Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

Φοβερή προβοκατορο - έκρηξη στην Βουλή !Φοβερή προβοκατορο - έκρηξη στην Βουλή !


Το θόρυβο άκουσε και το πλήθος των εθνοπατέρων που ξεκούραστοι μέσα στην απόλυτη πολιτική και ηθική χαύνωση συνεδρίαζαν για το Καποδίστρια 2 ή 3 ή 4 δεν θυμάμαι, τα μπέρδεψα … (το σίγουρο είναι ότι μαγάρισαν ΚΑΙ αυτό το όνομα: «Καποδίστριας» !)
… οι αδίστακτοι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν πυροκροτητή παρόμοιο με αυτόν την βόμβας Χιροσίμα. Οι καταστροφές είναι ασύλληπτες ! Τα κλαδιά ψευτοελάτων και ξεθυμασμένων πεύκων ταρακουνήθηκαν και μερικά … άκουσον ! … κόπηκαν !

Οι τρομολάγνοι δημοσιογράφοι όλων σχεδόν των καναλιών έστησαν πάρτυ (χωρίς ούζα) τρομολαγνίας και παραπληροφόρησης όπου μπροστά στα αθώα μάτια του μέσου Έλληνα παρουσιάζουν το «τόσο» … «ΤΟΣΟ» … από κοντά και οι πολιτικοί νάνοι διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων …

Οι χαμερπείς και θρασύδειλοι προβοκάτορες που είχαν την εμετική έμπνευση να δείξουν με αυτόν τον τρόπο την τρομερή τους αγανάκτηση για τα ... «κοινωνικά και πολιτικά τεκταινόμενα» (sic) σίγουρα θα κρατάνε τις κοιλιές τους από τα γέλια της κακεντρέχειάς τους !

Η Δημοκρατία (sic) είναι στο … πόδι !
Με τις υγείες σας (μας) !


(*) προβοκατορο- έκρηξη είναι νέα Ελληνική  _σύνθετη_  λέξη που αναπήδησε από το «καμίνι» της «πολιτικής πάλης» … Ήμαρτον Κύριε !
.

2 σχόλια:

  1. Πολύ με προβλημάτισε αυτή η τελευταία κροτίδα έξω από το «λίκνο της δημοκρατίας», που κάποιος γλώσσεψε τη μπέρδα και στη φόρα που είχε πάρει είπε στο λίκνο της τρομοκρατίας.

    Μετά από τόσες μέρες βαθειάς περισυλλογής το βρήκα: Οι ίδιοι οι βουλευτές την βάλανε! Για να ζητήσουν επίδομα Ανασφάλειας και να ενταχθούν και στα βαρέα, επικίνδυνα και ανθυγιεινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ange-ta

    ... έμαθα ότι τελικά επρόκειτο για μια ξεθυμασμένη στρακαστρούκα από το προηγούμενο Πάσχα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails