Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009

Ακυβερνησία - Το τρομερόν θηλυκόν τέρας !


Ενημερώθηκα προσφάτως από τις εφημερίδες τα περιοδικά και την τηλεόραση ότι κυκλοφορεί ελεύθερο το παραπλέυρως εικονιζόμενον τρομακτικόν (εάν όχι τρομοκρατικόν) ... τέρας!

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τέρας αυτό αρέσκεται ιδιαιτέρως να καταβροχθίζει ανυπάκουους οικογενειάρχες / οικογενειάρχισες σε περίπτωση που δεν ψηφίζουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ !

Για να αποφευχθούν οποιασδήποτε μορφής παρατράγουδα και να επιταχυνθεί η διαδικασία ανεύρεσης και εξόντωσης του ειδεχθούς τέρατος, απεφασίσθη η πριμοδότησις του κόμματος που θα έλθει πρώτο στις δημοσκοπήσεις με ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ (300) ΕΔΡΕΣ !

Έτσι επιτυγχάνεται συνάμα η εξόντωσις του τέρατος αλλά και η τεραστία οικονομία εξόδων από την – μη περαιτέρω απαραίτητη - διαδικασία των εκλογών!

Με τις υγείες σας ...

9 σχόλια:

 1. Να παρατηρήσω ότι εμένα το τέρας αυτό κάτι μου θυμίζει... μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα τέρατα που κάθονται σήμερα στα έδρανα της βουλής...

  Οσο γιά την πρότασή σου ...να μην γίνουν καν εκλογές, φοβάμαι ότι δεν την συμμερίζεται κανένας! Ολοι γιά εκλογές μιλάνε, και να με θυμηθείς ότι, μέσα στην επόμενη διετία, θα έχουμε τουλάχιστον 5-6...

  ΥΓ: Αλήθεια... το Sail στο ...συστατικό του διαδικτυακού σου ονόματος, έχει σχέση με ιστιοπλοία??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Sxoliastis

  - Από ότι γνωρίζω το Σύνταγμα λέει εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια οπότε προς τι ο θόρυβος;

  - Η ιστιοπλοϊα είναι ένας μεγάλος έρωτας που διατηρείται ζωντανός μετά από κάπου 12.000 μίλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Sail .... μια φορα μπηκα σε ενα ιστιοφόρο ανοικτής θάλασσας και για λίγο να πνιγουμε στο Τουρκολίμανο! Ευτυχώς δεν ανατρεπεται εύκολα!
  Αποφάσισα οτι καλλίτερα να ... πλέω στη στεριά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ
  "Η θάλασσα φέρνει στον άνθρωπο ελπίδα όπως ο ύπνος όνειρα" (Χριστόφορος Κολόμβος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @gekoudi
  Ακριβώς! Είναι ένας χαρταετός σε στυλ Τρομερού Τέρατος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητέ θυμησου τη "μαρμάγγα" που έτρωγε παρενθέσεις, εισαγωγικά και άλλα τινά , τώρα πρέπει να τη μεταλλάξουμε λίγο για να τρώει έδρες και ας είναι και παρά φύσιν. "Το Έθνος έχει ανάγκη απο σταθερή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? και ο ραγιάς διακυβέρνηση." Αλοίμομονό μας και εις άλλα με υγεία!!!!! Ψηφίστε τους μαλάκες. Δυστυχώς φταίμε και μείς, ξυπνείστε όσο είναι καιρός, τα παιδιά μας δε φταίνε σε τίποτα. (blazos)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το καλό είναι ότι άκουσα πως αν δεν εξολοθρευθεί το τέρας έτσι, θα το κλείσουν μέσα στη Βουλή την οποία θα σφραγίσουν με τσιμέντο, για να πεθάνει το τέρας από την πείνα. Ετσι θα γλυτώσουμε και από τους 300.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @Swell
  Μακάρι να γλυτώσουμε αλλά δύσκολο μου φαίνεται ... θα φάει πολλούς το τέρας ... αυτό που -ακόμα- έχουμε μέσα μας :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails