Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Four Killed, 31 Injured by Israeli Attacks Targeting Gaza

(εβραίοι μπαμπάδες προετοιμάζουν τα παιδιά τους για τις δολοφονίες του μέλλοντος)


GazaPNN – Τέσσερεις Παλαιστίνιοι πολίτες και δύο παιδιά δολοφονήθηκαν και 12 άλλοι τραυματίστηκαν μετά από βολές Ισραηλινού τάνκ εναντίον κατοικίας στην Γάζα. Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι το τανκ σταμάτησε στα σύνορα και έβαλε πέντε οβίδες στο σπίτι του Fayek al-Hilou καθώς και σε κοντινό γήπεδο ποδοσφαίρου στην συνοικία al-Shoujaya της Gaza. Οι γιατροί λένε ότι τέσσερεις άνθρωποι σκοτώθηκαν:

Mohamed al-Hilou, 11
Yasser al-Hilou, 16
Mohamed Saber, 20
Yasser Hamed al-Hilou, 50.

Δώδεκα άλλα άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και τέσσερα άλλα παιδιά που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα τα ξημερώματα Ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα και μη επανδρωμένα αεροπλάνα (drones) χτύπησαν διάφορους στόχους στην λωρίδα Gaza τραυματίζοντας δέκα εννιά άτομα μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες και επτά παιδιά.
Πηγές του Ισραήλ επιβεβαίωσαν τις επιθέσεις τις οποίες δικαιολόγησαν ως ανταπόδοση των επιθέσεων με αυτοσχέδιες ρουκέτες που έγιναν την Δευτέρα από την Hamas. Ένα σιδηρουργείο, ένα εργοστάσιο πλαστικών και ένα αστυνομικό τμήμα της Hamas χτυπήθηκαν από τις επιθέσεις ενώ οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι στόχευαν σε εγκαταστάσεις ρουκετών και σε στρατόπεδα εκπαίδευσης. Τουλάχιστον μία από τις επιθέσεις έγινε με μη επανδρωμένο Ισραηλινό αεροπλάνο (drone).
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι πληγωμένοι Παλαιστίνιοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο al-Shifa στην Gaza City και στο νοσοκομείο Kemal Adwan στην Beit Lahiya. Ο Παλαιστινιακός ραδιοφωνικός σταθμός Wafa αναφέρει τον πανικό που επικράτησε στα παιδιά παρακείμενου σχολείου αλλά και πολύ μεγάλες ζημιές σε σπίτια και υποδομές.

.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails