Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Πίστευε και μη ερεύνα




Υπάρχουν διάφορα χαϊβάνια, ή άλλοι περισσότερο βλαβεροί στυλοβάτες του ‘πατρίς θρησκεία οικογένεια’, που αναπαράγουν αμάσητο το ‘βιογραφικό’ κάποιου βαθμοφόρου παπά.
Πολλοί από αυτούς είναι δυστυχώς λαοπρόβλητοι ‘εκπαιδευτικοί’.
Όλοι αυτοί λοιπόν, στράβωσαν γιατί δεν δόθηκε άδεια στον γνωστό παπά να ‘μιλήσει’ σε μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Κανείς δεν έκανε τον κόπο να ψάξει λίγο την ουσία και την -πολύ επίκαιρη- σκοπιμότητα του αιτήματος. Κανείς τους δεν έκανε τον κόπο να κοσκινίσει λίγο το ‘βιογραφικό’ ή να δει ποιο είναι στην πραγματικότητα και αν υπάρχει καν επιστημονικό έργο που να αντιστοιχεί στο πρόσωπο αυτό. Ούτε κανείς έθεσε στον εαυτό του το ερώτημα γιατί άραγε ο τόσο ‘λαμπρός επιστήμων’ ξεπέταξε την υποτιθέμενη επιστημοσύνη του προς χάριν του ράσου και της υψηλής θρησκευτικής ιεραρχίας.

Η ποιότητα του εν λόγω φαίνεται από διάφορα δημοσιεύματα στον περιοδικό τύπο όπως η ποιότητα της υψηλής ορθόδοξης θρησκευτικής ηγεσίας φαίνεται και από την διάσημη πια ‘οικογενειακή’ φωτογραφία με την φιλάνθρωπο ζάπλουτη και τον λακέ αοιδό στην Ε1.

Το χειρότερο είναι πως πολλοί από τους Έλληνες πατριώτες (sic) εκπαιδευτικούς δεν αντιλαμβάνονται καν την ανάγκη ανεξαρτησίας των σχολείων από οποιαδήποτε μορφή έμμεσου ή άμεσου προσηλυτισμού.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails