Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Συρία


Μετά το βέτο της Ρωσίας και της Κίνας στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με τις κυρώσεις προς την Συρία, είναι έκδηλη η αγωνία των Αμερικανών περί της όποιας διεξόδου του Ιράν προς την Μεσόγειο. Γι αυτό -κυρίως- στήθηκε ο εμφύλιος στην Συρία. Απλώς ρίξτε αν θέλετε μια ματιά στον χάρτη. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι δεν πρόκειται για "καταστολή των διαδηλώσεων" αλλά για εμφύλιο που χρηματοδοτήθηκε και στήθηκε μεθοδικά από αυτούς που περισσότερο από όλους κόπτονται περί Δημοκρατίας: τους Δυτικούς.
.

Η Μεγάλη Επιτυχία


Θα επιβάλλουν στο χοντρο-μπένυ και στο καρτούν-γάπα μεγαλύτερο κούρεμα (και πάλι όμως όχι αρκετό), με αδιαφανείς όρους φυσικά που θα εκπορεύονται, όπως και κάθε σχετική απόφαση,  από το εξωτερικό.

Αμέσως μετά θα έρθουν το χοντρο-μπένυ και το καρτούν-γαπας και θα μας το παρουσιάσουν ως την Μεγάλη Επιτυχία !

Θα παρουσιάσουν δηλαδή ως επιτυχία:

-          - την αδικαιολόγητη και εγκληματική καθυστέρηση της αναδιάρθρωσης κατά δύο χρόνια
-          - την επιβάρυνση της χώρας με πρόσθετα χρέη άνω των 40 δις
-          - την πλήρη καταστροφή της οικονομίας
-          - την κατάργηση / διάλυση πολύτιμων κοινωνικών θεσμών

Θα το κάνουν, να είστε σίγουροι. Τόσο θράσος έχουν τα ζώα αυτά.

Συμπληρωματικά ήθελα να σας πω ότι άνω του 30% των κατόχων Ελληνικών τίτλων εμφανίστηκαν μετά την δήθεν συμφωνία της 21ης Ιουλίου. Ο εσμός αυτός των κερδοσκόπων, ραντιέρηδων, αεριτζήδων κλπ προσβλέπει στην  απόκτηση τίτλων με 35 έως 45 σεντς στο ευρώ, οι οποίοι μετά την υλοποίηση της περιβόητης συμφωνίας, θα αξίζουν περί τα 80 σεντς στο ευρώ. Πολλοί από αυτούς θα διπλασιάσουν τα λεφτά τους σε λιγότερο από ένα χρόνο παίζοντας με δημόσιο χρήμα στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών, των γεννημένων και των αγέννητων.
Αυτή είναι μια πρώτη γεύση της «επιτυχίας» των μπένυ – γάπα.
Έτσι εννοούν την σωτηρία της Ελλάδας αυτοί …
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails