Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τιγκάραμε στις επαναστάσεις βρε παιδιά … έλεος !

( το ξανθό παιδάκι με το άψογο βάψιμο από την πρόσφατη 'επανάσταση' στην Συρία ... )

Κατά την άποψή μου όλες οι «επαναστάσεις» εκτός ίσως από της Υεμένης και του Μπαχρέιν είναι υποκινούμενες και χρηματοδοτούμενες από την Δύση και κυρίως τις ΗΠΑ. Μια ένδειξη γι αυτό είναι ότι στα δυτικοτραφή καθεστώτα της Ιορδανίας και της Σ. Αραβίας που αποτελούν και τα δύο τις πλέον στυγνές και σκοταδιστικές μορφές δικτατοριών, κυριολεκτικά δεν άνοιξε μύτη.
Μάλλον αυτό που λέμε Δύση (δηλ. τα 850 εκατομμύρια ανθρώπων από ΗΠΑ, Καναδά, ΕΕ, Ην. Βασίλειο και Αυστραλία) επεκτείνει την σφαίρα επιρροής του προσαρμόζοντας τις μορφές επικυριαρχίας στις νέες συνθήκες. Πρόκειται δηλαδή για γεωπολιτικό παιχνίδι μεγάλης κλίμακας.
Οι εξεγέρσεις με το facebook και το twitter της NSA και της CIA δεν με πείθουν.
Κάποιοι μας δουλεύουν (ή νομίζουν) … ψιλό γαζί. Η Δύση επεκτείνεται γεωπολιτικά στην Αφρική και ταυτόχρονα οι δυτικές ελίτ μαζεύουν το χρήμα από τον κοσμάκι (και καλά λόγω δημοσίου χρέους και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς) καταστρέφοντας παντού την μεσαία τάξη.
Ωραίο στήσιμο για τρίτο πόλεμο δεν νομίζετε;
.

2 σχόλια:

  1. Προφανως ισχυροτατο το επιχειρημα.
    Το παιχνιδι θ' αγριεψει.........[ ΦΑΤΑΧ+ΧΑΜΑΣ] αραγε ετοιμοι προκειμενου ενισχυμενοι για την ''κατακτηση χωρου'' σε πιθανο διαμελισμο και Δημιουργια Πλαιστηνιακου Κρατους η Προκεχωρημενη γραμμη του ΙΡΑΝ;;;
    Η Τυνησια κατεθεσε ψηφισμα διαμαρτυριας ''περι βομβαρδισμου των συνορων της απο Λιβυη'' κερκοπορτα για αναπτυξη χερσαιων δυναμεων.;;;
    Οπως και ναχει το αιμα εδω και χρονια ειναι πολυ φθηνο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Tasoula

    Για να χοντρύνουμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, σου προτείνω να διαβάσεις και την επόμενή μου ανάρτηση :-))
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails