμπειρία αυτή είναι επαρκέστατη, μεταδίδεται μάλιστα άμεσα με την εφαρμογή.

    Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
    Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000:
    μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
    Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό!
    Η άμεση δημοκρατία ΔΕΝ μπορεί να βλάψει κανένα, αφού στηρίζεται στις συλλογικά ασφαλέστερες λύσεις, είναι πάντα αμυντική και όχι είναι επιθετική, όπως οι εχθροί της, και ευεργετεί ακόμα και τους αντιπάλους της, τη στιγμή που φρενάρει την παραφροσύνη τους.
    Μπορούμε άφοβα να τη διαδίδουμε (παρ' όλες τις συκοφαντίες σε βάρος της και σε βάρος αμέτρητων ηρώων), ειδικά τώρα που η κατευθυνόμενη παγκόσμια αποσύνθεση τρομοκρατεί αυτούς που την καθοδηγούν, γιατί καταλαβαίνουν ότι τους παρασέρνει στο χαμό...:
    25-5-2009 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πιθανή η κοινωνική αναταραχή λόγω κρίσης.
    http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=110124&nt=108&lang=1

    Το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ δεν προδικάζει αποφάσεις, και είναι το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ τη ζωή και την ασφάλεια ΟΛΩΝ, αφού είναι το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣΤΕΡΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ !
    http://apps.facebook.com/causes/61685http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htmhttp://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails