Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Για τους μετανάστες (ένα σχόλιο που έγινε post)


Κατ’ αρχήν πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι καραμέλες όπως «κράτος δικαίου» και «κοινωνία των πολιτών» γίνονται πολύ γλυκερές ιδίως στα στόματα αυτών που ουδόλως αντιλαμβάνονται το πραγματικό περιεχόμενο των εννοιών αυτών.

Οι άνθρωποι αυτοί θυσιάζουν την ζωή τους διότι θέλησαν να είναι εδώ και όχι εκεί. Έτσι επέλεξαν για λόγους δικούς τους. Απλά.
Ο Πλανήτης δεν είναι οικόπεδα με δόσεις ούτε δίδεται αντιπαροχή. Ανήκει σε όλους ! Όσοι κόπτονται περί «κράτους δικαίου» ας γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες. Υπάρχουν μόνο μετανάστες. Σκέτο. Τα υπόλοιπα είναι εισαγόμενα από τις χώρες των Quantanamo …

Όσο θα καταστρέφουμε τις χώρες των ανθρώπων αυτών και όσο θα ληστεύουμε τον πλούτο τους, τόσο το κύμα των μεταναστών θα είναι ασταμάτητο. Οι άνθρωποι όταν παλεύουν για καλύτερη ζωή δεν περικλείονται σε όρια ούτε με φράχτες ούτε και με όλους τους στρατούς του κόσμου ...

Οι μετακινήσεις πληθυσμών όταν γίνονται υπό την πίεση της ανάγκης για επιβίωση δεν λαμβάνουν υπ όψιν τους αν «σηκώνει» ή όχι η χώρα προορισμού τους. Η δική μας χώρα υπογράφοντας το Δουβλίνο 1 και μετά – ακόμα χειρότερα – το Δουβλίνο 2 καταδίκασε το εαυτό της, λόγω των πουλημένων και άχρηστων ηγετών που έχει, να υποδέχεται τεράστιο αριθμό μεταναστών και να «καθαρίζει» για ολόκληρη την Ευρώπη. Οι μεταναστευτικοί πληθυσμοί θα έπρεπε, ανεξάρτητα από την χώρα εισόδου, να ανακατανέμονται στις 27 χώρες της ΕΕ ανάλογα με τον πληθυσμό και την οικονομία τους. Όμως αυτό δεν το δεχόμαστε εμείς οι μοσχοαναθρεμένοι Ευρωπαίοι και προτιμούμε να στοιβάζουμε τον κόσμο σε απάνθρωπα γκέτο.

Προτιμούμε να δούμε την ήπειρό μας να ερημώνεται στα επόμενα 30-40 χρόνια (μία ευρωπαία γεννάει 1,4 παιδιά, οι πληθυσμοί και οι κουλτούρες συρρικνώνονται ταχύτατα κάτω από το 1,8 και κάτω από το 1,6 το πρόβλημα είναι ΜΗ αναστρέψιμο !), παρά να αντιμετωπίσουμε τους νέους εισερχόμενους πληθυσμούς σαν μοναδική ευκαιρία για αναγέννηση και ανανέωση …

Φαταουλιστικός Φασισμός !
.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί να ακουστώ κυνικός αλλά ας ακουστώ κάπου.
    Εγώ λοιπόν λέω ας πάρουν χαρτιά όλοι τους και ας πάνε στην φίλη Γερμανία και την φίλη Γαλλία που τόσο πολύ μας έχουν στηρίξει στις δύσκολες ώρες μας και ας επικεντρωθούμε στο πως θα ξεκεφαλιάσουμε την ντόπια λαμογιο-αστική τάξη που μας πίνει το αίμα.

    Τα λαμόγια μας έχουνε πετάξει στα μούτρα το μεταναστευτικό και ξεχνάμε ότι μας έχουνε διαλύσει τα σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος (08 Μάρτιος, 2011 21:55)

    Έχεις βέβαια δίκιο για τα σπίτια μας αλλά και το μεταναστευτικό είναι υπαρκτό πρόβλημα που επίσης μας αφορά. Κάποτε στην θέση αυτών των ανθρώπων ήταν ο παππούς μου που πάθαινε έφραζε τα πνευμόνια του στα έγκατα του Βελγίου και ο προπάππος μου που έφτιαχνε για ένα ξεροκόμματο σιδηροτροχιές στην Αμερική.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails