Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΣΚΑΪ και ο Πολιτισμός


Ο κάθε ένας από μας αναζητά – ιδιαίτερα σ' αυτή την περίπλοκη περίοδο που διανύουμε – πληροφόρηση. Κάθε νέο δεδομένο κάθε αλλαγή ή εξέλιξη στην εθνική ή διεθνή πραγματικότητα είναι για τους περισσότερους από εμάς πολύτιμη στην προσπάθειά μας να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε την τρέχουσα συγκυρία.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σήμερα επέλεξε αντί της πληροφόρησης των ελλήνων πολιτών το μπάσκετ. Είναι ένδειξη της βαθιάς παρακμής και του εκπεσμού που παρατηρούμε σε όλες σχεδόν τις δημόσιες δραστηριότητες τελευταία.

Πάνω από την πληροφόρηση του έλληνα πολίτη είναι τα νούμερα της AGB. Πάνω από την δημοσιογραφική συνέπεια το χρήμα.

Ως απλός και άσημος πολίτης ήξερα ότι ένα από τα σημαντικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μου το οποίο έχει ΜΙΣΘΩΣΕΙ δημόσιες συχνότητες για τις εκπομπές του, προβάλει ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΕΑ ΑΚΡΙΒΩΣ το βράδυ.

Αντί αυτού "φάγαμε στην μούρη" γήπεδα για να αναστενάξουμε και σώβρακα και φανέλες για να προσκυνήσουμε.

ΜΡΑΒΟ ΣΚΑΪ και εις ανώτερα!

2 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που έχει πάρει τα δικαιώματα των αγώνων, τι να έκανε; Να μην το έδειχνε, επειδή "έπεφτε" στην ώρα του δελτίου του; Συν του ότι είχε σύντομο δελτίο στο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είπα και εγώ. Πήρε τα δικαιώματα των αγώνων οπότε οι αγώνες θα αποφασίζουν αν θα δούμε ειδήσεις και πότε, θα μας φανατίζουν, θα μας αποπροσανατολίζουν, θα μας δίνουν θέμα για συζήτηση για τί πάψαμε να επικοινωνούμε στ' αλήθεια και θα μας πλασάρουν και πρότυπα!
    Ωραία! Μ' αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails