Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η ξεχασμένη τέχνη της Δημοκρατίας


Η αρχή έγινε από τον Πρόεδρο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Η αστυνομία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

- Ξεχάστε το άσυλο.

Συκοφαντικά και άσχετα δημοσιεύματα και 'συνεντεύξεις' περί επικινδυνότητας και χυδαιοτήτων στο διαδίκτυο.

- Ξεχάστε την ελευθερία στο Διαδύκτιο.

Είναι μια ακόμη συνεισφορά της ‘εθνικόφρονος’ παράταξης και της ψοφοδεούς κυβέρνησής της στον Πολιτισμό και στην Δημοκρατία !
.

12 σχόλια:

  1. εάν το δούμε στωικά και πρακτικά συνάμα
    θά 'χουμε κέρδος....
    1.καταργείται το άσυλο...
    2.στέλνουμε τούς ασυλοκλάστες να το
    πιστοποιήσουν/διαπιστώσουν
    3.στέλνουμε τους κρατικούς κουκουλοφόρους
    να τους προστατεύουν
    (..μεχρι το πεζοδρόμιο των προπυλαίων
    και όχι και το πεζοδρόμιο..)
    4.αφαιρούμε την περίφραξη του Δαφνιού και
    τους περιφράζουμε,χωρίς έξοδα...
    4.Αναρτούμε στις γωνίες πολυγλωσσες
    ταμπελίτσες /ΕΔΩ ΔΑΦΝΙ/ και
    ησυχάζουμε δια παντός απο τον συρφετό...
    λοιπόν...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο που τους στοικούς τους εφαγε οι μαρμάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανεις πολύ καλά και αναφερεις το Διαδικτυο ..Απο εδώ ξεκινά ολη η Μαυρη προπαγάνδα : Για το Ασυλο , για τους κουκουλοφορους , για τους Ανωνυμους κουκουλοφόρους στην Μπλπγκοσφαιρα και ολος αυτός ο εμετος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @B.Bimbo, @taspa, @Νοσφεράτος
    Πού είναι το φλογερό πνεύμα του Τζορντάνο Μπρούνο, η ευαισθησία του Μοντιλιάνι, ο υπέροχος αλτρουισμός της Ρόζας Λούξεμπουργκ, η μεγαλοψυχία του Αριστοφάνη, ο μεγαλειώδης οραματισμός του Αλέξανδρου, ο ηρωισμός του Γιλγαμές, η φωτισμένη επιμονή του Γαλιλαίου; το εκλεπτυσμένο πνεύμα του Καίσλερ ; Που; Που πήγε ο Άνθρωπος ; Πού χάθηκε ; Πώς ξεστράτισαν οι Yπνοβάτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H εξουσία θέλει να ελέγχει. Το πρόβλημα είναι τα ανακλαστικά της κοινωνίας. Η οποία, αφού πλέον είναι ενημερωμένη, (κάποτε λέγαμε για πολιτικό διαφωτισμό), είναι συνυπεύθυνη για το χάλι. Ο Μπερλουσκόνι ηγήθηκε της ΕΟΚ (διαδεχόμενος οραματιστές τύπου Ντελόρ - 4μερη βδομάδα με φουλ αποδοχές, στήριξη περιφέρειας κλπ).

    Είναι βέβαιο, πως αν η Πετρούλα ζητήσει Κοινοβούλιο, θα τόχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @cirut
    Παλιότερα μου άρεσε να πιστεύω ότι «η κοινωνία είναι συνυπεύθυνη». Και τώρα βέβαια, αλλά με αμφιβολίες κατά πόσο είναι ολόκληρη αλήθεια αυτό την στιγμή που βασικές κοινωνικές λειτουργίες όπως οι θεσμοθετικές διαδικασίες, η πληροφόρηση και η εξουσία συνολικά, βρίσκονται στα χέρια πολύ λίγων, πολύ συγκεκριμένων και για πολύ καιρό ! (πχ Μπερλουσκόνι και η θλιβερή αυλή του ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. grsail,την κοινωνία την απαρτίζουν ατομα,δεν παραβιάζω προφανώς ανοιχτες πόρτες!!!πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως η φωτιά ξεκινάει από σπίθα,πολλές φορές οπου χρειασθεί αφού ματώσουν και τα χέρια τρίβωντας δυο ξυλά προκειμένου να την προκαλέσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. grsail,την κοινωνία την απαρτίζουν ατομα,δεν παραβιάζω προφανώς ανοιχτες πόρτες!!!πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως η φωτιά ξεκινάει από σπίθα,πολλές φορές οπου χρειασθεί αφού ματώσουν και τα χέρια τρίβωντας δυο ξυλά προκειμένου να την προκαλέσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγνώμη για την επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά, δεν βλέπω όμως ακόμα ματωμενα χέρια ούτε σπίθες. Και αν είναι να γίνει κάτι θετικό δεν θα γίνει στην Ελλάδα ή στην Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη. Αυτό είναι ίσως πιό ελπιδοφόροο αλλά και πολύ πιό δύσκολο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Exουμε συγκινηθεί τόσο πολυ απο τις ...προσφορές της δεξιάς παράταξης στον τόπο, που δεν βλέπουμε την ωρα να αποχωρήσει ωστε να ξεκουραστεί λιγάκι μετά απο τόσους αγώνες υπερ της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναί βρε παιδί μου ! Γι' αυτό ... κου_ρά_στη_καν οι άνθρωποι :-))
    Πάντως όπως δήλωσε ο κύριος Μένδιας, αισθάνεται βαθιά υπερήφανος για το κουκουκονομοσχέδιό του ... μπράβο να τον χαίρεται η μανούλα του που τον σπούδασε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails