Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Απαγορεύεται είπαμε !


Είμαστε όλοι εμπρηστές ...


Όταν κάποιος παραμένει μικρόνους και απολίτιστος όσο και να διαβάσει η να σπουδάσει. Όταν παραμένει ανίκανος και λίγος ώστε να μην μπορεί να προστατεύσει -ως οφείλει- αποτελεσματικά τον πλούτο της χώρας του ακόμη και όταν κατέχει ύπατα αξιώματα … τότε καταφεύγει σε εξορκισμούς και απαγορεύσεις. Ζούμε φαίνεται εκτός από την κατεδάφιση της χώρας μας και την εποχή της  ανυποψίαστης σοσιαλιστικής βαρβαρότητας, διαβάστε και θαυμάστε :

«Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός των δασικών εκτάσεων κατά τις επικίνδυνες για εκδήλωση πυρκαγιάς ώρες και περιόδους αποφάσισαν τα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος και Προστασίας του Πολίτη, για τη φύλαξη των δασών και την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών. To πρόγραμμα αναμένεται να εφαρμοστεί κατά την προσεχή αντιπυρική περίοδο»

aπό το tvxs

10 σχόλια:

  1. Γιατί με κολάζεις και με αναγκάζεις να βωμολοχήσω αδελφέ, ειναι και ...σαρακοστή.

    Ειλικρινά σε αυτή την Κυβέρνηση πάει γάντι το ..."όσοι δεν σκεπτονται, συσκεπτονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @katerina
    ... μα έχω άδικο; είναι δυνατόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα ζούσατε μέσα στην κόλαση όπως εγώ το καλοκαίρι, όχι αυτοκίνητο, αλλά και το κυπελάκι με το νερό θα φαινόταν χρήσιμο μέτρο.

    .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @tsaousa

    ... πως ακριβώς συνδιάζεις την κόλαση με το αυτoκίνητο το νερό και το κυπελάκι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον τρόπο που εσύ βγάζεις το συμπέρασμα "Είμαστε όλοι εμπρηστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @tsaousa

    Η πρόσβαση στα βουνά και δάση μας θα πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Δουλειά της πολιτείας είναι να κρατήσει αυτή την πρόσβαση _ανοικτή_ και _ασφαλή_. Οι απαγορεύσεις σπρώχνουν την κοινωνία μας προς τα πίσω και δείχνουν έλλειψη βούλησης και ικανοτήτων.

    Η απαγόρευση είναι ένα μέτρο που «απευθύνεται» σε όλους θεωρώντας τους εν’ δυνάμει εμπρηστές. Αυτό πέρα από όλα τα άλλα είναι και προσβλητικό (άσε που θυμίζει έντονα τον μεσοπολεμικό κύριο «Γράνα» που κυκλοφορούσε με τις εικόνες παραμάσχαλα).

    Μέσα στο βάθος του παχέως εντέρου και χτυπημένος από την πανώλη (όπως όλοι μας) εξακολουθώ να ονειρεύομαι μια κοινωνία με λιγότερα απαγορεύεται … δεν κάνω καλά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρείς εσύ ότι ο Έλληνας είναι τόσο πολιτισμένος ώστε να μπει στο δάσος και να μη βάλει φωτιά από μαλακία; Πέρσι κάψανε την Ανατολική Αττική για μια σφηγκοφωλιά!

    Βλάχουρας,αμόρφωτος και μαλάκας ο Έλληνας, ο Έλληνας που δεν ξέρει να κάνει ανακύκλωση, γεμ/ιζει τον κόσμο αδέσποτα, μετά τα φολιάζει, καίει το δάσος και χτίζει σπίτια και τα λοιπά.
    Ναι, απαγόρευση θέλουμε γιατί είμαστε ντουβάρια.

    Απλώς, μαζί με την απαγόρευση χρειάζεται και εκ[παίδευση ώστε να αρθούν κάποιες απαγορεύσεις κάποια μέρα.

    Και το τσιγάρο σε δημόσιους χώρους απαγορεύτηκε.
    Πιστεύεις ότι αν δεν απαγορευόταν δεν θα κάπνιζαν στα λεωφορεία, στα χειρουργεία, παντού;

    tsaousa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tsaousa

    Αυτά που λες δείχνουν ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε πρόβλημα με την αυτοεκτίμισή μας ως λαός αλλά και ως άτομα. Για να κάνεις κάποιον καλύτερο πρέπει να του συμπεριφερθείς ως να είναι καλύτερος, αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Πάντως εγώ έχω καλύτερη άποψη για τους Έλληνες από ότι εσύ.

    Την ανατολική αττική την έκαψε η ανικανότητα των κομματικοδίαιτων «ηγετών» των υπηρεσιών προστασίας και _πρόληψης_ αλλά και η ανεπάρκεια των μέσων. Και τα δύο ο μαλάκας Έλληνας τα πληρώνει και τα πληρώνει επί δεκαετίες αλλά χωρίς αντίκρισμα … εδώ απέρριψαν τα _απίστευτα_ Ρωσικά πυροσβεστικά (δεν κάνουν λέει !) απλά διότι δεν υπήρχε … μίζα !

    Η εκπαίδευση είναι το μεγάλο έλλειμμα αλλά παρ’ όλα αυτά βλέπω ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη … κάτι είναι και αυτό … (βέβαια από πλευράς δεικτών εκπαίδευσης η χώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Ανατολική Αττική άρχισε να την καίει μια σφιγκοφωλιά ενός μαλάκα και μετά την απόκαψαν οι σφηγκοφωλιάδες του Καραμανλή.

    Αλλά γιατί διακρίνω μια τάση να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας στον καθρέφτη;
    Ναι, είμαστε βάρβαροι, αμόρφωτοι, απαίδευτοι!
    Σου λέω φολιάζουν σκύλους κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα.
    Και δεν το λέω επειδή είμαι φιλόζωη.
    Το αναφέρω μόνο γιατί είναι τόσο καθίκια πολλοί Έλληνες που αφαιρούν και ζωές αθώων πλασμάτων (το αθώων βέβαια δεν έχει σημασία, ούτε τη ζωή του ένοχου δικαιούται κανείς να αφαιρέσει).
    Σκέψου όλα τα υπόλοιπα που κάνει ο κουραδοέλληνας και δεν έχουν άμεση επίπτωση στη ζωή ή στον θάνατο, ή και σε εκείνα που εξαφανίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Τι να πρωτοπώ τώρα;

    Δες τον κωλόμπατσο τι έκανε στον Γλέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tsaousa
    Σέβομαι βαθιά τον λαό αυτόν και προσπαθώ -όσο μπορώ- να βοηθήσω ώστε να είναι και να νιώθει καλύτερος !

    [ για τα ζώα ας το αφήσουμε διότι είναι μια πολύ μεγάλη και περίπλοκη συζήτηση, η επίσκεψή μου στο καταφύγιο Λύκου στην Μακεδονία με έμαθε πολλά για τα ζώα αλλά και για την συμπεριφορά του κυρίαρχου ζώου ]

    Δεν πρόκειται για κωλόμπατσο αλλά για μια ολόκληρη κοινωνία (την δική μου και την δική σου) που ξώκειλε στη ξέρα !

    http://grsail.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html

    καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails