Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο ορισμός του Πουλημένου


Ήρθε ο αχόρταγος και αδίστακτος Νταλάρα στην Ελλάδα για να «τα πάρει όλα». Ευτυχώς, όπως ήρθε, έφυγε μαζί με τους συμμορίτες του IIF. Η χώρα μας σώθηκε προς το παρόν από την αντίδραση Γαλλίας Γερμανίας. Οι δικοί μας πολιτικοί είναι τόσο ξεπουλημένοι, ανίκανοι και ιδιοτελείς που έλεγαν -τα ζώα- σε όλα ναι!
Η ιδιαιτερότητα της χώρας μας προκύπτει από το πόσο δουλική, αχόρταγη και ανήθικη είναι η οικονομική ελίτ και πόσο ανίκανη, πουλημένη και ιδιοτελής η πολιτική ελίτ.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας από την ίδρυσή της !

Ο αδίσταχτος χασάπης που διορίστηκε από τον βρωμερό χρηματοπιστωτικό εσμό «πρωθυπουργός» της Ελλάδας, ο πρωταγωνιστής του άνομου τεμαχισμού της χώρας, θα αποτελέσει μάλλον και την χαριστική βολή για όλους μας.
Σε συνέντευξή της η καγκελάριος Μέρκελ στην δημόσια Γερμανική ραδιοφωνία DeutschlandRadio, εντελώς αυθόρμητα (ίσως και όχι), ανέφερε: « επικοινωνώ συχνά με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μου επαναλαμβάνει συνεχώς ότι βρίσκεται εν μέσω διαπραγμάτευσης (!) »

Καταλάβατε ;

Αντί να μιλήσει με την πολιτική ηγεσία της Ευρώπης εκθέτοντας το θεμελιώδες πρόβλημα της χώρας που είναι το μη βιώσιμο χρέος, ο Πουλημένος προσπαθεί να τα δώσει όλα στους εκάστοτε Νταλάρες.

Αυτή είναι η μοναδική αποστολή του και γι αυτό τον φέρανε ...
.

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλες τις παράπλευρες απώλειες απανταχού στη Χώρα.
    Mας είπε ο πολύς κύριος Ρέππας: "Για να μείνουμε σε αυτό το σπουδαίο club των ισχυρών θα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες.
    Το "παράπλευρες απώλειες είναι στρατιωτική ορολογία και τη χρησιμοποιεί ο επιτιθέμενος για να μετριάσει το πολιτικό κόστος, στη χώρα του, για τους αθώους που σκοτώνει.
    Για τον κύριο Ρέππα και κάθε πολιτευτή του κατεστημένου δεν είμαστε παρά ένα μικρό μέρος από το εισόδημά του -νόμιμο και παράνομο. Είμαστε αναλώσιμοι για να μπορεί ο κάθε Ρέππας να ψωνίζει Μιλάνο και Παρίσι χωρίς να μπαίνει στον κόπο να αλλάζει νόμισμα.
    Να συναναστρέφεται ο "κύριος" Ρέππας και κάθε τέτοιου είδους κύριος με τους δυνατούς της Γης και να γίνεται ευτυχής σφογγοκωλάριός τους.

    Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1jeq4IXZ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @kopria

    Πρώτη φορά με συγκαταλέγουν στις 'παράπλευρες απώλειες'.
    Λες να το συνηθίσω;
    ;-)
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα πάντα είμαστε οι παράπλευρες απώλειες. Άλλοτε λιγότεροι άλλοτε περισσότεροι και τώρα σχεδόν όλοι. Και το χειρότερο είναι πως οι περισσότεροι το έχουν συνηθίσει γιατί νόμιζαν ότι αφορούσε τους άλλους. Κι άντε τώρα να τους ξεσυνηθίσεις που βλέπουν πως αφορά και τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @eparistera

    Μετά από εκατοντάδες διαβασμένα άρθρα (μαζί με τα δικά σου) και κάμποσα βιβλία, βλέπω ένα πλήρες αδιέξοδο γι αυτή την χώρα αλλά και την υπόκρουση της τρομερής απειλής ενός νέου πολέμου που θα έχει κύρια θύματα τον Αραβικό κόσμο και την Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν μιλάμε πιά για απώλειες παράπλευρες, αλλά για άμεσες και στοχευμένες που αφορούν όλους τους πολίτες και τον όποιον πολιτισμό παρέλαβαν από τους πατέρες τους. Επαναφορά στην βαρβαρότητα ...
    Δεν θεωρώ τον εαυτό μου Κασσάνδρα. Απλώς βαρέθηκα να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η κατάσταση μάλλον δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @TO ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣJan 18, 2012 03:35 AM

    Η τελευταία σου φράση τα λέει νομίζω όλα φίλε μου.
    Η γενική κατάσταση κι όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται μπροστά μας μοιάζουν σαν ένα διαρκές θέατρο του παραλόγου ...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Tasoula

    Ναι, αλλά ο Γιόζεφ Κ. καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν γνώριζε ότι διέπραξε ενώ ο "δικός μας" _δεν_ καταδικάστηκε (ακόμα) για ένα έγκλημα που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι διέπραξε και μάλιστα εν ψυχρώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails