Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ΗΠΑ έχουν τις δικές τους “Ashtiani”




Τη σιωπή των ΜΜΕ" για την προγραμματισμένη για την Πέμπτη εκτέλεση της αμερικανίδας Τερέζα Λιούις κατήγγειλε ο ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι oι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη δική τους «Sakineh Mohammadi Ashtiani».


Ειδικότερα, ο Mahmoud Ahmadinejad κατήγγειλε τη σιωπή των μέσων ενημέρωσης στην περίπτωση της Teresa Lewis, μίας Αμερικανίδας που πάσχει από νοητική υστέρηση και η οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο για συνεργεία στη δολοφονία του άντρα της, συγκρίνοντας την υπόθεση με αυτή της ιρανής Sakineh Mohammadi Ashtiani.

Μία γυναίκα πρόκειται να εκτελεστεί στις ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται, δήλωσε ο Ahmadinejad κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε τη Τρίτη στις ΗΠΑ με μουσουλμανικές προσωπικότητες, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

O ιρανός πρόεδρος, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατήγγειλε την εκστρατεία των μέσων εναντίον του Ιράν με αφορμή το θέμα της 43χρονης Ιρανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού για συνεργεία στη δολοφονία του συζύγου της.

Σύμφωνα με έρευνα, 3.700.000 σελίδες δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο για την Ιρανή, η υπόθεση της οποίας βρίσκεται ακόμη υπό εξέταση, και υπάρχει μία τεράστια εκστρατεία του τύπου εναντίον της Περσίας. Κανείς όμως δεν διαμαρτύρεται για την εκτέλεση της Teresa Lewis. Σημειώνουμε επίσης ότι 53 γυναίκες περιμένουν την εκτέλεσή τους στις ΗΠΑ.

O Mahmoud Ahmadinejad θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails