Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Καλορίζικο το ελαιοτριβείο κύριε Rösler



Αυτός ο ουρανοκατέβατος vice chancellor κος Philipp Rösler, εκτός από αφόρητα φασίστας είναι και επικίνδυνα σαλτιμπάγκος. Ήρθε στην Ελλάδα με τυμπανοκρουσίες και γλειψίματα από τους επιτόπιους λακέδες, για να κάνει μια υποτονική και χωρίς κανένα περιεχόμενο επίσκεψη που στόχο έχει την εσωτερική (Γερμανική) κατανάλωση τόσο στο επίπεδο της προσωπικής του προβολής όσο και ως βήμα προετοιμασίας, διότι σε λιγότερο από ένα χρόνο έρχονται εκλογές στην χώρα του όπου οι νεόφερτοι Πειρατές, οι Πράσινοι αλλά και οι σοσιαλιστές του SPD με τον νέο τους ηγέτη, κυριολεκτικά σαρώνουν.

Από τις «συμφωνίες»  που επιτεύχθηκαν στην Αθήνα ξεχωρίζουν:

- συμφωνία για την δημιουργία ενός ομιχλώδους χρηματοδοτικού εργαλείου με το όνομα … Ελλάδα (sic)
- συμφωνία για τιτλοποίηση (sic) κάποιου αίολου σχεδίου Ήλιος περί φωτοβολταϊκών
- συμφωνία μεταξύ κάποιου(;) Ελληνικού και κάποιου(;) Γερμανικού αρχιτεκτονικού γραφείου για την ανάπτυξη ... γηπέδων γκολφ
- και τέλος, η συμφωνία του αιώνα, που αφορά επένδυση ελαιοτριβείου βιολογικού λαδιού στην Καλαμάτα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ παρακαλώ (ως ευχαριστίες πήρε και ένα μαντήλι Καλαματιανό για να μας θυμάται)

Είναι βέβαιο ότι πίσω από το αντιπαθές μειράκιο κρύβονται οι αχόρταγοι Γερμανοί «επενδυτές» που καλοβλέπουν νευραλγικά τμήματα της δημόσιας περιουσίας όπως πχ ΕΥΔΑΠ. Όμως  να μας δουλεύουν ακόμα και οι νέο-φιλελε τυχάρπαστοι νεαρούληδες τύπου Rösler νομίζω ότι … πάει πολύ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails