Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Εν μέσω τραγωδίας γελά ο μωρός


Διαβάζω στην φίλη μου την taspa:


« Σε εννέα μήνες που πέρασαν, τόνισε ο πρωθυπουργός, καταφέραμε το ακατόρθωτο »

Ο εκ’ των πραγμάτων υπόλογος για εσχάτη προδοσία κατάφερε - λέει - το ακατόρθωτο …

Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος.

Ακολούθησε ως δουλικός σκύλος τις εντολές των εντός και εκτός της χώρας πατρώνων του και εμείς οι λεγόμενοι και λαός (sic) , "Ελληνικό κοινό", "Έλληνες πολίτες" κλπ κλπ καθόμαστε και τον κοιτάμε να μας κατακλέβει και να καταστρέφει την χώρα για την οποία εμείς, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αγωνιστήκαμε σκληρά. Ακόμα και οι κεντροευρωπαίοι έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό με την άρρωστη ανοχή που δείχνουμε στην προδοτική κυβέρνηση.

Βουτηγμένοι στην στεναχώρια και την αδράνεια καθόμαστε στους καναπέδες μας και τον κοιτάμε να διαλύει την χώρα, να καταστρέφει τους θεσμούς, να διασπαθίζει την δημόσια περιουσία μοιράζοντάς την στις ντόπιες και ξένες «αγορές» (βλ. προσφάτως ΑΤΕ και Ταμιευτήριο), να διασύρει κάθε τύπου πρόνοια αλλά και αυτό καθ' αυτό το - όποιο - Κοινωνικό κράτος.

Όπως έγραψα και άλλη φορά, ο δειλός και λαοπλάνος παππούς έχει τεράστιες ευθύνες για τον εμφύλιο και την άνθιση του παρακράτους στην χώρα μας, ο υπερφίαλος και ανεύθυνος πατέρας, με την ανοχή και βοήθεια των Εβραιοαμερικάνων και των ντόπιων συντηρητικών, διέλυσε τους θεσμούς και την βαριά ταλαιπωρημένη από την Χούντα Ελληνική οικονομία και ο μωρός και από την κούνια χειραγωγούμενος γιός σήμερα, δίνει απλώς την χαριστική βολή μετατρέποντας την Ελλάδα σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ, των αρπακτικών της ΕΕ και της χωρίς συνείδηση και πατρίδα ντόπιας (λεγόμενης) αστικής τάξης.

Όλα με σπρώχνουν – όπως τον Δικαιόπολη – για να κάνω χωριστή συνθήκη ειρήνης για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου αποκλειστικά αλλά εγώ … ντίπ !
.

4 σχόλια:

  1. Πρόσθεσε δε σε άπταιστα ελληνικά, ότι για αυτή την κατάσταση φταίνε "τα τελευταία έξι ιδιαίτερα χρόνια."

    http://swell-swell.blogspot.com/2010/07/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Swell

    Δυστυχώς φίλε μου φταίνε και τα πιό προηγούμενα έξι και τα αμέσως περισσότερο προηγούμενα από αυτά τα έξι και τα άλλα έξι και πάει λέγοντας.

    Μέσα στα διακόσια σχεδόν χρόνια είχαμε μόνο τέσσερεις πραγματικούς πρωθυπουργούς: Καποδίστριας, Τρικούπης, Κουμουνδούρος, Βενιζέλος(*) και καμία, μα καμία κυβέρνηση.

    Απαρτίζονταν όλες από ξενόδουλους φαταούλες ή πουλημένους νενέκους.

    Δεν ξέρω πιά ... είναι ίσως η μοίρα των μικρών χωρών, ίσως η τόσο νευραλγική θέση μας, ίσως η τύχη μας η μαύρη ... ίσως ...

    (*) παρ' όλα τα πολλά και μεγάλα λάθη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλε μου φιλε χαιρομαι που σου δωσα την πασα και πετυχες 'τερμα' .
    Επιτρεψε μου σ' ενα μονο να διαφωνησω, ο αστερισκος δεν εκανε απλως λαθη......ηταν εγκληματικα και το χειροτεο οχι απο δολο αλλα απο ανικανοτητα..........και μια ιδιαιτερη ψυχοσυνθεση!!!!!!!!!ισως καποτε τον χειμωνα ν' ανοιξουμε το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @taspa

    Ότι λάθη και να μου πεις για το Λευτεράκη τα δέχομαι.

    Μια φορά μέσα σε μελαγχολία και εσωτερική κρίση έίχε πει στην γυναίκα του: οι μεγάλοι μαστόροι κάνουν και μεγάλα λάθη !

    Τα δέχομαι. Όμως το άτομο προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και όποιες ικανότητες να εξασκήσει εθνική (με την καλή έννοια) πολιτική και δεν υπήρξε ποτε πουλημένος - αυτό και μόνον κάνει την διαφορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails