Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η υποχρεωτικότητα βασικό χαρακτηριστικό Βιοπολιτικής τον 21ο Αιώνα


Η υποχρεωτικότητα βασικό χαρακτηριστικό Βιοπολιτικής τον 21ο Αιώνα

Οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής έχουν παρενέργειες που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο χωρίς στην ουσία να προστατεύουν όσο υποσχέθηκαν από μόλυνση του εμβολιασμένου ή άλλου αλλά ούτε και από ασθένεια. 

Ακόμα και οι κατασκευαστές τους παραδέχονται ότι αυτό που πουλάνε έχει άγνωστη ημερομηνία λήξης ζητώντας τρίτες, τέταρτες κλπ δόσεις.

Πολλαπλασιάζονται οι καθ’ όλα επιστημονικές έρευνες και δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πλατφόρμες αδυνατίζουν πρακτικά το ανοσοποιητικό και ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιο ευάλωτοι σε σχέση με όσους έχουν ακόμα την φυσική τους ανοσία.

Η Υγειονομική Κατοχή φαίνεται πως έχουν δύο κεντρικούς στόχους που παραμερίζουν όλους τους άλλους: την Επιβολή και το Κέρδος!

Τι σημαίνει όμως καταναγκαστικός διαρκής ιατρικός έλεγχος; Είναι, πράγματι μη χείρον ή είναι μια κυκλωτική κίνηση; Το πρώτο που σημαίνει είναι προσωπικά δεδομένα υγείας τέλος.

Όταν ο εργαστηριακός έλεγχος υγείας επιβάλλεται και τα αποτελέσματά του πρέπει να επιδεικνύονται σε αφεντικά, όργανα δημόσιας τάξης και υπηρεσίες για να δουλέψει κάποιος, για να ταξιδέψει, για να διασκεδάσει, για να μετακινηθεί, ακόμα και για να γίνει δεκτός απ’ την βιομηχανία της υγείας, τότε όλο το σύμπλεγμα της Βιοπολιτικής, απ’ τους ιδιοκτήτες των cloud και των αλγόριθμων Τεχνητής Νοημοσύνης μέχρι τις ασφαλιστικές εταιρείες, κάνουν τρελό πάρτι. 

Σήμερα υποχρεωτικά εμβόλια, αύριο υποχρεωτικές οι φαρμακευτικές αγωγές για τη χοληστερίνη και για το ζάχαρο, υποχρεωτικές οι διατροφικές επιλογές.

Όποιος δεν ασκείται θα τιμωρείται, ό,τι δεν ταιριάζει με την αποδοτικότητα του ανθρώπινου κοπαδιού, ό,τι παρενοχλεί την κρατική ορθοδοξία θα τίθεται εκτός νόμου! Άλλωστε υπάρχει -ιστορικά δοκιμασμένη- και η υποχρεωτική λοβοτομή…

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο λίγοι είναι αυτοί που συνειδητοποιούν τι ποσοστό από τα οράματα του Χίτλερ έχουν πια υλοποιηθεί στη Δύση και όχι μόνο.

Θανάσης Κοντονάτσιος 

(ελεύθερη περίληψη με παρεμβολές από το άρθρο [ Όλα πάνε καλά 2 (;;) – The Unstoppable Machine ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails