Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μήπως ... άλλαξε ο Μανωλιός ;


Πρωτοφανής αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων προχθές, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ένστολων και μη αστυνομικών, εκφράζονται ανησυχίες για τη φιλοσοφία της ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου "Προστασίας του Πολίτη".

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, 12 ώρες μετά, σε άλλη περιοχή, που φιλοξενούσε εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές επίδειξης αστυνομικής δύναμης και επιβολής, με μαζικές προσαγωγές χωρίς φανερή αιτία, με περιπτώσεις προσβολής προσωπικοτήτων, πολύωρες κρατήσεις για απλές καταθέσεις κλπ.

Η νέα ηγεσία του Υπ. Προ. Πο. υπό τον κ. Χρυσοχοϊδη θα πρέπει να αποσαφηνίσει αν επιθυμεί να συνεχίσει το δόγμα Μαρκογιαννάκη. το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ τονίζει πως «η απάντηση σε αυτό το ζήτημα δεν δίνεται με ανώδυνες δηλώσεις, αλλά με έργα και πράξεις».

Πηγή : tvxs
.

9 σχόλια:

  1. Γνωστή μου, που έβγαζε λογίδρια περί ανυπαρξίας της αστυνομίας, ήταν έξαλλη εχθές, γιατί ο Πειραιάς ήταν γεμάτος μπάτσους, και εκτός των άλλων, έγραψαν έναν ταξιτζή γιατί μιλούσε στο κινητό του.

    Γυρίσαμε στις μέρες της χούντας, είπε πολύ θυμωμένη.

    Είναι κρυμμένοι οι μπάτσοι στα λαγούμια τους, φωνάζουμε. Τους βγάζουν στους δρόμους, πάλι φωνάζουμε. Τι θέλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, δεν άκουσαν τίποτα για το ξύλο που έριχναν οι μπάτσοι στους συνταξιούχους? Θυμάται κανένας την σύλληψη του πρύτανη της Παντείου (ή του Πολυτεχνείου ήταν?) που θεωρήθηκαν οι δηλώσεις του αιτία για να συλληφθεί.
    Η κυρία Δαμανάκη, τι γνώμη έχει για την Πασοκική αστυνομία από το 1981 μέχρι και σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To μπάτσο κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ορίστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @AmanAM
    Για να δούμε τι θα κάνει ο ελαφρώς τρομολάγνος κος Χρυσοχοϊδης ... και όχι δεν ξεχνάμε ότι οι πασόκοι έστειλαν τους ματατζήδες να δείρουν δεξιούς (και τι μ΄αυτό ;) εβδομηντάρηδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Swell
    ... δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ... οι άνθρωποι αυτοί (από την επαγγελματική τους επιλογή και μόνο) έχουν κάποιο ... ελάττωμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tsaousa
    Ναι ! τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα ! όλα για μένα, όλα για τα παιδιά μου, όλα για τους φίλους μου, όλα για τα υπόλοιπα 6,5 δις του είδους μου ... ΟΛΑ !

    ΚΑΙ την πίτα ΚΑΙ τον σκύλο !

    Ζητάω πολλά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=zEl6kKX5bLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος
    Το εμπεριστατωμένο σχόλιό σου δείχνει ωριμότητα και περίσκεψη ... εύγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails