Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

The Mosquito ... Απωθητικό Εφήβων ...


Ακούστε κυρίες και κύριοι, ακούστε και βάλτε καλά πλέον στο μυαλό σας ότι είστε Ευρωπαίοι.

Έχουμε όλοι γίνει Ευρώπη ρε !

Ένας σοβαρός Ευρωπαίος που έλκει την μόρφωση και κοσμοθεωρία του κατευθείαν από την (Ευρωπαϊκή) Αναγέννηση και τον (επίσης Ευρωπαϊκό) Διαφωτισμό δεν μπορεί (αδύνατον!) να ανέχεται διακοπές στο απόλυτο nirvana της γουρουνιάς και της απανθρωπιάς του από διαφόρους επικινδύνους (μέχρι αηδίας) νέους.

Δεν μπορεί να ενοχλείται από τα παιδιά του ρε !

Οποιοσδήποτε (ή μάλλον ... οτιδήποτε) κάτω των 25 ετών είναι εν δυνάμει πρόβλημα και εμπόδιο στην πραγμάτωση του nirvana της απόλυτης αλλοτρίωσης.

Γιατί μου χαλάνε τα μαγαζιά ρε !
Σκορπάνε φαγητά ένα γύρω ρε !
Κάνουν θόρυβο ρε !
Δεν γοητεύονται από τα εν΄ αφθονία ‘αγαθά’ ρε !
Γελάνε δυνατά ρε !
Ερωτεύονται ρε !
Τα παιδιά αυτά δεν σκέφτονται όπως εμείς ρε !

Για τους λόγους αυτούς και επειδή ‘εμείς’ ως Ευρωπαίοι φτάσαμε πλέον στο έσχατο σκαλί της απόλυτης χυδαιότητας βρήκαμε και την λύση !

Για την Ευρώπη ρε γαμώ το !

Γεμίσαμε τους τοίχους στο πολίτιμο και μυγιάγκιχτο κέντρο της πρωτεύουσας της Ολλανδίας [ [ Ο ... λανδ ] = [ zero land ] = [ Neder land ] = η χώρα του ΜΗΔΕΝ ! ] με το εξαιρετικό προϊόν της τεχνολογίας μας «the mosquito».

Για να κατασκευάσουμε το «the mosquito» πάλευαν επί τόσους αιώνες ο Θαλής, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης, ο Γαλιλαίος, ο Λεονάρντο, ο Max Planc και η Μαρία Κιουρί !

Παιδιά ήταν δύσκολο ! Δυσκολευτήκαμε ! Αλλά τα καταφέραμε !

Μόλις ‘πιάσει δουλειά’ το «the mosquito» όλα τα τσογλάνια που έτυχε να γεννήσουμε, όλα τα κωλόπαιδα - κάτω των 25 ετών (περίπου) - που έτυχε να φέρουμε (χωρίς να τα ρωτήσουμε) στον κόσμο ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Το «the mosquito» εκπέμπει μια υψηλή ακουστική συχνότητα που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από αυτιά νεαρών ανθρώπων αφού αυτά είναι – μέχρι τα 25 χρόνια περίπου – ιδιαιτέρως ευαίσθητα ! Έτσι εξαφάνισα τα κωλόπαιδα από το κέντρο της πρωτεύουσάς μου (και όχι μόνο), από τις εύθραυστες βιτρίνες και τα εκλεπτυσμένα restaurant !

Η υπέροχη σύλληψη, το απαύγασμα της τεχνολογίας και του πολιτισμού «the mosquito» έχει ήδη εγκατασταθεί σε πάνω από 120 δήμους σε δύο ή τρεις χώρες της Ευρώπης !

Βιβλιογραφία:
.

5 σχόλια:

 1. έτσι μπράβο...!
  ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΝ..:-))

  μόνο μην το δει ο κακλαμάνης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έμαθα ότι ο κακλαμάνης έχει ήδη κάνει χοντρές παραγγελίες ... μόλις διώξει τα Πανεπιστήμια από την ΑΘήνα (λες να το δούμε και αυτό;) θα το εγκαταστήσει παντού !

  :-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ασφαλώς θα το δούμε και αυτό...
  και μάλιστα πολύ γρήγορα..!
  έχει τόση κονόμα όση τα C41
  και οι διάφορες αυτοκινούμενες κάμερες,
  ίσως και περισσότερο..:-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάρε δέντρα πλαστικά, βάλε και κουνούπια ηλεκτρονικά να τα προστατεύεις και να.... η πόλη η παραδείσια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @Μια φορά κι έναν τρελό

  Ναι, πόλεις παραδείσιες ετοιμάζουν και δεν το έχει νιώσει κανείς !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails