Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Heinrich Himmler Ζει !


Τα ανθρωποειδή της χρυσαυγής αποφάσισαν, με την προστασία και την συναίνεση των ασφαλιτών και του Υπουργείου ‘προστασίας’, να μην γίνει η συναυλία αλληλεγγύης στην συνοικία του Α. Παντελεήμονα.
Οποιοσδήποτε υπουργός με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και σοβαρότητα θα είχε παραιτηθεί. Αυτός όμως, ο συγκεκριμένος όχι. Δεν παραιτείται διότι έχει να βάλει τον φράχτη (sic) ντροπιάζοντας διεθνώς την χώρα του, αλλά και διότι ο άνθρωπος αυτός είναι πεπεισμένος ότι υπουργεύει ανεξέλεγκτα σε μια χώρα αναίσθητων, πολιτιστικά ελλειμματικών κάφρων με κοντή μνήμη.
Ας του αποδείξουμε ότι δεν είναι έτσι …
.

10 σχόλια:

  1. Τα ανθρωποειδή της χρυσαυγής και οι "προοδευτικοι" νεοταξίτες δήθεν αντιρατσιστές (απο μακριά), να βγάλουν όλοι τον σκασμό και να πάψουν να κάνουν τον καθοδηγητή της κοινωνίας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα...Το αφ υψηλού γιακωβίνικο αυτάκι τους, να ακούσει την κοινωνία, που τόσο μισεί γιατί δεν "προσαρμόζεται" με τις ντιρεκτίβες τους.

    Κι όσο θράσος αποτελούν οι ασκήσεις ακριβίας των χρυσαβγητών στην περιοχή, άλλο τόσο θράσος και χειρότερο είναι οι "αντιρατσιστικές¨ συναυλίες των ρατσιστών κατα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φοβάμαι πω είναι έτσι, αλλιώς θα μας φοβόταν αυτοί και όχι εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @vripol

    Δεν βλέπω μαμιά ξεχωριστή "κοινωνία των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα" πέρα από φασίζοντες γραικύλους που κερδοσκοπούν με την πτώση των τιμών των ακινήτων στην περιοχή.

    Εκεί υπάρχουν - καλώς ή κακώς - άνθρωποι από όλο σχεδόν τον 'προβληματικό' κόσμο οι οποίοι δικαιούνται απολύτως να ζουν με ασφάλεια και αξιοπρεπώς.

    Διαφορετικά ας μην τους άφηναν τα άχρηστα 'στρατά' και οι τεμπελχανάδες των 'σωμάτων ασφαλείας' να μπουν στην χώρα. Από την στιγμή που μπήκαν έχουμε ΕΥΘΥΝΗ απέναντί τους. Τελεία.

    Οι χρυσίζοντες υπάνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τίποτα το Ελληνικό εξελίσσονται ταχέως σε υπολογίσιμο πλέον πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία με την ανοχή των οικονομικών και πολιτικών ελίτ.

    Τα μπλέ και άσπρα συνθήματα μίσους που γράφουν τα μιάσματα αυτά όπου βρούν με γεμίζουν αηδία. Εσένα ;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Polykarpos

    Η διαχείριση του φόβου ως εργαλείου χειραγώγησης είναι το χόμπυ των τεχνικών της εξουσίας στους καιρούς μας. Και μη χειρότερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ grsail,θεωρείς πώς στον Αγιο Παντελεήμονα υπάρχουν μόνο μετανάστες και όχι εντόπιοι κάτοικοι, κατα τρόπο μάλιστα που δεν δικαιούνται να θεωρούνται "κοινωνία των κατοίκων τού Αγίου Παντελεήμονα"
    Τους ονόμασες "φασίζοντες γραικύλους που κερδοσκοπούν με την πτώση των τιμών των ακινήτων στην περιοχή", τους ταυτισες, απαξιώνοντάς τους με την Χρυσή αυγή, τους εξαφάνισες και ξεμπέρδεψες.
    Ε αυτό είναι το πρόβλημα, αδελφέ. Σαν παλιοί αριστεροί, μάθαμε να αντιμετωπίζουμε την κοινωνία ως "μάζες" που θα έπρεπε να καθοδηγηθούν.
    Η αριστερά έβλεπε στον εαυτό της την a priori καθοδήγηση.Η κοινωνία δεν είχε το δικαίωμα να μιλήσει "παράφωνα" με την πολιτική μας γραμμή.
    Ταυτισμένη η αριστερά με το νεωτερικό δόγμα πως η πολιτική θα είναι ιδιοκτησία του κράτους και τού κομματικού συστήματος, έβλεπε σαν εχθρό της κάθε προσπάθεια αυτονόμησης της κοινωνίας. Αν η κοινωνία πάυει να είναι "μάζα" και "μαζικό" κίνημα υπό την κομματική γραμμή, είναι ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ της αριστεράς, Αν η κοινωνία εκφράσει ως Δήμος, ως κοινόν, στραβά-κουτσά και παράφωνα την βούλησή της για στοιχειώδη ποιότητα και ασφάλεια στον χώρο διαβίωσής της, τότε πρέπει να σβύσει, να κηλιδωθεί ως φασίζουσα και να πληρώσει εκείνη την πολιτική αφασία της Αριστεράς στο μεταναστευτικό..
    Εθνικό, είναι ότι πουν το κράτος και τα κόμματα. Δεν υπάρχει για την κομματοκρατία το Εθνός της κοινωνίας. Εθνός είναι ότι ορίσει αυτή..Πολιτειότητα, είναι μόνο όποια νομοθετήσει αυτή..
    Τα μπλε και άσπρα γράμματα του μίσους με γεμίζουν και μένα αηδία, όπως και κάθε αντιμετώπηση του άλλου, όχι ως προσώπου, αλλα ως απόκληρη ή αποκλειστέα κοινωνική κατηγορία: "Πακιστανός", "Αλβανός", ,"κουλάκος", "μοναρχοφασίστας", "Κομμουνιστής", "Φασίζοντες Γραικύλοι" κλπ.κλπ

    Εχουν δίκιο και οι μετανάστες και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα. Αλλά στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι δεύτεροι. Στο Πακιστάν, οι πρώτοι.
    Στήν Ελλάδα οι δεύτεροι έχουν μιά πολιτειακή υπόσταση. Σ' αυτήν θα στηριχτούν, αυτήν θα επικαλεστούν, γι αυτήν πολέμησαν το '40.
    Αν πάνε στο Πακιστάν, ειδικά αν είναι γυναίκες, είναι ένα τίποτα..
    Με ανθρωπισμό, με κατανόηση και με συμπόνια για την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, πρέπει να βρεθούν οι δύσκολες λυσεις. Και ανθρώπινες υπάρξεις είναι και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα. Καί μάλιστα, απο τις πλέον ανεχείς της Ελλάδας...
    Είναι ή δεν είναι ρατσιστική η Αριστερά, που τους αντιμετωπίζει περίπου όπως η Χρυσή αυγή τους μετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω οτι έχετε άδικο παιδιά!
    Δεν ανήκω σε καμμία παράταξη και βέβαια ούτε στη Χρυσή αυγή!!!
    Αυτά που λέτε δεν ανήκουν στην πραγματικότητα,
    διότι ένας απλός ανθρωπος που ζει στην Ελλάδα και ειδικά στο κέντρο της Αθήναςμ σεν μπορεί να ζήσει κανονικά με όλο το αλλοδαπό στοιχείο που υπάρχει και την εγκληματικότητα που κυριαρχεί στην περιοχή....εσείς μαλλον είσαστε πιτσιρικάδες που σας νταντέυουν οι μαμάδες σας και πρέπει να μένετε σε βίλες και το παίζετε και αριστεροιδεάτες.....συγνώμη δεν θέλω να σας προσβαλω,αν όμως μένατε οι ίδιοι στον Άγ. Παντελεήμονα και ζούσατε το καθημερινό δράμα των κατοίκων να είσαστε σίγουροι πως θα είσασταν πρώτοι στην διαμαρτυρία αυτή.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ??? Αντώνη, εγώ είδα τα ΜΑΤ να τους λιανίζουν στο ξύλο και μάλιστα να μπουκάρουν μέσα στην εκκλησία. Που είδες "συναίνεση" και προστασία της Αστυνομίας?
    Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο διαδύκτιο και δημοσιεύματα. Μιλάμε για πολύ ξύλο ότι έριξαν τα ΜΑΤ στους Χρυσαυγίτες. Αλύπητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @vripol

    Βιάστηκες αγαπητέ vripol. Εννοώ φυσικά αυτούς που δήθεν εκπροσωπούν τους κατοίκους οι οποίοι είναι μια χαρά άνθρωποι. Το μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή το δημιουργούν οι ανεγκέφαλοι ‘υπερ-έλληνες’ που λίγη ή καθόλου σχέση έχουν με την περιοχή.
    Η αριστερά που περιγράφεις μου προκαλεί αναφυλαξία.
    Άλλη είναι η αριστερά που χρειαζόμαστε σήμερα και αυτή δημιουργείται σιγά σιγά στις γειτονιές της Ευρώπης.
    Επαναλαμβάνω ότι την ποιότητα ζωής στην συγκεκριμένη συνοικία την καταστρέφουν οι αυτόκλητοι ασπρογάλαζοι ιδιοτελείς σωτήρες που μαγαρίζουν τα σύμβολα και υποσκάπτουν την χώρα. Δυστυχώς οι φασίζοντες γραικύλοι είναι υπαρκτοί.
    Επιχειρείς μια εξίσωση της αριστεράς με τους … ελληνόψυχους (sic) και αυτό είναι εντελώς άστοχο και ιδιαίτερα επικίνδυνο.
    Τα προβλήματα θα ήταν πολύ μικρότερα αν κάποιοι άφηναν την γειτονιά να ισορροπίσει από μόνη της και αν οι υπουργάντζες αντί να στήνουν φράχτες έκαναν επί τέλους την δουλειά τους προσφέροντας λύσεις και όχι διακαναλικά σόου και κενούς αφορισμούς.
    Οι λεγόμενοι παράνομοι μετανάστες αυτή την στιγμή δεν αντιπροσωπεύουν πάνω από το 0,3 με 0,5% του πληθυσμού της χώρας. Είναι εξαιρετικά εύκολο να διαχειριστούν αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση στους υπεύθυνους.
    Οι ‘κανονικοί’ μετανάστες με χαρτιά άδειες παραμονής, εργασίας κλπ δεν διαφέρουν σε τίποτα από όλους εμάς τους υπόλοιπους. Έχουν και αυτοί δύο χέρια και δύο πόδια και πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια με εμάς δικαιώματα. Ο πληθυσμός των ‘κανονικών’ μεταναστών είναι σήμερα περίπου στο 8% του πληθυσμού της χώρας. Βλέπεις σε αυτό το νούμερο κάτι το τραγικό;
    Και στο κάτω - κάτω ας σταματήσουν τα γεράκια της Δύσης να λεηλατούν τους φυσικούς πόρους των φτωχών χωρών, να σπέρνουν πολέμους και εμφύλιους, να διασπαθίζουν τις δήθεν διεθνείς βοήθειες ανακατευθύνοντάς τες σε σκοτεινούς παραλήπτες, βοηθόντας πραγματικά τις χώρες που έχουν μεγάλα προβλήματα.
    Με τα άπειρα λεφτά που χαλάμε για τα ηλίθια μηχανάκια «ασφάλειας αεροδρομίων» μπορούμε να βοηθήσουμε χώρες και να εξαφανίσουμε την τρομοκρατία μια και καλή.
    Έτσι και μόνο έτσι θα σταματήσει η μετανάστευση προς τις ‘πλούσιες’ χώρες που τόσο σε ενοχλεί.
    Και ένα παράδειγμα που δείχνει το μέγεθος των προβλημάτων: Το Μπαγκλαντές είναι μια χώρα (στην ουσία δεν είναι παρά το δέλτα του Γάγγη) με έκταση λίγο μικρότερη από την Ελληνική, με απίστευτα νερά, επιθετικό κλίμα και φονικές πλημύρες και πληθυσμό 165.000.000 ανθρώπους.
    Τέτοιοι άνθρωποι που παλεύουν για την ίδια την ζωή τους δεν σταματούν σε κανένα εμπόδιο και κανένα φράχτη κάποιου υπουργίσκου - γκεμπελίσκου που ίσως ένας ξάδελφός του φτιάχνει κοτετσόσυρμα.
    Αυτά και μένω.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος (16 Ιανουάριος, 2011 00:00)

    Κι εμείς ευχαριστούμε που μας διαβάζεις και μας περνάς για πιτσιρικάδες …
    Η προηγούμενή μου απάντηση στον vripol μάλλον κάνει και για εσένα.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Kostas (a.k.a. Black Sheep)

    Η πορεία δεν ολοκληρώθηκε και η συναυλία (πραγματική όχι νταλαρική) δεν έγινε.
    Αυτό είναι το γεγονός.
    Οι ιστορίες με ξύλο κλπ έτσι κι αλλιώς δεν με γοητεύουν.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails