Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Κύριε Μένδια ... θα σας απαντήσουμε στις 7 Ιουνίου ... Υπομονή !




πηγή: MACEDOINE
.

10 σχόλια:

  1. μήπως θα ήταν λογικότερον και πρακτικότερον,
    αντι για απαντηση,άρνηση και αδιαφορία...?
    δηλαδη,
    μια γενική αποχή απο τις ευρωεκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @B.Bimbo
    Αυτό που πάντοτε ερεθίζει τις ανθρώπινες συνειδήσεις, τις απογοητεύει και καμιά φορά τις οδηγεί και στην απόγνωση, είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικού και επιθυμητού, υπάρχοντος και ευκταίου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχοντας πάντα ρεαλιστική κάτοψη των δρώμενων,
    μου είναι δύσκολο να ερεθιστώ από κάτι μη
    υπαρκτό...,
    αναρτώ λοιπόν το ανάλογο ερέθισμα στην πρότασή μου
    (έστω και εάν το θεωρώ πρώιμο)
    και σε προσκαλώ να το δεις..;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και επειδή αντιμετωπίζουμε πλεον το πραγματικό [αναξαρτητα ποιά ααποψη εχουμε για την προέλευση του]δεν πρεπει να αφήσουμε την κατάθληψη να περάσει,ως συλλογική παραδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα!

    Δένδια τον λένε τον δημοκράτη υπουργό μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΕΛΛΗΝ VS CHAOS
    Αγαπητοί,

    Δεν γνωρίζω (αν και υποπτεύομαι) ποιος είναι ο ρόλος του κυρίου Νίμιτς όσον αφορά στις Ελληνικές υποθέσεις. Το κείμενο στο οποίο με παραπέμψατε είναι τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και από πλευράς περιεχομένου πέραν των προσωπικών μου δυνατοτήτων παρακολούθησης.

    Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η αδυναμία υποστήριξης των δικαίων αυτής της χώρας από ανίκανη κυβέρνηση ορμώμενη από καταστροφική, ξενόδουλη και ιδιοτελή ανά τους τελευταίους αιώνες παράταξη και με ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική ‘μαγαριζόμενη’ από γνωστό ‘σοϊ’ της προαναφερθείσας παράταξης, έχει απόλυτη ευθύνη για την απεμπόληση εθνικών δικαίων και εγκατάλειψη σπουδαίων εθνικών υποθέσεων («σε δέκα χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει» σας θυμίζει κάτι;).

    Η χώρα αυτή που έρχεται από πολύ μακριά μαζί με τους κατά παράδοση φιλικούς, ειρηνικούς και ευγενείς πολίτες της, ευρίσκεται θύμα των ανάξιων και διεφθαρμένων επιγόνων από γνωστά ‘τζάκια’ που κοσμούν επίμονα για πολλές δεκαετίες τους ονομαστικούς καταλόγους της Ελληνικής Βουλής !

    Αιδώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @taspa
    Υποθέτω ότι η οικογένεια του (όποιου) κυρίου (Μ)ένδια θα κουράστηκε και θα προσπάθησε αφιερώνοντας προσπάθειες και πόρους για να σπουδάσει τον γόνο της.

    Στενοχωρούμαι, απογοητεύομαι και αισθάνομαι ντροπή για το επίπεδο κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης αλλά κυρίως αισθητικού κριτηρίου που εμφανίζει ο προαναφερθείς γόνος.

    Εις μάτην οι προσπάθειες του πατρός και της οικογένειάς του!
    Μόνον η ντροπή ξεχωρίζει ... μόνον η ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό ellinaki,

    Με τις δύο προηγούμενες απαντήσεις μου πιστεύω ότι σε κάλυψα. Εάν όχι είμαι πρόθυμος να συνεχίσουμε την ανάλυση του θέματος :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. grsail,επίτρεψε μου το αγοραίον-τον οποιο κόντε τον εχω χεσ....νο-.
    Ντροπή νοιώθω μόνο βλέποντας τα ακατομμυρια των Γάλλων να ξεχύνονται στους δρόμους,ντροπή νοιώθω για τους εργατοπατέρες,οταν δικάζονται ως υπεύθυνοι οι εργάτες στην Ναυπηγοεπισκευαστική,και οι κύριοι αυτοί απουσιάζουν.
    Ντροπή νοιώθω που τα κόμματα της αριστεράς ακόμη και στην πλήρη κατάρευση της κοινωνίας δεν μπορούν να βρούν κοινό βηματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @taspa
    Απαιτείται ίσως επαναπροσδιορισμός των εννοιών και αναστύλωση των αξιών.
    Αριστερά; Ποια αριστερά ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails