Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009

Εκτός ορίων ... του γελοίου ή ... σαν τα σαλιγκάρια ξεπροβάλλουν σιγά σιγά οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ !Αποσπάσματα από την 'ομιλία' του Δημητρίου Γεωργαντζή Προέδρου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας) :

"Η ραγδαία εξάπλωση της εγκληματικότητας, η κοινωνική ένταση και οι καταστροφές, τα περιστατικά που δηλώνουν την εμφάνιση της νέας μορφής της τρομοκρατίας – που επιδιώκει μαζικού χαρακτήρα εκτελέσεις – θέτουν επί τάπητος το πρόβλημα της ασφαλείας και της κοινωνικής ομαλότητας [...]"

... και φιλοσοφίες ο Δημητράκης (;!) ... "Διευκρινίζω για ακόμη μια φορά ότι σε μια δημοκρατική πολιτεία δεν καλείται κάποιος να διαλέξει ανάμεσα σε ΄περισσότερες ελευθερίες΄ και σε ΄περισσότερη ασφάλεια΄. Αυτό είναι ένα απατηλό και επικίνδυνο ψευτοδίλημμα… [...]"

"[...] Απ' όλους εμάς πρέπει να τεθεί ως στόχος να μην «μπο-λιαστεί» η αστυνομία με την επιδημία που πλήττει κατά κοινή ομολογία τη Διοίκηση. Μέχρι να φτάσει να προσφέρει τα ζητούμενα ας προσπαθήσουμε να κατέβουμε από το βάθρο της εξουσίας (!) και ας δούμε με σεβασμό και κατανόηση τον πολίτη – συμπολίτη μας."

Ο Δημητράκης έχει καβαλήσει το καλάμι αλλά νομίζει ότι είναι το ... βάθρο της εξουσίας (sic)
Ειλικρινά αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα ...
.

2 σχόλια:

  1. Δεν νομίζει πως είναι αυτός μόνος του.. Αλλά πως είναι όλοι μαζί.. Αυτός, Αυτοί και οι πολιτικοί! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @area51
    ... ναι αλλά ποιοί είναι 'Αυτοί' ;

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails