Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Καληνύχτα και καλή τύχη




Κομματικές «κυρίες» διορίζουν με πολιτικούς εκβιασμούς τα βλαστάρια των φιλενάδων τους σε βασικά αξιώματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αριβίστες με λίγο κομματικό σπρώξιμο αναλαμβάνουν μισθοδοτούμενα οφίτσια σε ΟΤΑ, περιφέρειες και βουλευτές διορίζουν φιλενάδες, θείες, συζύγους αμισθί (sic) σε αξιώματα των ΔΕΚΟ και αλλού.

Φαίνεται πως μόνο μέσα από την στενή κλίκα των κομματανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντλήσει στελέχη αυτή η κυβέρνηση. Η Κοινωνία για αυτούς είναι ξένο σώμα όπως δυστυχώς είναι και αυτοί για την Κοινωνία.
Xάλι μαύρο η πρώτη ή δεύτερη φορά αριστερά.
Μεγάλη ήττα και μεγάλη ντροπή για όσους χάσαμε φιλίες χρόνων υποστηρίζοντας την «αριστερά» που δεν ήταν αριστερά αλλά ένα παρακμιακό δίπτυχο:

Από τη μία μεριά οι φαιδροί και ανυποψίαστοι δραχμιστές αποστάτες της ΛΑΕ και από την άλλη η αδίστακτη νεοφιλελε ‘σοσιαλδημοκρατία’ των εναπομεινάντων στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν τρία χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑ γνώρισα λίγους αριστερούς αλλά πολλά κομματόσκυλα, ανυποψίαστους, ‘ιστορικά’ στελέχη γεμάτα δηλητήριο, σταλινικά απολιθώματα όπως και διάφορα γραφικά λούμπεν που φαντασιώνονταν την… ΟΠΛΑ. Γνώρισα επίσης άκαμπτη αδιαφορία, βόλεμα και παντελή οργανωτική παραλυσία. Μου έμειναν δυο - τρείς φίλοι, μάλλον το ίδιο απογοητευμένοι μ’ εμένα… κάτι είναι κι αυτό.
Κατά τα άλλα; Ζόφος…

 
Καληνύχτα και καλή τύχη.

3 σχόλια:

  1. Οι «δραχμιστές» τής ΛΑΕ είναι «αποστάτες» επειδή έφυγαν. Εσύ, που προφανώς έκανες το ίδιο, είσαι …«ωραίος»!

    Άλα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @LeftG700

    -Κατηγορώ τα συγκεκριμένα άτομα διότι έριξαν την κυβέρνησή τους χωρίς καν να γνωρίζουν το γιατί αφού αντιπροσώπευαν το πλέον υπερσυντηρητικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ με ιδεολογικό υπόβαθρό και κουλτούρα που παραπέμπει στο 1917...
    - Δεν έριξα καμία κυβέρνηση ούτε αποδέχτηκα κεντρικά κυβερνητικά οφίτσια για να κάνω αντιπολίτευση στην... κυβέρνηση

    Οπότε προς τι το 'δήθεν' ύφάκι σου και η υποννούμενη αρνητική κριτική; Θα χαιρόμουν μιά συζήτηση με επιχειρήματα κι όχι με εξυπναδούλες και 'άλα της', αλλά που τέτοια τύχη, είμαι φαίνεται εκτός εποχής. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως όλη αυτή η συμπεριφορά δεν έχει σχέση με την ιδεολογία αλλά με την νοοτροπία. Μήπως αποτελεί ένα μικρόβιο, όπως λέω στο μπλοκ μου που μολύνει όσους πλησιάζουν τα κέντρα εξουσίας. Αυτό βέβαια δείχνει ότι η "αριστερά" δεν μπορεί να ανεξατρητοποιηθεί από το εθνική αρρώστια του ρουσφετιού, η οποία την οδηγεί στα ίδια μονοπάτια αυτού που κατηγορούσε και αναιρεί την υπόστασή της σαν μια δύναμη "ανοιχτή" στο καθένα. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails