Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ο σοσιαλιστής (sic) τρομολάγνος Χρυσοχοϊδης


Ο ελαφρά (όσο πατάει η γάτα) τρομολάγνος κος υπουργός Προστασίας (sic) του πολίτη, ο εμπνευστής της δίκης της 17 Ν κεκλεισμένων των θυρών (... ο λαουτζίκος δεν χρειάζεται να ξέρει), ο σοσιαλιστής (sic) πολιτικός του ΠΑΣΟΚ ... έκανε το θαύμα του ... διαβαστε την προηγούμενη άνάρτησή μου, επίσης διαβάστε και εδώ

[ Επαναλαμβάνουμε και αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία μας προειδοποίηση, βρίσκεστε ήδη υπό δημοκρατική πολιτική αμφισβήτηση και επιτήρηση και δεν θα ανεχθούμε ως ελεύθεροι πολίτες και ως δημοκράτες σοσιαλιστές καμία παρέκκλιση από τις αρχές μας και κανένα νέο όνειδος από την συμπεριφορά και τις εντολές σας. Εμείς θα σας απομακρύνουμε από την παράταξη και από την ίδια την εξουσία που σας δώσαμε ως κοινωνία.

Υ.Γ. Σύντροφε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ , εσύ ο εγγονός του Γέρου της Δημοκρατίας, εσύ που έζησες την αστυνομική τρομοκρατία από παιδί, εσύ που είδες τις διώξεις και τις εξορίες, εσύ ο γιός του Ανδρέα είναι δυνατόν να ανέχεσαι την επιβολή αστυνομικής βίας, την κατάλυση και καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, για τις οποίες επί δεκαετίες αγωνίστηκε και αγωνίζεται η παράταξή μας και είναι η ειδοποιός διαφορά της από την παράταξη της κρατικής βίας, της καταστολής και του παρακράτους;

Ζητούμε την λήψη άμεσων μέτρων
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ ]

η εικόνα εκλάπει από εδώ
.

9 σχόλια:

  1. @tsaousa
    ... στην θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να το αναδημοσιεύσω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου αρέσει η πυγμή και ο τσαμπουκάς του Χρυσοχοϊδη.
    Με καυ/ώνει ως γυναίκα, θέλω να κάνω τα παιδιά του!

    Λοιπόν, σοβαρά τώρα. Μέχρι το 2004 σύχναζα στην πλατεία Θεάτρου στο GURU. Μετά δεν περνούσα από εκεί ούτε με ελικόπτερο.
    Αν είναι να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ οι δρόμοι της πόλης ξανά, ας κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να μην έχουμε απώλεια ζωών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @tsaousa
    ... ούτε η πρώτη παράγραφος αλλά ούτε και η δεύτερη εμπεριέχουν κάποια σοβαρότητα ... προσπάθησε (αν θέλεις) πάλι ...

    ο Κώστας Καρυωτάκης έλεγε για τις γυναίκες: "ανυποψίαστες και γι' αυτό προνομιούχες" ... μην το επιβεβαιώνεις σε παρακαλώ ... :-|

    ... ή θα 'χορεύουμε' στο GURU ή "πάνω στο φτερό του καρχαρία" ... ή ... "όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη, κ' επιθυμία παληά ξαναπερνά στο αίμα" ... διάλεξε ! ... autognosis ή conformism ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρυωτάκης τέτοιες μαλακίες έλεγε γι αυτό αυτοκτόνησε.

    Πολύ σοβαρό ήταν το σχόλιο μου για την απελευθέρωση της πόλης. Πώς θα γίνει; Ενοχλούμαι να περπατάω και να μου σκάει στο κεφάλι μια μολότωφ ή να μου την πέφτει ο φτιαγμένος, ή να προσπερνάω κορμιά ξαπλωμένα από την πρέζα.
    Αν μπορούν οι ανήμποροι να λάβουν βοήθεια και οι καψοκέφαλοι να σέβονται τους συμπολίτες τους, γιατί όχι; Άλλο δημοκρατία, άλλο σου γαμώ τη μάνα επειδή ζεις δίπλα μου. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @tsaousa
    Το πρώτο σχολιάκι δεν θα το λάβω υπ’ όψιν μου …

    Για την ουσία του πράγματος τώρα ήθελα να πω τα παρακάτω :

    Θα παρακαλούσα να σκεφτείς πόσοι είναι οι εγκληματίες που διαπράττουν κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και απρόκλητα έστω και πλημμεληματικού χαρακτήρα παραβάσεις όπως να ρίχνουν καμία μολότωφ ή να τραβάνε και κανένα ‘μαύρο’ και πόσοι είναι οι φυσιολογικοί και νομοταγείς πολίτες.

    Παρακαλώ να το σκεφτείς ως ποσοστό.

    Μπορούμε να συμφωνήσουμε – για την οικονομία της συζήτησης – ότι αυτοί οι «μη κανονικοί» συμπολίτες μας είναι ένας κάθε χίλιους πολίτες ; ή – ας πούμε – ένας κάθε εκατό ;

    Στην περίπτωση αυτή λοιπόν μία πρακτική τύπου «Χρυσοχοϊδη» απευθύνεται και περιορίζει ΘΕΣΜΙΚΑ τις ελευθερίες εκατό ή χιλίων πολιτών ώστε να παταχθεί ή να αντιμετωπισθεί ο ένας «μη κανονικός».

    Επίσης δίδεται στα χέρια της κρατικής εξουσίας (η οποία φυσικά δεν είναι και αυτή αδιάβλητη αφού αποτελείται από ανθρώπους) ένα τρομακτικά ισχυρό ΘΕΣΜΙΚΟ όπλο το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί ανεξέλεγκτα ώστε να περιορίσει τις ελευθερίες ΟΛΩΝ και όχι μόνο των παρανόμων πολιτών.

    Προκύπτει λοιπόν το πρόβλήμα ότι ο κρατικός μηχανισμός έχει ανεξέλεγκτη (και στην ουσία παράνομη) δυνατότητα καταστολής και ‘νομότυπης τρομοκρατίας’ απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πράγμα αντίθετο με την ουσία της Δημοκρατίας.

    Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Υπουργός ‘προστασίας’ (sic) συνεχίζει να υποστηρίζει και μάλιστα έμπρακτα, την πρακτική του τυφλού αυταρχισμού η οποία οδηγεί στην υποβάθμιση της Ελληνικής Κοινωνίας και τον βαρύ τραυματισμό των Δημοκρατικών θεσμών.

    Σε ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νύχτα θα φύγει ο εθνικοσοσιαλιστής ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ με το αμερικανικό παράσημο γιατί περί αυτό πρόκειται:

    Εθνικόφρων ΔΕΞΙΟΣ σοσιαλισμός...

    Για γέλια οι παράτες των φασιστοειδων της ordnungspolizei στην πιο ωραία, ζωντανή και φτηνή σε τιμές με ποιότητα στο food and beverage συνοικία της Αθήνας.
    Ενα λάθος θα κάνουν και ο αγανακτισμένος κόσμος θα τους πάρει το λαρύγγι...
    Και μόνο που έβαλε την ταμπέλα ¨νταβατζιλίκι" στο υπουργείο του-ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΚΑΦΑ-φτάνει να καταλάβουμε περι τινος πρόκειται.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ordnungspolizei_flag.svg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος 10:21

    Χαλάρωσε φίλε μου. Δεν είπαμε να πάρουμε κανενός το ... λαρύγγι :-))
    Απλά θέλουμε το 'κράτος' να μην ξεχνά απλές ανθρώπινες αξίες όπως ευγένεια, μετριοπάθεια, δικαιοσύνη, ανεκτικότητα κλπ κλπ. Νομίζω όμως ότι ακριβώς αυτά είναι που τους ... δυσκoλεύουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=9Viuc168UAo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος
    ... το κατάλαβα ! ... γιουτιούμπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails