Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Gentlemen ...


“ … Οφείλουμε ασφαλώς να παρατηρήσουμε ότι ούτε ο απερχόμενος πρωθυπουργός ούτε ο νυν, πάσχουν από σύνδρομα μεγαλείου, ίσως γιατί προέρχονται από μεγάλες οικογένειες που έχουν ζήσει και την όαση και την έρημο της πολιτικής. Ο ένας ένοιωθε πολύ πιο άνετα να οδηγεί μόνος του χωρίς συνοδεία και να συναναστρέφεται απλούς ανθρώπους στην Ραφήνα, ο άλλος κερδίζει πάντοτε με την σχεδόν «αμερικάνικη» ευγένεια και απλότητά του. Μακάρι να μπορούσαν να τους μιμηθούν όσοι τσιμπήθηκαν από την αλαζονεία της εξουσίας …»
Από το σημερινό άρθρο του Α. Παπαχελά στην Καθημερινή.


Μήπως η παραπάνω φωτογραφία μας λέει ότι τα πράγματα δεν είναι και εντελώς μαύρα στην χώρα αυτή ;
.

6 σχόλια:

  1. Τα πλακάκια είναι ασπρόμαυρα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gekoudi
    ... έτσι γίνεται στο πολιτικό σκάκι :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει...ας μην ενθουσιαζόμαστε κιόλας επειδή έπραξαν το προφανές.Να είναι έστω και στοιχειωδώς αξιοπρεπείς..Οσο για την χώρα...ποτέ δεν ήταν τελείως μαύρα τα πράγματα...Ισως αυτή να είναι ταυτόχρονα η δύναμη αλλά και η αδυναμία μας.Καλό σου βράδυ εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @CARPE DIEM

    καλημέρα,

    ... έ λίγος ενθουσιαμός παρα πάνω δεν βλάπτει :-)

    ...το αυτονόητο καμιά φορά μετατρέπεται σε άπιαστο όνειρο ... για την χώρα θα δούμε, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και όχι μόνο στα οικονομικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τινα Μπιρμπίλη διαβαζε DR KOUTSOUKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Τίνα Μπιρμπίλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο...

    Ολοι γνωριζουν οτι η Τινα Μπιρμπίλη διαβαζε τα αρθρα του δρ Κουτσουκου στο PRESS-GR.blogspot.com και αλλου και τα αντεγραφε και τα παρουσιαζε για "δικα της"!!

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της μαζικης ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    ο δρ Κουτσουκος εστησε τις ψυχολογικες κοινωνικες συνθηκες καταρρευσης της δεξιας!!

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" γιατι οι Γερουλανοι τοσα χρονια ηταν παντελως ανικανοι να το φτειαξουν και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων...μιλησε για νεα σεισαχθεια και σηκωσε ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του Πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι" ολοι τους βριζαν τον Γιωργο αλλα και τον δρ κουτσουκο τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ που υποστηριζε τον Γιωργο..??

    Αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες και οικονομικες θυσες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια...

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    Αν θελετε ο Γιωργος εχει μια ειδικη ψυχολογια-φοβια: δινει αξιωματα σε οσους τον βριζουν και εγκαταλειπει οσους τον στηριζουν!!

    Αυτη ομως η φοβια εχει και ημερομηνια λήξεως....η αχαριστία δεν εκτιμαται από τον λαό...

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Ο δρ Κουτσουκος εγινε ο "θρυλος" μιας κοινωνιας που αντιστεκεται στην ολιγαρχια και πολλοι δεν γνωριζουν αν ειναι υπαρκτο προσωπο!!

    Πολλοι νεοι τον εχουν προτυπο.
    Παπουδες και γιαγιαδες δακρυζουν οταν του σφιγγουν το χερι!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι οσοι τον γνωριζουν τον χαιρετουνε και τον αγκαλιαζουν γιατι γνωριζουν την αληθεια!!


    Αποτελεσμα?

    1. Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι" και υπεκυψε στις ορεξεις τους και ο Γιωργος λογω της φοβιας που εχει..

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι (αλλα τους ταπωσε αφου γνωριζε και την διαφορα νικης 11% που προξενησε ο ιδιος )!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που "απο το πουθενα" τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails