Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Επαναλειτουργία του CERN το καλοκαίρι.


Το πάθημα έγινε μάθημα μετά το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) λίγο μετά τα εγκαίνιά του το Σεπτέμβριο στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN).

Ο νέος Γερμανός γενικός διευθυντής του CERN, Ρολφ-Ντίτερ Χόιερ, δήλωσε ότι θα είναι πολύ πιο επιφυλακτικός από τον προκάτοχό του όσον αφορά τη σταδιακή επανεκκίνηση του γιγάντιου οργάνου κάτω από τα γαλλοελβετικά σύνορα.

«Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα δουλεύουν σωστά» είπε ο Χόιερ. «Γι' αυτό θα επιτρέψω και σε μια εξωτερική ομάδα ειδικών να κάνει πρόσθετους ελέγχους στον επιταχυντή» πριν τεθεί ξανά σε λειτουργία.

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα ξαναλειτουργήσει πιθανώς τον Ιούλιο, δεν πρόκειται όμως να φτάσει τα μέγιστα επίπεδα ισχύος έως το 2010, διευκρίνισε ο διευθυντής του CERN.

από το www.in.gr

Και ... βραβείο το grsail !


Ξέρετε πάντα πίστευα ότι ή αξία ενός δώρου δεν εξαρτάται τόσο από αυτό καθ' αυτό αλλά από το ποιός το προσφέρει. Με την έννοια αυτή το δώρο που έλαβα από τον κολινδρό αποκτά ιδιαίτερη σημασία! Είναι Το βραβείο Proximidade !

Το βραβείο περιγράφεται ως εξής:
«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»

Ακολουθώ λοιπόν την διαδικασία και απονέμω με την σειρά μου το βραβείο στα παρακάτω οκτώ blogs (από τα πάρα πολλά που μου αρέσουν) με τυχαία σειρά και ... για διαφορετικούς λόγους :-) :

ask.dr.Seeng
ikor

Ευχαριστώ και πάλι θερμά τον κολινδρό !

Τα Μπλόκα ...


"Eμένα η ψυχή μου είναι στα μπλόκα"

Σ.Χατζηγάκης
2001,Μώλος Φθιώτιδος

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails