Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Saltibanco


Όταν οι σαλτιμπάγκοι που σφετερίζονται την εξουσία αφού πρώτα παραπλάνησαν τους πολίτες με ασύστολα ψεύδη και κατάλληλο χειρισμό των πουλημένων ΜΜΕ, χάνουν την επαφή τους με την ηθική, την αξιοπρέπεια αλλά και αυτήν την ίδια την νοημοσύνη, κάνουν δηλώσεις όπως η παρακάτω:

"Όλοι οι επισκεφθέντες το συγκεκριμένο κτήριο ιατροί εισηγούνται τη μεταφορά όλων των μεταναστών σε νοσοκομεία για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η υγεία τους από ανήκεστες βλάβες, ή και η ίδια ακόμη η ζωή τους. Ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Άρης Μουσιώνης ζήτησε επανειλημμένα από τους μετανάστες του κτηρίου «Υπατία» να δεχθούν τη μεταφορά τους με το ΕΚΑΒ σε δημόσια νοσοκομεία των Αθηνών. Η ανωτέρω επανειλημμένη παράκλησή μας δεν έγινε έως και σήμερα δεκτή . Πρέπει να επικρατήσει η λογική, έστω και την τελευταία στιγμή."

Μα έκοψαν την επαφή τους ακόμη και με την απλή νοημοσύνη … καταλάβατε;
Συντηρούν χωρίς κανένα απολύτως λόγο την περιπέτεια των 300 μεταναστών αλλά συντηρούν επίσης χωρίς κανένα απολύτως λόγο το ιστορικό και ασυγχώρητο φιάσκο της Κερατέας, έχοντας -χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα- τεράστιο πολιτικό κόστος … τόσο απύθμενα ΗΛΙΘΙΟΙ είναι !
Οι χονδροειδείς αυτοί επαγγελματίες της ιδιοτέλειας μαζί με τον ανεκδιήγητο πρωθ-ιεράρχη τους καταστρέφουν την χώρα δημιουργώντας έμμεσα και τεράστιο πρόβλημα στην Ευρώπη.
Η «ιδιοφυής» πολιτική τους μας οδήγησε πριν από λίγες μόλις ώρες σε νέα υποτίμηση παρά την προσήλωσή μας στις απάνθρωπες νέο-φιλελεύθερες επιταγές του γελοίου εβραιο-μασώνου που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός.
Θα γλυτώσουν άραγε το σκαμνί οι εθνικοί εγκληματίες; Και αν ναι, τότε με τι μάρκα ελικόπτερο θα φύγουν (νύχτα) αυτοί οι μασκαρεμένοι και ανίκανοι love-έδροι άραγε;


Ας προσεύχονται αυτοί και τα τσιράκια τους να μην υπάρξει πρόβλημα με την υγεία κανενός από τους ήρωες που κατατρώγονται από το Αττικό αγιάζι Πατησίων και Ηπείρου.


Ας προσεύχονται σε ό,τι θεό κι αν πιστεύουν !
.

6 σχόλια:

  1. Grsail όταν διαβάζω τέτοια άρθρα, στο θέμα, ή ακούω ανάλογες απόψεις εκπροσώπων των μεταναστών με πιάνει μια ανασφάλεια μήπως και δεν γνωρίζω την υπόθεση στα συστατικά της, και απλώς νομίζω οτι γνωρίζω.
    Τι είναι αυτά που τσαμπουνάς μωρε;

    Μπορούμε να προσωποποιήσουμε, σε αριθμούς έστω, τους ανθρώπους αυτούς ώστε να καταλάβουμε την σχέση τους με το κράτος δικαίου; Γιατί μιλάς γενικά;

    - Πόσοι από αυτούς δικαιούνται άσυλο και δεν τους το δίνουν;
    - Πόσοι είναι εκδιωχθέντες από τις χώρες τους;
    - Πόσοι είναι απλώς "έτσι θέλω" μετανάστες;
    - Για πόσους από αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα επιστροφής στις χώρες τους;
    - Πόσοι από αυτούς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία εκβιασμού προς το Κράτος Δικαίου;
    - Πόσοι από αυτούς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του εκβιαστή της Κοινωνίας των Πολιτών; (αναφέρομαι τουλάχιστον σε αυτήν, διότι υποθέτω ότι έστω σε απασχολεί αυτή λόγω ιδεολογίας)
    - Πόσοι από αυτούς, εν τέλει, ζητούν καταχρηστικώς δικαιώματα, και επεκτάσιμα αναλόγως σε εκατομμύρια επίσης μη δικαιούμενων;


    Η ρητορική σου σε αυτό το άρθρο, ευθέως ανάλογη της Αλ Σάλεχ, ξεφεύγει εντελώς από τον Grsail που ήξερα απέναντι μου την εποχή του λαθρονομοσχέδιου. Τότε εκφραζόσουν σαν άνθρωπος που προτάσσει μια συγκεκριμένη ιδεολογία.
    Η ιδεολογία εδώ ποια είναι; Έχετε ξεφύγει εντελώς;

    Οι συγκεκριμένοι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ και οι υποκινητές τους επιχειρούν την κατακρήμνιση του Κράτους Δικαίου και της Κοινωνίας των Πολιτών.
    Το Κράτος Δικαίου και την Κοινωνία των Πολιτών όπως εσείς τα ορίζετε, άσε πως τα εννοώ εγώ. Αυτά ακριβώς απειλούν. Γιατί παραμυθιάζετε τον κόσμο, και ταυτόχρονα συμμετέχετε στον εκβιασμό και στην απειλή εναντίον αυτών ακριβώς των εννοιών; Τι τεύχος χάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ’ αρχήν πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι καραμέλες όπως «κράτος δικαίου» και «κοινωνία των πολιτών» γίνονται πολύ γλυκερές ιδίως στα στόματα αυτών που ουδόλως αντιλαμβάνονται το πραγματικό περιεχόμενο των εννοιών αυτών.

    Οι άνθρωποι αυτοί θυσιάζουν την ζωή τους διότι θέλησαν να είναι ΕΔΩ και όχι ΕΚΕΙ. Έτσι επέλεξαν για λόγους δικύς τους. Απλά.
    Ο Πλανήτης δεν είναι οικόπεδα με δόσεις ούτε δίδεται αντιπαροχή. ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! Όσοι κόπτονται περί «κράτους δικαίου» ας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες. Υπάρχουν μόνο μετανάστες. Σκέτο. Τα υπόλοιπα είναι εισαγόμενα από τις χώρες των Quantanamo …

    Όσο θα καταστρέφουμε τις χώρες των ανθρώπων αυτών και όσο θα ληστεύουμε τον πλούτο τους, τόσο το κύμα των μεταναστών θα είναι ασταμάτητο. Οι άνθρωποι όταν παλεύουν για καλύτερη ζωή δεν περικλείονται σε όρια ούτε με φράχτες ούτε και με όλους τους στρατούς του κόσμου ...

    Οι μετακινήσεις πληθυσμών δεν λαμβάνουν υπ όψιν τους αν «σηκώνει» ή όχι η χώρα προορισμού τους. Η δική μας χώρα υπογράφοντας το Δουβλίνο 1 και μετά – ακόμα χειρότερα – το Δουβλίνο 2 καταδίκασε το εαυτό της, λόγω των πουλημένων και άχρηστων ηγετών που έχει, να υποδέχεται τεράστιο αριθμό μεταναστών και να «καθαρίζει» για ολόκληρη την Ευρώπη.
    Οι μεταναστευτικοί πληθυσμοί θα έπρεπε, ανεξάρτητα από την χώρα εισόδου, να ανακατανέμονται στις 27 χώρες ανάλογα με τον πληθυσμό και την οικονομία τους. Όμως αυτό δεν το δεχόμαστε εμείς οι μοσχοαναθρεμένοι Ευρωπαίοι και προτιμούμε να στοιβάζουμε τον κόσμο σε απάνθρωπα γκέτο.

    Προτιμούμε να δούμε την ήπειρό μας να ερημώνεται στα επόμενα 30-40 χρόνια (μία ευρωπαία γεννάει 1,4 παιδιά, οι πληθυσμοί και οι κουλτούρες συρρικνώνονται ταχύτατα κάτω από το 1,8 και κάτω από το 1,6 το πρόβλημα είναι ΜΗ αναστρέψιμο !), παρά να αντιμετωπίσουμε τους νέους εισερχόμενους πληθυσμούς σαν μοναδική ευκαιρία για αναγέννηση και ανανέωση … Φαταουλιστικός Φασισμός !
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα που το έκανες και ανάρτηση, εγώ όμως απαντώ εδώ γιατί εδώ υπάρχει το εξ αρχής υλικό της συζήτησης.
    ------

    [ Όσοι κόπτονται περί «κράτους δικαίου» ας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες. ]

    Τι έγινε Grsail; ούτε το κράτος δικαίου δεχόσαστε τώρα;

    Καταρχήν με έθιξες σφόδρα με τα περί «γίνονται πολύ γλυκερές ιδίως στα στόματα αυτών που ουδόλως αντιλαμβάνονται το πραγματικό περιεχόμενο των εννοιών αυτών», για αυτό ετοιμάσου για απάντηση με δικαίωμα σε ανάλογο ύφος στα σημεία που θέλω να το κάνω.

    Δεν ξέρω αν περνάει από την βορειο-προαστιακή σου αντίληψη, αλλά, στο κράτος δικαίου βασιζόμαστε ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, και οι μετανάστες γενικώς, στους οποίους φορτώνεις αμετροέπεια άλογου ζώου. Στο κράτος δικαίου βασίζονται και αυτοί, και παίρνουν τα όρη τις θάλασσες και τα βουνά για να έρθουν, αλλιώς δεν θα κούναγαν ρούπι από τον φόβο ότι όπου πήγαιναν θα τους γάζωναν με τα μυδράλια.
    Κουλ λοιπόν γιατί άρχισα να τα παίρνω με όλο αυτό το αριστερίστικο υφάκι, που έχετε όλοι, αλά Αλ Σάλεχ που το μόνο που δεν θέλει είναι ούτε το καλό το δικό μας ούτε κανενός αλλουνού, είτε κατατρεγμένου είτε όχι.

    Ρε παιδιά, πείτε το καθαρά:
    "στάχτη και μπούρμπερη όλα να γίνουν, αρκεί εμείς να πάρουμε την εξουσία και να επιβάλουμε τον φασισμό μας, δεν μας νοιάζουν μετανάστες και λοιποί αναξιοπαθούντες, αυτοί είναι απλά το όχημα όπως ήταν επί Στάλιν η εργατική τάξη".

    -

    Το κράτος δικαίου δεν είναι ένα στρυφνό κατασκεύασμα ενός δικτατορίσκου δασκάλου στο σχολείο και με το οποίο μας καλεί να κάτσουμε τιμωρία στο ένα πόδι. Το κράτος δικαίου είναι οι συνομολογημένοι κανόνες με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούμε να ζήσουμε μεταξύ μας κατά το δυνατόν αρμονικά χωρίς να επικρατούν ζωώδη ένστικτα, δολοφονικές συμπεριφορές, αισχρά συμφέροντα ανθρώπων επί άλλων ανθρώπων, και άλλα πολλά.

    Αυτό το κράτος δικαίου ζητάτε να καταστρατηγηθεί και εσείς και οι ταλαίπωροι που καθοδηγείτε εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους.

    Αυτά για αρχή, γιατί κάποτε πρέπει να μιλήσουμε για τα πράγματα με το όνομα τους και όλοι οι φερετζέδες περί τάχα ανθρωπισμού και λοιπών τάχα αιτιάσεων πρέπει να πέσουν, για να ξέρουμε επιτέλους ποιοι-είμαστε-ποιοι σε αυτή την δύσμοιρη κοινωνία.

    Το κράτος δικαίου όταν κάποιος δεν το δέχεται, όπως εσύ, δεν αρχίζουμε να λέμε:
    «οι κλιματικές αλλαγές, η καταπίεση στις χώρες τους, η φτώχια τους για την οποία φταίμε εμείς, η δική μας υπογεννητικότητα που καλό είναι να την πριμοδοτήσουμε με το δικό τους γενοβόλημα, μπλαμπλαμπλα», διότι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ έχει προηγηθεί από τον αντίδικο η προσβολή του κράτους δικαίου και δεν υφίστανται πλέον κανόνες για να συζητήσουμε οτιδήποτε σωστό ή λάθος, και ακολουθεί πόλεμος αν είναι μεταξύ κρατών, ή άλλες αντίστοιχες ενέργειες από ένα κράτος αν είναι στο εσωτερικό του.

    Για να μιλάμε, λοιπόν, συγκεκριμένα άσε τους ποινικότατους εκβιασμούς αλα Αλ Σάλεχ και απάντα επί τέλους συγκεκριμένα:
    Πόσοι από αυτούς του ανθρώπους, κατά περίπτωση, έχουν ΠΟΙΕΣ αξιώσεις; να μάθουμε και εμείς, αντί αοριστολογίες και φαιστικούς αφορισμούς επι των κεφαλών ημών.

    Διότι «αιτήματα», δεν ξέρω αν περνάει από το μυαλό σας, δεν μπορούμε να τα ονομάσουμε έτσι όπως απειλείτε. Σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Άναυδος

    Ελπίζω τώρα που ξέσπασες να αισθάνεσαι καλύτερα.

    Το αρχικό σχόλιο ήταν γενικό και δεν απευθυνόταν σ’ εσένα άρα αδίκως θίχτηκες. Δεν ξέρω πως ορίζεις την σύγχρονη αριστερά, εγώ πάντως δεν τα έχω καταφέρει ακόμη (τουλάχιστον όχι με την πληρότητα και την σαφήνεια που θα ήθελα). Από το Γιβραλτάρ μέχρι τα Δαρδανέλια και από το Σουέζ μέχρι την Νορβηγία υπάρχουν σήμερα πολλές ‘αριστερές’ μερικές αληθινές και μερικές ψεύτικες. Ας το αφήσουμε αυτό.

    Ο τρόπος που αντιμετωπίζω το μεταναστευτικό είναι ο εξής εξοργιστικά απλός.

    - Θέλω με την ίδια ευκολία που πάω από την Τρίπολη στην Μακρακόμη να μπορώ να πηγαίνω από το Βλαδιβοστόκ στην Γκάνα και από την Σεούλ στο Κιρκούκ ανεξάρτητα από το χρώμα, την θρησκεία και την καταγωγή μου. Τα σύνορα είναι σχετικά πρόσφατη εφεύρεση την οποία μερικοί θερμοκέφαλοι ή εκ του πονηρού σκεπτόμενοι, έχουν σήμερα θεοποιήσει.
    - Θέλω η χώρα μου να συμπεριφέρεται με ανθρωπιά και υπευθυνότητα σε κάθε ξένο και αδύναμο άνθρωπο που η μοίρα του τον έφερε εδώ.
    - Θέλω το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα που θα ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τα επόμενα χρόνια να ανακατανέμεται στις Ευρωπαϊκές χώρες ανάλογα με την δυναμική της οικονομίας τους και τον πληθυσμό τους
    - Θέλω να σταματήσουν οι επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα ολόκληρη φασισμοί του τύπου «απαγορεύεται η μαντίλα», «απαγορεύονται τα τζαμιά» κλπ κλπ

    Αυτά θέλω. Ζητάω μήπως πολλά;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ηρέμησε τόσο πολύ το γεγονός οτι "είδα" επιτέλους πάλι τον Grsail που ήξερα, ώστε δεν έχω διάθεση πλέον να μαλώσω για το θέμα. Το να καταλήξουμε κάπου, ορμώμενοι από διαφορετικές οπτικές, το βλέπω αδύνατον. Οπότε μπορούμε να κάνουμε καταγραφή έστω, το μόνο εφικτό, των σημείων της μεταξύ μας αντιπαράθεσης.

    - Την ίδια ευκολία μετακίνησης θέλω και "εγώ", δλδ ο καθένας από όσους αυθαίρετα ορίζετε ως "ρατσιστές".
    - Αναφερόμενος στην Ελληνική κοινωνία (τονίζω τον εντοπισμό αυτό), έχω από καιρό πει ότι οι όροι «ρατσιστής» και συναφείς είναι κανονικό εφεύρημα μιας ύπουλης μεθόδευσης που χώθηκε και χρησιμοποιεί την αριστερά ως δέρμα. Το πώς και από πού έγινε αυτό είναι δικό σας θέμα να βρείτε.
    - Αν οι «ρατσιστές» ήταν τόσοι πολλοί, όσους συνεχώς φαντασιώνεται η ιέρεια της υπόθεσης και απομονώνει την προσοχή του χώρου σας εκεί, τότε δεν θα υπήρχαν ταξιδιώτες μεταξύ των χωρών, ούτε τουρίστες, ούτε καν θα κάναμε εκδρομές από την πόλη στο χωριό («πφφ, χωριάτες!»).

    Αν εξαιρέσει κανείς συγκεκριμένες μειοψηφίες, που δεν απασχολούν αριθμητικά την κοινωνία, και οι οποίοι δηλώνουν «ρατσιστές», όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλουμε κάποιον ο οποίος φέρεται εκβιαστικά και ως εισβολέας. Όπως και ο ίδιος δεν επιθυμεί (λογικά) να πράξουμε και εμείς το ίδιο ανάποδα.
    Δεν θέλουμε τον εκβιαστή είτε αυτός είναι από το Αμπου Ντάμπι, είτε από την Άνω Ραχούλα, είτε ο γείτονας του δίπλα οικοπέδου (ομόδοξος, όμαιμος, ακόμη και συγγενής μας ίσως) ο οποίος θέλει να συνυπάρξουμε στο δικό μας οικόπεδο λέγοντας (Grsail:)«Διότι θέλω να είμαι ΕΔΩ και όχι ΕΚΕΙ. Έτσι επέλεξα για λόγους δικούς μου. Απλά». Όπως και ο ίδιος δεν θα θέλει (αφού μπει στο οικόπεδο μαζί μας) τον επόμενο σαν και αυτόν που θα επαναλάβει: «Θέλω να είμαι ΕΔΩ και όχι ΕΚΕΙ. Έτσι επέλεξα για λόγους δικούς μου. Κάντε χώρο!». Χαχαχααα. Ρε παιδιά. Σοβαρευτείτε. Αυτά ακριβώς είναι που ρυθμίζει το κράτος δικαίου.

    - Όταν λέμε «ευκολία μετακίνησης», όπως και να την εννοεί ο καθένας μας, για να μην γίνονται αδικίες συναινούμε καταρχήν σε ένα «κράτος δικαίου». Αδικίες σε βάρος είτε των μεν είτε των δε.

    - Όποιο μέρος δεν δέχεται αυτό το κράτος δικαίου, πολύ απλά, απερίφραστα απειλεί τους υπόλοιπους. Έτσι γίνονται οι πόλεμοι, και λοιπά που είπα και πριν.

    Επαναλαμβάνω λοιπόν, ξέρεις να πεις και σε εμάς, αντί φασιστικές νουθεσίες:
    πόσοι από αυτούς του ανθρώπους, κατά περίπτωση, έχουν ΠΟΙΕΣ αξιώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails