Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση του πάμε (πού;) στο Χίλτον



Σήμερα το πρωί μερικά ανυποψίαστα μειράκια, αρκετοί πικρόχολοι κομματάνθρωποι και λίγοι αδικαιολόγητα παρασυρμένοι πολίτες του υπερσυντηρητικού ΚΚΕ, συγκεντρώθηκαν έξω από το Χίλτον όπου διαμένει η τρόικα για κουβεντούλα και φραπεδάκι. Όμως, μετά έφυγαν διότι έπιασε κρύο και άρχισε να βρέχει. Αν έχει ήπιο καιρό και λιακάδα αύριο μπορεί να ξαναπάνε. Παρακαλώ, να μην λείψει κανείς λέμε !
.

2 σχόλια:

  1. Γιατί υπερσυντηρητικό το ΚΚΕ; Εσύ με ποιούς προτείνεις να συνταχθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @aeras

    Κάτω από το link αυτό:
    http://www.grsail.blogspot.com/search/label/KKE
    θα δεις για το θέμα ΚΚΕ αρκετά μικρά κείμενα δικά μου καθώς και μικρά σχόλια. Άλλα αφελή και ίσως υπερβολικά (από αγανάκτηση) και άλλα που νομίζω ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να διαβαστούν.
    Αυτά ως προς το πρώτο σκέλος του σχολίου σου.

    Ως προς το δεύτερο, δηλαδή με ποιούς να συνταχθούμε, δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι σπουδαίο. Η αριστερά είναι βαθιά αναχρονιστική και πολυδιασπασμένη ιδεολογικά, πολιτικά και κοινωνικά (εδώ έχει τεράστιες ευθύνες το ΚΚΕ). Κοιτάνε προς τα μέσα τους αντί να αλληλεπιδρούν δημιουργικά με την κοινωνία. Οι πολίτες από μόνοι τους μορφώνουν άτυπα την Κοινωνία των Πολιτών η οποία είναι ποιο προοδευτική και περισσότερο σύγχρονη από την ίδια την αριστερά. Πότε οι δυνάμεις αυτές θα μεταλλαχθούν οργανωτικά ώστε να επιτευχθεί και πολιτική εκπροσώπηση; Νομίζω ότι κανείς, μέχρι στιγμής, δεν ξέρει.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails