Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ


φωτο: Paul Bradley

Σε προηγούμενη ανάρτηση αναδημοσίευσα την είδηση της ανήκουστης συμπεριφοράς και των χυδαίων συνθημάτων που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής παρέλασης από στόμα ανθρώπων που επανδρώνουν δυστυχώς το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα. Έκανα την αναδημοσίευση με μισή καρδιά προσμένοντας μια διάψευση που δυστυχώς δεν ήρθε. Αντ’ αυτής ήρθε αλίμονο, η επιβεβαίωση.

Σαν πολίτης αυτής της χώρας αισθάνομαι ντροπή και θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ’ μέρους των ανθρώπων αυτών που ούτε Έλληνες είναι ούτε τίποτα κοινό με τον Ελληνισμό έχουν.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται στην Ελλάδα κυνηγώντας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.

Λυπάμαι να πω ότι αυτοί που έφεραν στον κόσμο τους ανθρώπους που συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο χθες θα πρέπει να επίσης αισθάνονται βαθιά ντροπή.

Ελπίζω η διενέργεια έρευνας που ανακοινώθηκε να καταλήξει άμεσα σε απτά και δίκαια αποτελέσματα.
.

4 σχόλια:

  1. Γιατι να ζητησεις εσυ η εγω συγγνωμη?σε τι φταιξαμε εμεις?δηλαδη θα πρεπει να ζηταμε συγγνωμη καθε φορα που καποιος ηλιθιος συν-Ελληνας κανει την οποιαδηποτε μπουρδα?
    καταλαβαινω πως το λες κ συμμεριζομαι την οργη σου απλα θελω να εστιασω στο οτι καποτε κατι πρεπει να γινει ωστε να παψουμε να καταδικαζουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    κ οποιος κανει τη καθε βλακεια[απο τους κλεφτες πολιτικους μεχρι τα ηλιθια στρατιωτακια],να τιμωρειται,διχως να υπαρχει αναγκη για εκτοξευση πυρινων Κατηγορω
    ελεος με την ατιμωρησια

    Φοβαμαι οτι στα ειπα λιγο μπερδεμενα,ελπιζω να με καταλαβες
    Χαιρετω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @celin

    Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς και σ’ ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να σχολιάσεις την ανάρτησή μου.
    Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι συγκεκριμένοι ασχημονούντες δεν είναι οποιοιδήποτε αλλά, έστω και έμμεσα, εκπροσωπούν την Ελληνική πολιτεία. Αυτό από μόνο του μεγεθύνει δραματικά το ατόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυπικα-ισως κ ουσιαστικα-,ετσι ειναι
    Αλλα αν σκεφτεις ποιοι εκπροσωπουν την Ελληνικη πολιτεια,απο πολιτικους,δικαστικους,σωματα ασφαλειας κτλ,συνειδητοποιεις οτι το μεγεθος της ντροπης που πρεπει να νιωσεις ειναι ανυπερβλητο,αν φορτωθουμε συνολικα τη ντροπη τους θα ειμαστε για ομαδικες αυτοκτονιες!
    για αυτο-πες το κ αμυντικη διεργασια του οργανισμου αν θελεις-εγω αρνουμαι να νιωσω ντροπη,αρνουμαι να δεχτω οτι αυτοι οι επιορκοι με εκπροσωπουν
    Ολοκληρος ο Ελληνικος λαος βομβαρδιζεται απο μηνυματα απαξιωσης του,με σκοπο την υποταγη του
    Καταλαβαινω οτι η σταση μου θυμιζει αυτη της στρουθοκαμηλου
    Μηχανισμος αυτοπροστασιας ειναι ομως,γιατι κ η ντροπη σου κ η δικη μου αρνηση της ντροπης,ουσιαστικα εκφραζουν το ιδιο ακριβως πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @celin

    Οι ‘μηχανισμοί αυτοπροστασίας’ είναι πλέον είδος πρώτης ανάγκης όχι μόνο για εμάς εδώ αλλά, νομίζω, για όλο και περισσότερους πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου. Οι διαδικασίες ‘εσωτερικής υποστύλωσης’ και τα ερείσματα από τα γνήσια και τα ποιοτικά που πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα και μας τριγυρίζουν είναι απαραίτητα πλέον εφόδια ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails