Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Αίματα και τιμές (με έκπτωση)


Πάντοτε με ενοχλούσε, όπως φαντάζομαι τους περισσότερους από εμάς, η πατριδοκαπηλία και η απάτη. Θα μου πείτε με τι κάθομαι κι ασχολούμαι τώρα, αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό, μετά την δημοσίευση ενός απίστευτα εμετικού video από το blog ANTINEWS (αν έχετε περιέργεια κι αντέχετε το άγριο κιτς μπορείτε να το δείτε εδώ) και απάντησα με ένα σχόλιο που θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί ‘αιχμηρό» και ήταν κάπως έτσι: «… επιστροφή στην λίθινη εποχή, στα πρότυπα του west point, εμετός !».

Όπως ήταν αναμενόμενο (το έχω δοκιμάσει κι άλλη φορά και ξέρω) το σχόλιο διαγράφτηκε άμεσα. Τα σχόλια που παραμένουν σ’ αυτό το Blog είναι μόνο αυτά που συμφωνούν και επαυξάνουν στην γραμμή των ιδιοκτητών του. Οι άνθρωποι αυτοί θα χρειαστούν αιώνες για να αντιληφθούν τι σημαίνει blogging.

Αυτή η ιδιοτελής απόκρυψη του δικού μου και πιθανώς και άλλων (πολλών;) σχολίων δεν είναι τίποτε άλλο από καθαρή απάτη που συντελείται εις βάρος των αναγνωστών του παρ’ όλο που το όλο περιβάλλον μοστράρει ως «πεφωτισμένη και αντικειμενική δεξιά» που έχει όμως μια ακατανίκητη τάση σε far right κρωξίματα του τύπου «αίμα και τιμή» (σιγά τα αίματα ρε φαήλο) .
Θεώρησα καλό να το επισημάνω και όποιος με διαβάσει με διάβασε …
.

4 σχόλια:

 1. O Ζήσης φίλε μου είναι γνωστός στους έχοντες μυαλό. Το google έχει ολόκληρο "θησαυρό" για τον Factorx. Tη διαγραφή σχολίων την έχω ζήσει κι εγώ. Όταν σχολιάζεις αρνητικά το Σα(χλα)μαρά ή κάποιο επιφανές μέλος του εσμού του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Swell

  Ναι, απλώς θεώρησα καλό, με την ευκαιρία του τρελο-βίντεο, να το επισημάνω. Πιθανόν να έκανα και λάθος που ασχολήθηκα ...
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μόνος σου μιλάς βρε δύστυχε;
  Για "σένα" έχεις δει τι γράφει το διαδίκτυο;

  Πιο εμετικός κι απ' τον εμετό είσαι φιλάρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Ανώνυμος (31 Οκτώβριος, 2011 01:50)

  Ελπίζω να ξέσπασες "φιλάρα" και να αισθάνεσαι καλύτερα τώρα :-P
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails