Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τερατογεννέσεις σε ένα κόσμο χωρίς Αλήθεια





Το είδαμε και αυτό

Ένας υποτιθέμενος πρωτοποριακός καλλιτέχνης που απολαμβάνει αυτές τις γνώριμες αριστεροδεξιές συναινέσεις που υλοποιούνται με προνομιακές προσβάσεις σε μεγάλες εκθέσεις κρατικής προστασίας, προβαίνει σε μια δήλωση προερχόμενη από το κοινωνικό στερεότυπο στρατοπέδου.

Όποια «κουνιέται» τα θέλει κατά βάθος και άρα ο εκάστοτε βιαστής νομιμοποιείται να επέμβει γιατί εκπληρώνει τον αδήλωτο πόθο της λεγάμενης.

Τώρα αν το «κουνιέμαι» σημαίνει για κανένα κάφρο κάνω τηλεοπτικές εκπομπές ταξιδιών στην ΝΕΤ, και άρα καμιά δεκαριά ζωντόβολα ορμήσουν στην Μάνια και την πάρουν καμία παρτούζα χωρίς την θέληση της δεν περνάει από του μυαλό του καλλιτέχνη. Γιατί ως κλασσικός υπερσυντηρητικός αντιλαμβάνεται το ερωτικό νεύμα μπλοκαρισμένο στους κώδικες της προγιαγιάς του, και την ανταπόκριση σε αυτό με κώδικες Ταλιμπάν. Όπως τα βρήκαμε έτσι θα τα αφήσουμε, σιγά μην κάνουμε και αλλαγές στους τρόπους κοινωνικής συνεύρεσης.


Θεώρησα σκόπιμο να αναδημοσιεύσω ένα απόσπασμα από την καυτερή και εύστοχη ανάρτηση του συν-blogger στην οποία στηλιτεύονται με ιδιαίτερα πολιτισμένο και δίκαιο τρόπο τα εμετικά λεγόμενα του δήθεν καλλιτέχνη πατέρα της εξοφθάλμως και προκλητικώς κρατικοδίαιτης «βουλευτού» των πέντε δρόμων και του όπου φυσά ο άνεμος.
Μήπως δεν πάνε καλά οι δουλειές και βρήκαμε - όχι και τόσο πρωτότυπο τρόπο - 'μάρκετινγκ';
Να με συμπαθάτε για την έλλειψη ανεκτικότητας που με διακρίνει τώρα τελευταία …
.

5 σχόλια:

  1. ..ήθελα να ξέρω τι λέει η κόρη του για όλα αυτά..

    σημείωση για κουτοπόνηρους δωσιματίες..:
    (είναι και ενήλικη και ανεξάρτητη από τον πατέρα της επαγγελματικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @bbimbo

    Τα του πατρός τα είπαμε
    Τα της κόρης: μου την κάρφωσε διότι κατά την πρώτη της ομιλία στην Ελληνική Βουλή μου εμφανίστηκε ντυμένη με επιτηδευμένη απλότητα "αποικιακού" τύπου ως μόλις να είχε γυρίσει από την ζούγκλα, με τα γυαλάκια ηλίου στο μαλί, κόντεψαν δύο φορές να της πέσουν, για να μας πει ένα κάρο μ... , διότι δεν μπορούσε φαίνεται να σκεφτεί αφού της έπεφταν τα γυαλιά όλη την ώρα.

    Κατά μάνα κατά κύρη ...
    Δεν θέλουμε τέτοιους στην Ελλάδα.
    Να φύγουνε να πάνε αλλού.
    Γίνομαι σιγά - σιγά ένας άθλιος ρατσιστής. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μη ξεχνα το παλικαρι παραπανω που βγηκε και συνηγορος της ΜΑΓΙΑΣ [ οχι Μανια] ,οπως λεγαμε καποτε στα παιδια μας η ''Μαγια η μελισσα' πως τα ρασα δεν κανουν τον παπα..........και κατι ακομη, πρωτοστατησε στο να παραταξει παιδακια δημοτικου σχολειου ΠΕΙΡΑΙΑ να προσφερουν 'ανθη' μονο που δεν τα κρεμουσαν στον 'λαιμο' στους τουριστες που κατεβαιναν απο το πλοιο την εποχη της απεργιας των Ναυτικων.
    Οσο για τον κυρη της ποτε δεν τον ειχα σε υποληψη.
    Θυμαται κανεις εκεινο το ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΡΓΟ ........ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ .................κι ολοι ανεκραζαν ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @taspa
    Μόλις τελείωσε στο NOVA η προβολή της ταινίας "Το σύνδρομο Baader-Meinhof".
    Άλλες εποχές τότε, άλλοι συσχετισμοί, άλλες - χαμένες βέβαια - ελπίδες.
    Σήμερα καταντήσαμε να μιλάμε για την Μάγια τη μελάγια και τον μπαμπά της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, Έχω διαφορετική άποψη, και την καταθέτω εδώ: http://www.democracycrisis.com/index.php/2009-09-08-20-47-31. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails