Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Διάγγελμα Putin -- «Ευθύνη της Δύσης ο πόλεμος»

 


Διάγγελμα Putin -- «Ευθύνη της Δύσης ο πόλεμος»

Βασικά Σημεία:

Η Δύση ότι άρχισε τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δυτικές χώρες, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, επιδιώκουν “απεριόριστη εξουσία” στις παγκόσμιες υποθέσεις. Η Μόσχα αψηφά τις προσπάθειες της Δύσης να καταστρέψουν την οικονομία της Ρωσίας μέσω ενός άνευ προηγουμένου πακέτου κυρώσεων, τρισεκατομμύρια δολάρια διακυβεύονται για τη Δύση, αλλά οι ροές εισοδήματος στην Ρωσία δεν έχουν στερέψει. Εξασφαλίσαμε την σταθερότητα της οικονομικής κατάστασης, προστατεύσαμε τους πολίτες, η Δύση απέτυχε «να αποσταθεροποιήσει την οικονομία μας.

Η Ρωσία ήθελε να επιλυθεί η διένεξη στην Ουκρανία ειρηνικά. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα διαπραγματευόμενοι για μια ειρηνική επίλυση αυτής της δύσκολης σύγκρουσης, αλλά πίσω από τις πλάτες μας προετοιμαζόταν ένα πολύ διαφορετικό σενάριο.

Είναι μια δύσκολη και σημαντική στιγμή για τη Ρωσία, σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών παντού στον κόσμο. Η Ρωσία δεν θα υποκύψει ποτέ στις δυτικές προσπάθειες να διχάσουν την κοινωνία της. Η πλειονότητα των Ρώσων υποστηρίζει την στρατιωτική εκστρατεία στην Ουκρανία.

Είναι αφόρητα σκληρό τώρα για τις συζύγους, τους γιους, τις κόρες των πεσόντων στρατιωτών, τους γονείς τους, οι οποίοι ανέθρεψαν άξιους υπερασπιστές της Πατρίδας. Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί, η υπό τις ΗΠΑ συμμαχία του NATO πυροδότησε τη σύγκρουση, έχοντας τη λανθασμένη εκτίμηση ότι θα μπορούσε να νικήσει την Ρωσία. Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει με μεθοδικότητα και συνέπεια τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά της. Η Δύση ελευθέρωσε το τζίνι από το μπουκάλι σε μια σειρά περιοχών σε όλον τον κόσμο σπέρνοντας χάος και πόλεμο.

Ο λαός της Ουκρανίας έγινε όμηρος του καθεστώτος του Κιέβου και των δυτικών αφεντών του, που έχουν στην πραγματικότητα καταλάβει αυτήν την χώρα κατά πολιτική, στρατιωτική και οικονομική έννοια. Η Δύση χρησιμοποίησε την Ουκρανία για να τελειώσει’ με τη Ρωσία, και φέρει ακέραια την ευθύνη για την κλιμάκωση. Οι ελίτ της Δύσης δεν κρύβουν τον στόχο τους να προκαλέσουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία, δηλαδή να τελειώσουν μαζί μας μια για πάντα. Όμως είναι αδύνατο να μας νικήσουν. Η Δύση υποστηρίζει νεοναζιστικές δυνάμεις στην Ουκρανία για να παγιώσει εκεί ένα αντιρωσικό κράτος.

Εγγυόμαστε την ασφάλεια της χώρας μας, και θα εξαλείψουμε τις απειλές από το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας που επιβλήθηκε μετά από το πραξικόπημα του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails