Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η «ανατροπή» του ΚΚΕ (ήμαρτον!)


Βέβαιο είναι ότι οι υπερσυντηρητικοί λακέδες που συντηρούν, λόγω της εξτρεμιστικής τους και πολύπλευρης ιδιοτέλειας, το συστημικό ΚΚΕ το οποίο υποσκάπτει με όλο και μεγαλύτερη ένταση και λύσσα τα συμφέροντα των πολιτών, εκφράζονται απόλυτα από το άρθρο του μόνιμα σκοταδιστικού Ριζοσπάστη με τίτλο «Κίνημα ανατροπής και όχι ενσωμάτωσης», το οποίο επιτίθεται  στο κίνημα των Ισπανών αλλά και στην Ελληνική αριστερά με τους γνωστούς ηλίθιους χαρακτηρισμούς περί οπορτουνιστών και τα τοιαύτα. Αν αντέχετε διάβάστε το.

Ότι δεν είναι ΚΚΕ είναι αναρχικοί, εξτρεμιστές (ακροαριστεροί) και οπορτουνιστές (sic), αυτό νομίζουν τα ανεγκέφαλα απολιθώματα του «κόμματος». Ότι όμως είναι ΚΚΕ είναι και σεχταριστικό, ιδιοτελές, σκοτεινό και βλαβερό για την πρόοδο των πολιτών και την δράση της Αριστεράς. Αυτό το δεύτερο όμως τους ξέφυγε, αφού ο Ιωσήφ δεν το είχε προβλέψει.

Ουδείς δεν είναι τόσο βλάξ ώστε να περίμενε ή να περιμένει την Δημοκρατία να ξεπροβάλλει ξαφνικά από κάποια πλατεία είτε αυτή είναι της Μαδρίτης είτε του Καϊρου. Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι να ακυρώνουμε με έναν κενό και αλαζονικό τρόπο τις προσπάθειες των πολιτών να εκφράσουν – με όποιο τρόπο σήμερα μπορούν – την αντίθεσή τους σε ότι συμβαίνει στην Ευρώπη, η απόσταση είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη.

Τα «παιδιά» του Ριζοσπάστη και ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου που δεν έχει το θάρρος να το υπογράψει παρά μόνο με τα αρχικά Δ.Κ., θα προτιμούσαν ίσως οι Ισπανοί πολίτες να κάνουν μια γρήγορη παρέλαση με κόκκινα πανάκια και ομοιόμορφα (… αχρείαστα να είναι) ροπαλάκια και μετά να πάνε αμέσως στο σπίτι. Στο σπίτι γρήγορα διότι έξω κυκλοφορούν ανήσυχοι και αυθόρμητοι τύποι, έξω κυκλοφορούν το twitter και οι "οπορτουνιστές" … γρήγορα πίσω στο μαντρί κόκκινα (ή μήπως ροζ;) προβατάκια μου. Στο μαντρί !
.

8 σχόλια:

  1. aleka said: να κάνετε ό,τι χρειάζεται για την επιβίωσή σας, αλλά να παραμείνετε συνειδησιακά επαναστάτες! φυσικά, ούτε να γελάσει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @giorgos

    Κι όμως αξίζει να γελάσει κανείς.
    Μόνο και μόνο επειδή αυτοί τα λένε στα σοβαρά :-)
    .

    ... πάω τώρα (ως γνήσιος συνειδησιακός απαναστάτης) να κάνω ότι χρειάζεται για την επιβίωσή μου ...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα προτιμούσε οι Ισπανοί πολίτης να έχουν όλο και δράσεις που να πονάει το κεφάλαιο κλπ κλπ..το κείμενο που δίνεις λινκ έχει στην πρώτη κιόλας παράγραφο το " Οι κινητοποιήσεις αυτές αντανακλούν τα τεράστια προβλήματα που ζουν τα λαϊκά στρώματα στη χώρα ιδιαίτερα η νεολαία "..Μάθε να διαβάσεις και ξεκόλλα από τις συναισθηματικού τύπου αναλύσεις...
    ένας περαστικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγώ μάλλον πρέπει να μάθω να γράφω..anyway, U get the picture

    Ο ίδιος περαστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος (Mar 13, 2012 08:59 AM)

    Δεν ξέρω ποιός πρέπαι να μάθει να διαβάζει και ποιός να γράφει, αλλά προτείνω να ξαναρίξεις μιά ματιά στο δικό μου κείμενο όπως και σε εκείνο του ριζοσπάστη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπααααα...δεν χρειάζεται..τώρα παρατήρησα την διαφημισούλα στου κουλογλου την ανυπόγραφη αρλούμπα...η πλάκα είναι οτι κατηγορείς εδώ τον ΔΚ για το ίδιο και εκεί δεν σε πείραζε..χαχαχα...σουπερ..χαιρετώ και καλό απόγευμα...
    Στα εκτός αντικκε μαζί σου.Γράφεις καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος (Mar 13, 2012 09:13 AM)

    Κι όμως χρειάζεται ...
    Το tvxs γράφει ότι θέλει και το διαβάζει όποιος θέλει.
    O ριζοσπάστης όμως, υποτίθεται ότι «καθοδηγεί τον λαό» γι αυτό με πείραξε το ΔΚ, αν και το ζήτημα καθ' αυτό δεν είναι το κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ τον ριζοσπάστη, ας πούμε, τον διαβάζει υποχρεωτικά ο λαός...χαχα..καλό. Δεν γράφει ο καθείς ότι του καπνίσει αδελφέ εκεί.ΔΕΝ είναι μπλογκόσφαιρα. Νομίζεις ότι αν γράψει μια μαλακία κάποιος την πληρώνει μόνο αυτός. Μη κοιτάς εσύ και εγώ που λειτουργούμε σαν μονάδες και λέμε την παπάρα μας άμα λάχει.Ψυχραιμία.

      Κάνε καμιά παραπάνω σοβαρότερη κριτική και με χαραμίζεσαι με το μένος ενάντια στο ΚΚΕ. Δεν σταματάει το κίνημα όποιον κόμμα και να βάλλουν αν είναι έτοιμοπολεμο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails