Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Όταν ο Ngũgĩ wa Thiong'o πήρε το βραβείο Νόμπελ


.
Περάστε σας παρακαλώ απο εδώ : Πινακίδες από κερί ... είναι φιλόξενα και δροσερά !
.

5 σχόλια:

  1. Εδώ είναι πραγματικά φιλόξενα.

    Ευχαριστώ πολύ και να ΄στε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο mini φασιστικοκρατος των mods blogrhea: zastava, san_mat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο mini φασιστικοκρατος των mods του **blogthea** απρόκλητα με αστείες αιτιάσεις, καθώς και ο ‘zastava’ με στοχευόμενες κινήσεις υπονόμευσης μου, μαζί με τις συμμαχικές κλίκες, οδήγησαν στην φίμωση μου.
    Το καταδικάζω καταρχήν σαν αντισυνταγματικό διότι είναι κ ανυπόστατες όσες επιθέσεις λένε ,διότι κανείς από όσους θίγονται δεν με κάλεσε για επανόρθωση ενώ επανειλημμένα το σώμα των mods δεν έχει φανεί κ τόσο εύκολο να λειτουργεί αυτεπαγγελτα.Επισης είναι αντισυνταγματικό να δέχεσαι ποινή χωρίς αναστολή λόγω πρότερου βίου σε αυτό το βαθμό "εγκλήματος" κ επίσης χωρίς να υπάρχει το ψήφισμα ποσών ήταν υπέρ ποσών κατά του περιορισμού.
    Αν κ ξέρω δηλαδή..., Για να προλάβω τον ‘san_mat’ το αιτούμαι κιόλας ...που είσαι φίλε ‘zastava’ τύλιξε μου να φάω άλλες 300 μέρες λόγω διπλού λογαριασμού οκ κ βαλε το ‘taxydromo’ να το γράψει. Προς τους υπόλοιπους φασίστες που επειδή πόνεσαν από το τοπίο μου που εφτασε30 σελίδες και έτυχε πρωτοφανούς δημοφιλιας από άτομα που είχαν μήνες να γράψουν, και με φίμωσαν μαγκιές όχι από το πληκτρολόγια αλλά στο πεζοδρόμιο.Ευχομαι να τους βγάλετε κ ΔΣ να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails