Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γιώργος Παπανδρέου – ο νέος El Cid


Είναι εμετικό να παρακολουθεί κανείς τις διάφορες αναξιοπρεπείς κωλοτούμπες στις οποίες επιδίδονται διάφοροι ‘θαρραλέοι’  βουλευτές με κίνητρο την μικρότητα και την απύθμενη ιδιοτέλειά τους.
Είναι τόσο άτιμοι αυτοί οι ‘αντιπρόσωποί’ μας που έσπευσαν εν μέσω γενικευμένων αναταραχών να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο στην οικονομική επιτροπή της Βουλής.
Είναι τόσο ξένοι προς την κοινωνία που αδιαφορούν και αγνοούν την τόσο δραματικά εκφρασμένη διαμαρτυρία και αντίθεση των Ελλήνων πολιτών που γιγαντώνεται τις τελευταίες εβδομάδες στις πλατείες των πόλεων αυτής της χώρας.
Είναι όμως ακόμη περισσότερο αηδές έως τρομακτικό να παρακολουθεί κανείς τις προσπάθειες που γίνονται από τα μέσα και έξω κέντρα τοκογλύφων και αρπακτικών για την στήριξη της κυβέρνησης. Οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή δεν είναι επιθυμητή από τον εσμό αυτό διότι είναι πιθανό να του χαλάσουν την συνταγή της καταλήστευσης της χώρας είτε με πανωτόκια είτε με κλοπή της Δημόσιας περιουσίας.

Δεν θα τον αφήσουν να πέσει διότι τρέμουν τις εκλογές και την εκ των πραγμάτων απρόβλεπτη ετυμηγορία των πολιτών.

Θα τον κρατάνε όρθιο, πασσαλωμένο, ως νεκρό και θλιβερό σκιάχτρο, αντιγράφοντας το ιστορικό προηγούμενο του El Cid. Για άλλη μια φορά: Ζόφος !
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails