Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τα πακέτα


Την προηγούμενη Παρασκευή δύο Αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα «συνόδευσαν» ένα πολιτικό αεροπλάνο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (πτήση 201) στο αεροδρόμιο JFK επειδή μετέφερε, μάλλον ανύπαρκτα,  «ύποπτα πακέτα». Από τότε διάφορα άλλα ύποπτα πακέτα ταξιδεύουν ανά τον κόσμο σπέρνοντας την ανησυχία και προκαλώντας εντυπωσιακά μέτρα ασφαλείας. Μιά ψύχραιμη ματιά θα κατέτασσε όλη αυτή την θλιβερή φιέστα στο είδος του στοχευμένου ψεύδους που συντηρεί στρεβλούς μύθους και αδικαιολόγητο φόβο στους πολίτες της Δύσης.

Μερικά από αυτά τα πακέτα φαίνεται ότι λοξοδρόμησαν και έφτασαν και στην χώρα μας. Αυτή η ενορχηστρωμένη Πανδυτική βροχή «ύποπτων πακέτων» πέρα από απροκάλυπτα προβοκατόρικη οδηγεί μαζί με πολλά άλλα γεγονότα των τελευταίων ετών στο πολύ δυσάρεστο συμπέρασμα: Η λεγόμενη τρομοκρατία δεν είναι πλέον τίποτε άλλο από ένα πολιτικό εργαλείο, ένα εργαλείο χειραγώγησης των πολιτών, στα χέρια την νέο-συντηρητικών Δυτικών κυβερνήσεων και κυρίως των ΗΠΑ, χώρας πρωταθλήτριας στο επικίνδυνο και απάνθρωπο αυτό σπορ.

Διαβάστε και:

.

2 σχόλια:

  1. Λογικό κι αναμενόμενο. Ο Οbama και ο Τζέφρυ είχε ο ένας κι έχει ο άλλος εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Swell

    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :-)

    Όμως τα παιχνίδια αυτά, ανεξάρτητα αν προέρχονται από συνειδητούς προβοκάτορες ή πανηλίθιους "τρομοκράτες" της συμφοράς, δείχνουν τον πολύ σκοτεινό κατήφορο στον οποίο βαδίζει η Δύση συνολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails